ivette3 Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 [quote name='Ank@']Dlaczego to forum nie działa ? pół godziny wchodziłam na dogo; próbuję wysłać pw , ale mam ' the page is temporary unavailable ' Przejdźmy do sedna. Jutro koło 14 Filipek opuści mury schroniska. Zawozimy go autem do hoteliku w Głogoczowie do P. Marty (dragonek100). Będzie mieszkał osobnym pomieszczeniu w domu. Na początku pewnie nie będzie chciał wyjść na pole ale jeśli przekona się że ludzie nie są tacy źli i oswoi się z otoczeniem będzie wychodził do ogrodu , który jest grodzony. U P. Marty mieszka już ślepy i głuchy Pikuś - w lecie całymi dniami przesiaduje w ogrodzie (oczywiście dlatego że chce , a nie że jest zmuszany) biega z innymi psiakami i śpi w domu.... http://img81.imageshack.us/img81/9615/pikus1.jpg Zdjęcia oczywiście jutro zrobię. :klacz::B-fly::lilangel::laola::cunao: ANULA !!!!!! JESTEŚ WIELKA !!!!!! Pamiętaj,że jesteśmy tu cały czas z Tobą i FILIPKIEM NASZYM KOCHANYM !!!!:) Quote
ivette3 Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Pikuś jest śliczny i strasznie podobny do mojej suni- Gamosi( gamoń w wydaniu żeńskim :) ) Pomiziaj go ode mnie i Filipka też rzecz jasna :) A co z wpłatami? będzie konto bezpośrednio na hotelik , czy jakie? Quote
Ank@ Posted December 5, 2009 Author Posted December 5, 2009 Ustaliłyśmy jednak, że wpłaty od razu pójdą do P. Marty Przepraszam za zwłokę konto podam jutro na pw :oops::oops: Quote
magenka1 Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 W końcu Filipek poza schronem cudowne wieści przed snem, dziękuje Anka@ Quote
avii Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 [quote name='Ank@']Dlaczego to forum nie działa ? pół godziny wchodziłam na dogo; próbuję wysłać pw , ale mam ' the page is temporary unavailable ' Przejdźmy do sedna. Jutro koło 14 Filipek opuści mury schroniska. Zawozimy go autem do hoteliku w Głogoczowie do P. Marty (dragonek100). Będzie mieszkał osobnym pomieszczeniu w domu. Na początku pewnie nie będzie chciał wyjść na pole ale jeśli przekona się że ludzie nie są tacy źli i oswoi się z otoczeniem będzie wychodził do ogrodu , który jest grodzony. U P. Marty mieszka już ślepy i głuchy Pikuś - w lecie całymi dniami przesiaduje w ogrodzie (oczywiście dlatego że chce , a nie że jest zmuszany) biega z innymi psiakami i śpi w domu.... http://img81.imageshack.us/img81/9615/pikus1.jpg Zdjęcia oczywiście jutro zrobię. :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::bigcool::bigcool::bigcool::ylsuper::ylsuper::ylsuper::ylsuper::Cool!::Cool!::Cool!::Rose::cool2::cool2::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: o rany ja nie zasnę ale jutra doczekac musze Aniu dziękujemy , i na jutro prosimy multi zdjęć bo ciotki i wujkowie baardzo spragnieni foto relacji , nie odpuścimy ... ty sprawdz aparat i baterie :evil_lol: i jeszcze Swięty Mikołaju spraw i podjedz na tych swoich reniferach i zabierz stamtąd Filipka ... a ja ci na zawsze te twoje sanie będę myć i ..pucowac ........... ja nie wiedziełam że ty ..jesteś :modla::modla::saint1: Quote
avii Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Ank@ napisał(a):Ustaliłyśmy jednak, że wpłaty od razu pójdą do P. Marty No dobrze Aniu , ale jak w takim razie będziemy wiedzieli kto wplacił a kto nie jak nie będziemy mieli tego głównego skarnika?? Bo nadzór przeciez musi być . I w rezerwie np na weta równiez . jak to pogodzimy jak wszystkie wplaty pójdą do p. Marty za hotelik ????? Quote
Aga-33-76 Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 avii napisał(a):No dobrze Aniu , ale jak w takim razie będziemy wiedzieli kto wplacił a kto nie jak nie będziemy mieli tego głównego skarnika?? Bo nadzór przeciez musi być . I w rezerwie np na weta równiez . jak to pogodzimy jak wszystkie wplaty pójdą do p. Marty za hotelik ????? Słuszna uwaga. Kontrola nad wpłatami i rozliczaniem musi być, ni i (choć mam nadzieję że nie będzie takiej konieczności) ciotkom i wujaszkom rózgą momachać jak nie nie będą terminów wpłat deklaracji pilnować ;) Filipku, tak bardzo się cieszę, że wreszcie będziesz miał spokój :) Z tego co pamiętam wciąż musimy dozbierać deklaracji stałych dla Filipka na 30 zl (?) No i rezerwa na weta niezbędna. Quote
yennefer070 Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Wspaniale!!!!!:multi::multi::multi::multi: Filipek wreszcie wyjdzie ze schronu:multi::multi::multi: Po 10 wpłacę obiecane 20 zł, niestety nie mogę się zadeklarować na stałe, ale to nie znaczy, że jak będę mogła to nie wpłacę w kolejnym miesiącu:cool3: Będę pamiętała o Filipku!!! Quote
danal1983 Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Filpciu cos cisza u Ciebie w nd:) wszyscy trzymają kciuki za Ciebie. dziś Twój szczesliwy dzien. droga do szczescia Quote
