ivette3 Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 cudny ten pysio :) a w oprawie od avii wręcz jak z bajki :) Quote
Ank@ Posted December 12, 2009 Author Posted December 12, 2009 napisałam meila do p. Marty, więc w najbliższym czasie będę wiedzieć co z Fiilpkiem , może jakieś zdjęcia dostanę :) Quote
avii Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 [IMG]http://img121.imageshack.us/img121/3992/filipe.jpg[/IMG] [SIZE=1][COLOR=Silver]czy to sie wogóle wklei , dogo muli jak za dawnych czasów[/COLOR][/SIZE]:shake: Quote
ivette3 Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 avii !!!nic nie powiem :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
wojtuś Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Dzień dobry:-) Pięknie witam Filipka i wszystkich z jego Fanklubu. Aniu, Ivett - oczywiście że się zgadzam, a można by zrobić tak że bedę wpłacał 40 zł a Ania tę nadwyżkę 10 zł będzie przekazywała na Świata. Wygłądałoby by to tak że nasz kochany Filipek dodatkowo wspiera jeszcze swojego przyjaciela Świata. A w 1 poscie moznaby by Aniu rozpisać deklaracje? wojtuś - 30 zł Filipek dla Świata - 10 zł Czy byłoby Aniu tak dobrze ?? Z pozdrowieniami dla Filipka:loveu: i Was Wszystkich:loveu: evil - tak pieknie i bajkowo prezentujesz Filipka - cudownie, pięknie........ Quote
magenka1 Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Byłoby super gdybyśmy mogli pomóc Świata :) Quote
ivette3 Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 wojtuś napisał(a):Dzień dobry:-) Pięknie witam Filipka i wszystkich z jego Fanklubu. Aniu, Ivett - oczywiście że się zgadzam, a można by zrobić tak że bedę wpłacał 40 zł a Ania tę nadwyżkę 10 zł będzie przekazywała na Świata. Wygłądałoby by to tak że nasz kochany Filipek dodatkowo wspiera jeszcze swojego przyjaciela Świata. A w 1 poscie moznaby by Aniu rozpisać deklaracje? wojtuś - 30 zł Filipek dla Świata - 10 zł Czy byłoby Aniu tak dobrze ?? Z pozdrowieniami dla Filipka:loveu: i Was Wszystkich:loveu: evil - tak pieknie i bajkowo prezentujesz Filipka - cudownie, pięknie........ :sweetCyb: w imieniu Światusia bardzo bardzo dziękuję Wojtuś :) i spieszę z tą wspaniałą nowiną na jego wątek :) Quote
avii Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Ank@ napisał(a):napisałam meila do p. Marty, więc w najbliższym czasie będę wiedzieć co z Fiilpkiem , może jakieś zdjęcia dostanę :) i dobrze by było gdyby coś nam napisała i jakieś nowe zdjęcia Filipka wkleiła .. patrzę w ten smutny pyszczek i mysle .....myslę :cool1: , czy mu tam dobrze , ciepło , czy jest zdrowy bo przeciez schronisko i jego przeżycia mogło zostawic jakiś nieciekawe pokłosie ..... te ślepka spac mi nie dają ..... a tu nic :mad: echo :nerwy::pissed: no i ciotce avii wena twórcza sie kończy:PROXY5: Quote
Ank@ Posted December 13, 2009 Author Posted December 13, 2009 ja mam wiadomości od p. Marty :) witam, jest kolejną ciupkę lepiej, już go delikatnie dotykam ( głaskanie to troszkę za dużo powiedziane ), przy próbie wzięcia na ręce próbował gryźć jeszcze - no cóż na to trzeba czasu. Chętnie zaczyna wychodzić na spacery. O pielęgnacji sierści jeszcze nie ma mowy ale i tak sierstka jest troszkę lepszym stanie niż jak przyjechał ze schroniska, pomaleńku staram się wycinac kołtuny na ile mi tylko Fi Fi na to pozwala. W załączeniu fotki z wczoraj, niestety na spacerze ciężko zapanować nad aparatem i Fifi jednocześnie więc dlatego tylko jedne nieudolne zdj ze spaceru. Nadal tylko w swoim konciku na kożuchu czuje się najbardziej i tam mu najlepiej - dlatego tam mu łatwiej cyknąć foto. zdjęcia prześlę do j3nny :) Quote
