avii Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Aga-33-76 napisał(a):Mam nadzieję, że jak ludzie wyjdą ze świątecznego amoku (kompletnie tego nie rozumiem :shake:), będzie większe zainteresowanie Grudzień na dogo nigdy nie był szczególnie dobrym miesiącem na adopcje. Niestety tak juz jest że ludzie żyją czymś innym. Dla Filipka może to i dobrze --oswoi sie trochę , odstresuje , odpocznie po koszmarnym życiu w schronisku. Poza tym Filipek chyba jeszcze nie ma intensywnych ogłoszeń , wydaje mi się że po świetach przydała by mu sie dobra sesja zdjęciowa i wtedy mozna ruszyć pełną parą .... Quote
ivette3 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 avii napisał(a):Grudzień na dogo nigdy nie był szczególnie dobrym miesiącem na adopcje. Niestety tak juz jest że ludzie żyją czymś innym. Dla Filipka może to i dobrze --oswoi sie trochę , odstresuje , odpocznie po koszmarnym życiu w schronisku. Poza tym Filipek chyba jeszcze nie ma intensywnych ogłoszeń , wydaje mi się że po świetach przydała by mu sie dobra sesja zdjęciowa i wtedy mozna ruszyć pełną parą .... avii :> skoro Ty mówisz o sesji zdjęciowej to warto to poważnie potraktować :) w Twoich rękach fotki to istne cudeńka :) a po takiej cudnej sesji ogłoszeniowo - fotkowej nasz Filipek domek znajdzie szybciutko :):):) Quote
wojtuś Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 :) Filipek Psiaku Nasz :) Jak będziesz teraz na spacerkach - to koniecznie Cie proszę - abyś tak dużo... dużo nawąchał się świeżego, puchatego śniegu. ANIU a Ciebie to bym prosił o przesłanie numeru konta dla Filipka na skrzynkę Quote
Ank@ Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 Podniosę :) Na razie czekam z ogłoszeniami i z robieniem badań. Filip musi się oswoić, przyzwyczaić że nic mu nie grozi, a wtedy robimy obowiązkowo badania i duuuuuzo ogłoszeń Quote
ivette3 Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Ank@ napisał(a):Podniosę :) Na razie czekam z ogłoszeniami i z robieniem badań. Filip musi się oswoić, przyzwyczaić że nic mu nie grozi, a wtedy robimy obowiązkowo badania i duuuuuzo ogłoszeń Filipku oswajaj się kochaniutki szybciutko :) i szukamy Ci domku .Jutro twój kumpel Świat ma badania to Ci opowie czy było fajnie - dobrej nocki- aniu daj mu buziaki od nas wszystkich :) Quote
wojtuś Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Tak Filipku, i Ania i avii mają rację - teraz przez jakiś czas dla Ciebie jest najważniejszy odpoczynek, a później to na pewno sam podejdziesz po głaskanie. My o Tobie tu myslimy i abyś to wszystko ogarnął to musisz prędko dojść do formy i psiej radości Quote
ivette3 Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 wojtuś napisał(a):Tak Filipku, i Ania i avii mają rację - teraz przez jakiś czas dla Ciebie jest najważniejszy odpoczynek, a później to na pewno sam podejdziesz po głaskanie. My o Tobie tu myslimy i abyś to wszystko ogarnął to musisz prędko dojść do formy i psiej radości :lol: nic dodać, nic ująć ... całuski dla Filipka :) Quote
ivette3 Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Ank@ napisał(a):idziemy na wieczorny spacerek ..... ani@ błagamy o fotki :) - avii tak pięknie je ozdabia.....na święta Filipek miałby pocztówkę .... Quote
wojtuś Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Witaj Filupku Takie mrozy nadeszły i jak dobrze że masz na razie swój kącik. Z Ivette poprosimy avii o zrobienie takiej choinkowej prezentacji Quote
Ank@ Posted December 18, 2009 Author Posted December 18, 2009 zabieram się za ogłaszanie Filipka :) może ktoś go wypatrzy meil do p. Marty poszedł - czekamy na info .... coś mnie choroba rozkłada :( Quote
Foksia i Dżekuś Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Dzisiaj do hoteliku od Gibon wplynelo 50 zl na Zbiegusia ktory jest juz w domku , co prawda Gibon przypomniala sobie ze miala wyslac na leczenie Zysia ale Zysiu teraz jest zabespieczony finansowo ,a pozatym po swietach szykuje sie mu domek wiec poprosilam o zgode (napewno nie odmowi)na podzielenie tej kwoty na slepego pikusia i na filipka bo oba sa u Martusi. Pikus potrzebuje na leki ,a Filipek na diagnoze. Quote