magenka1 Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Ja też trzymam kciuki dzisiaj wielki dzień!! Quote
ivette3 Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 :) czekamy :) czekamy Nasz Filipek pewnie troszkę zestresowany ale skoro tyle już przeszedł to teraz wytrzyma....jeszcze troszkę i poczuje dobry smak życia Quote
GochaT Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Pani Marta prowadzi hotel , czy zabiera Filipka na DT (nie mam czasu czytacwszystkich postów), a jesli chodzi o rozliczanie to ta Pani Marta mogłaby zalogowac sie na dogo i robić raz w miesiącu rozliczenia (nasze psy hotelowe tak mają) a poza tym musimy wiedzieć co sie z nim dzieje więc czy zdjęcia, czy info o wecie na dogo musi być, czy jest ktoś kto się tym zajmie? JAK TRZEBA BĘDZIE WPŁACAĆ TO PROSZĘ O KONTO NA pw Quote
avii Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 W związku z tym że wszyscy tu czekamy na tę wiadomośc to dzielę się krótko tą najważniejszą informacją i ....radością :multi::multi: Filipek juz bezpieczny :bigok::bigok: Resztę dzielna Ania opisze wieczorkiem .....to jej dzień i Filipka :p Poczekajmy zatem cierpliwie na relacje Ani ...... ja będę czekać ..niecierpliwie :evil_lol: Quote
Aga-33-76 Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Huuuuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaa!!!! :) Quote
danal1983 Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 świetnie, świetnie, czekamy na dalsze info:)) Quote
Ank@ Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 Zaraz porozsyłam numer konta. Filipek już w hoteliku. Ma własne pomieszczenie gdzie śpi, ma tam ciepło i przede wszystkim jest bezpieczny. Złapanie Filipa w boksie przebiegło bardzo sprawnie, bo dopiero co się obudził zapomniał że należy uciekać :) Dopiero po wyjściu z boksu zaczął się szarpać, ale spokojnie doczłapaliśmy do weterynarza. Pani weterynarz Filipka nie dotknęła nawet ( nie ma się co dziwić, każdy się bał :diabloti:). Pies jest zaszczepiony, odrobaczony, wykastrowany (!). Miał robione badanie krwi - jest w normie, ale za kilka miesięcy trzeba powtórzyć badanie. Filipek jechał w bagażniku - inaczej się nie dało. Niestety zapakowałyśmy go w kocu, bo nie dawał się dotknąć .... Jak się okazało nasz smrodek ( jak on cuchnie !! :oops:) coś tam słyszy. Trzeba gwizdnąć głośno i rusza uchem :p:p Zdjęcia później .... (niestety w większości na pierwszym planie widać czyjś ogon bo Filip cały czas mi się odwracał :evil_lol: ) Quote
magenka1 Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Jutro wyślę moją deklarację, bardzo się cieszę, że Filipek już w bezpiecznym miejscu! Quote
yennefer070 Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Filipku nie bój się, teraz już będzie tylko lepiej;) Quote
ivette3 Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 :iloveyou::Rose::x-mas: cudny prezent od Mikołaja ( tym razem to Ty ani@ byłaś :) ) Filipku :) szczęście jest już również dla Ciebie ... ani@ - dzięki za nr konta- za chwilkę wpłacam :) i jutro powinno już dojść . już poszło :) Quote
GochaT Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Wysyłam deklaracje tylko napiszcie gdzie on jest i co tam słychac (to już później) . Myślę że teraz będzie się zmieniał powolutku tylko trzeba sie nim zająć... Quote
avii Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 I ja juz dotarłam na wątek konto podane, jutro uskuteczniam przelew --- i strasznie strasznie sie cieszę że Filipek juz bezpieczny :loveu: Aniu raz jeszcze dziękujemy i serdeczne pokłony i podziękowania dla twojej mamy :modla::modla::Rose: bo inaczej Filipek nie wyszedł by z tego ....czegoś i nie miałby swojej szansy. Co do zachowań Filipka ja nie dziwię się że on tak reaguje , ślepy pies i głuchy ( albo przygłuchawy) nigdy nie wie co sie dzieje , i nie potrafi zdiagnozować zagrożenia . Więc instynkt mu podpowiada broń się .. W schronisku cały czas był zagrożony... Ja mam nadzieję że hotelik w którym jest troche go oswoi i da minimum poczucia bezpieczeństwa .. Aniu możesz napisać o hoteliku trochę więcej ??? Nic o nim nie wiemy .... Co on będzie jadł ?? Czy jakąś wyprawkę potrzeba, jakieś witaminy .... Jeśli Filipek tak strasznie ...pachnie :diabloti: to gdzie on w tym hoteliku będzie zakwaterowany ??? pliss napisz cos więcej no i skarbniczko :cool3: czekamy na foto relację ( bo jajko tu zniosę ) ps foto niet, jajka nie zniosłam , jutro od rana w pracy a tam netu niet podbijcie cioteczki Filipka na dzień dobry.... ciekawe jak mu tam przejdzie noc , na nowym ??? Quote
Cajus JB Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Nie czytałem jeszcze wątku, ale bardzo długo się tu wybierałem. Na razie mam sporo deklaracji i na chwilę obecną nie mogę w ten sposób pomóc. Natomiast mogę robić ogłoszenia. Nie wiem czy są? Ale jak będą potrzebne to zgłaszam swoją gotowość. Quote
Recommended Posts