xmartix Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 ale to chyba nie jest dom tam gdzie on jest tylko jakaś piwinica.. Quote
Ank@ Posted December 13, 2009 Author Posted December 13, 2009 Filip jest w pomieszczeniu gospodarczym. Ma ciepło i jest sam. W jego wypadku najważniejsze było miejsce ciepłe bez psów. Na razie mu wystarczy. Póki co, raczej stroni od kontaktów z człowiekiem, więc w tym pomieszczeniu jest mu dobrze. Quote
Ank@ Posted December 13, 2009 Author Posted December 13, 2009 Jeśli Wojtuś się zgadza 10zł idzie dla Świata. Proponowałabym jednak, żebyś Wojtusiu wpłacał pieniądze sam dla Świata - tak będzie łatwiej. Quote
avii Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Filipek wole cię na tle zieleniny tam chyba fotografa nie mają :evil_lol: Quote
ivette3 Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 avii napisał(a):Filipek wole cię na tle zieleniny tam chyba fotografa nie mają :evil_lol: . Filipku :) śliczny jesteś :* Quote
Foksia i Dżekuś Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Ank@ napisał(a):Filip jest w pomieszczeniu gospodarczym. Ma ciepło i jest sam. W jego wypadku najważniejsze było miejsce ciepłe bez psów. Na razie mu wystarczy. Póki co, raczej stroni od kontaktów z człowiekiem, więc w tym pomieszczeniu jest mu dobrze. I nigdy nie pisalismy ze bedzie mieszkal w domu , bo w zadnym hotelu pies nie mieszka w domu tylko w kojcu lub u pana Tomka poza sezonem swiateczno feriowym w pomieszczeniu ale nie w domu. ,co prawda U martusi mieszkaja starsze psy ktore zachowuja czystosc i nie gonia kotow w domu ale jak pisalam wczesniej Filip moze mieszkac w ocieplanym garazu lub w kotlowni ,gdzie sa zrobione wyflizowane boksiki i jest cieplo .Niestety w garau jest pare psiakow ,a Filip musi miec spokuj wiec jest sam. Pozatym w kazdym innym hotelu doba kosztuje 15 zl ,a nie 10 wiec nie wiem co to za wypowiedzi ze nie mieszka w domu .jezeli jest ktos chetny i przyjmie Filipka na dom tymczasoy nawet platny to napewno nikt nie bedzie mial nic przeciwko tylko ten dom musi jeszcze podpisac umowe adopcyjna . Quote
wojtuś Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Ank@ napisał(a):Jeśli Wojtuś się zgadza 10zł idzie dla Świata. Proponowałabym jednak, żebyś Wojtusiu wpłacał pieniądze sam dla Świata - tak będzie łatwiej. Tak Aniu masz rację, zaraz zgłoszę się na wątek Świata i poproszę o nr konta. A nasz Filipek właśnie patrzy z "wodospadów avii" na podróżującego dzisiaj Świata. Quote
magenka1 Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Miluśki jest nasz Filipek, choć wiem o warunkach Filipka z opisu i ze zdjęć uważam, że ma dobre warunki najważniejsze jest, że ma ciepło, sucho, spokojnie. Quote
danal1983 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 i dzien dobry. czy ktoś dzwoni ws Filipa czy ucichło??? Quote
Ank@ Posted December 15, 2009 Author Posted December 15, 2009 cisza... głucha cisza .... przed świętami nie możemy się spodziewać cudu... ważniejsze jest przecież kupienie prezentów, łażenie po sklepach .... Quote
_Aga_ Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Mam nadzieję, że znajdzie się jakaś dobra dusza, która przygarnie Filipka... Trzymam kciuki.. Quote
Aga-33-76 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Mam nadzieję, że jak ludzie wyjdą ze świątecznego amoku (kompletnie tego nie rozumiem :shake:), będzie większe zainteresowanie Quote
Recommended Posts