Ank@ Posted December 18, 2009 Author Posted December 18, 2009 Foksia i Dżekuś napisał(a):Dzisiaj do hoteliku od Gibon wplynelo 50 zl na Zbiegusia ktory jest juz w domku , co prawda Gibon przypomniala sobie ze miala wyslac na leczenie Zysia ale Zysiu teraz jest zabespieczony finansowo ,a pozatym po swietach szykuje sie mu domek wiec poprosilam o zgode (napewno nie odmowi)na podzielenie tej kwoty na slepego pikusia i na filipka bo oba sa u Martusi. Pikus potrzebuje na leki ,a Filipek na diagnoze. Bardzo dziękujemy :loveu::loveu: Quote
Ank@ Posted December 18, 2009 Author Posted December 18, 2009 Na razie Filip ma ogłoszenia na : 1. www.bono-polska.pl 2. www.ojej.pl 3. www.pajeczyna.pl 4. www.pineska.pl 5. www.animalia.pl 6. www.wegetarianie.pl 7. www.gielda.bai.pl 8. www.gumtree.pl 9. www.petworld.pl 10. www.vetmozga.com 11. www.autogielda.pl 12. www.ogloszenia.yellowpages.pl 13. www.se.com.pl 14.www.adopcjapsa.pl 15. www.emetro.pl 16. www.pupile.com 17. www.rozglos.net 18. www.anonseogloszenia.pl 19. www.najpewniej.pl 20. www.mammisia.pl 21. www.petsy.pl Quote
avii Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 [quote name='wojtuś'] Witaj Filupku Takie mrozy nadeszły i jak dobrze że masz na razie swój kącik. Z Ivette poprosimy avii o zrobienie takiej choinkowej prezentacji dobrze , bardzo dobrze że ten kącik jest bo inaczej nawet nie myslę .... Filipku mam nadzieje że ci tam ciepło w te mrozy ... a prezentacja hmmmm wyszła mi taka :lol: ... och ten brak zdjęc Filipka ....brr . Quote
danal1983 Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 mial tez allegro ale wygaslo, troche wejsc bylo ale czy ktos dzwonil????? Quote
Ank@ Posted December 19, 2009 Author Posted December 19, 2009 Ja nic nie wiem o żadnych telefonach, czyli pewnie nikt nie dzwonił :) Idziemy na wieczorny spacerek ..... Quote
wojtuś Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Filipek dobrej nocy - odpoczywaj i pięknie śpij:) Avii takie ładne są Twoje obrazy:) Aniu;) ale Ty przecież wiesz że nie możesz nam długo chorować :smile:, zdrowiej prędziutko Czarodziejko gdzie jesteś ? czas przyszedł na ponowne zaczarowanie naszej opowieści o Filipku Quote
danal1983 Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 odnowie allegro i może ktoś jeszcze chciałby ogloszenia do wydrukowania i powieszenia??? Quote
avii Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 No , ciotka latała , latała i ..fruwała :evil_lol: bo otwarła lodówke a tu ..zonk :crazyeye: ino światło było .... ale o Filipku nie zapomniała wprawdzie nowych zdjęć niet:mad: ale za to scenografia nowa :lol: dobrej nocy dla Filipka i jego fanklubu :loveu: . Quote
ivette3 Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 [quote name='avii']No , ciotka latała , latała i ..fruwała :evil_lol: bo otwarła lodówke a tu ..zonk :crazyeye: ino światło było .... ale o Filipku nie zapomniała wprawdzie nowych zdjęć niet:mad: ale za to scenografia nowa :lol: dobrej nocy dla Filipka i jego fanklubu :loveu: . nie mogę iść spać, żeby tu nie zajrzeć i popodziwiać te cudeńka od avii dla Filipka :):):) Quote
Ank@ Posted December 20, 2009 Author Posted December 20, 2009 nie dostałam jeszcze zdjęc :( a że mam gorączkę to nie odwiedzę Filipka :( :( Quote
danal1983 Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 mnie tez sie tęskni za Filipeckim;) Quote
avii Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Ank@ napisał(a):nie dostałam jeszcze zdjęc :( a że mam gorączkę to nie odwiedzę Filipka :( :( szkoda a pani Marta która od czasu do czasu bywa na dogo nie mogłaby cos napisać i wkleić zdjęcia ??? .. Quote
Ank@ Posted December 20, 2009 Author Posted December 20, 2009 Jutro jeszcze raz napiszę do p.Marty !!!! A później zadzwonię.... :) Quote
Recommended Posts