Jump to content
Dogomania

Cudowna sunia Lenka juz w swoim wspanialym domu !!!!!!!!

Recommended Posts

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

natalijo napisał(a):
Nie, żebym się upierała, ale dzisiaj wchodziłam na wątek z wszystkich komputerów w biurze i na żadnym nie było poucinanych zdjęć.;)
A innym Cioteczkom też poucinało?;)

Fajnie, że Lenka będzie miała sterylkę no i że zdjęcia nowe mamy - pomału można się do ogłoszeń przymierzać.

Mnie nic nie poucinało-a komputer i łącze-średniutkie.

Posted

Kochani, ponawiam prośbę o tekst do ogłoszeń. Zdjecia mamy, tekst potrzebny i wykupię Lence pakiet ogłoszeń na bazarku.
Jest pomysł, żeby dodatkowo ogłosić :Lenkę i Czarusia wspólnie (jako dwa psiaki razem do adopcji) tylko znów tekst były potrzebny...

A nie wierzyłam polonistce, że mam uważać na lekcjach, bo kiedyś mi się to w zyciu przyda.....;)

Posted

Lenka po zabiegu chodzi już po domu, merda ogonkiem, i na razie jeszcze nie rozrabia jeszcze jest za słabiutka ale wszystko jest OK . To niesamowite jaki spokój i cisza

Posted

Ciekawe jak tam po sterylce...
Miałam dziś dzwonić do Pani Alinki, ale mam słabą baterię w komórce, ładowarkę zostawiłam w pracy, a jeszcze musi wtrzymać, żeby mnie jutro rano obudzić (nie dorobiłam sie jeszcze budzika ;) )
Jak nie będzie wiadomości, to jutro rano zadzwonię i dam Wam znać co i jak.

Posted

AlinaS napisał(a):
Lenka po zabiegu chodzi już po domu, merda ogonkiem, i na razie jeszcze nie rozrabia jeszcze jest za słabiutka ale wszystko jest OK . To niesamowite jaki spokój i cisza

Ufff, ulżyło mi.

Od pewnego czasu boję się każdego zabiegu, do którego trzeba psiakowi podać narkozę...:(

Ale ważne, że wszystko się udało.

Pani Alinko, jak nic mi nie wypadnie to jutro zadzwonię do Pani, pozbieram informację o Lence potrzebne min. do ogłoszeń.

Posted

Leneczko, kochanie ,teraz już będzie tylko dobrze. Jeszcze tylko fajny domek Ci znajdziemy i bedziesz już szczesliwa do końca swoich dni. Może nawet razem ze swoim Czarusiem.??