milcia17 Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 No ciotecki - skuszcie! Lenka taka piekna, nie dajcie jej znow sie bac, naszej ksiezniczki.. tylko piecio zlotoweczki... Quote
Diuna B. Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 natalijo napisał(a):Nie, żebym się upierała, ale dzisiaj wchodziłam na wątek z wszystkich komputerów w biurze i na żadnym nie było poucinanych zdjęć.;) A innym Cioteczkom też poucinało?;) Fajnie, że Lenka będzie miała sterylkę no i że zdjęcia nowe mamy - pomału można się do ogłoszeń przymierzać. Mnie nic nie poucinało-a komputer i łącze-średniutkie. Quote
Malwi Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Diuna - ucina fotki przy rozdzielczosci 1024 i mniejszej .. na wyższych jest wszystko ładnie i pięknie. Quote
natalijo Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Uff, a już myślałam, że mam jakieś przywidzenia ;) Doszła wpłata od Aga35 - 15 zł (deklaracja stała + 5 zł dodatkowo :) ) Bardzo, bardzo dziękuję! Quote
natalijo Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Poszło. Ale Ty już wpłacałaś pieniądze, a numer konta się nie zmienił :) Quote
milcia17 Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 natalijo napisał(a):Poszło. Ale Ty już wpłacałaś pieniądze, a numer konta się nie zmienił :) Nie wplacilam jeszce za styczen ;-) A nr konta mi gdzies zniknal :P Quote
natalijo Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Ok, nie ma sprawy :) Bo przez chwilę myślałam, że może zapomniałam Ci wysłać ;) Quote
natalijo Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Dzisiaj Lenka ma sterylkę - trzymajcie kciuki! Quote
obraczus87 Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 natalijo napisał(a):Dzisiaj Lenka ma sterylkę - trzymajcie kciuki! kciuki trzymamy!!!!! Quote
milcia17 Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Na pewno trzymamy! :D Pozniej niech ktos napisze jak sie czuje ;) Quote
ocelot Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Uff jakie wydarzenie... Trzymamy mocno. A jak tam Czarek musi rozpaczać. Quote
natalijo Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Kochani, ponawiam prośbę o tekst do ogłoszeń. Zdjecia mamy, tekst potrzebny i wykupię Lence pakiet ogłoszeń na bazarku. Jest pomysł, żeby dodatkowo ogłosić :Lenkę i Czarusia wspólnie (jako dwa psiaki razem do adopcji) tylko znów tekst były potrzebny... A nie wierzyłam polonistce, że mam uważać na lekcjach, bo kiedyś mi się to w zyciu przyda.....;) Quote
AlinaS Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Lenka po zabiegu chodzi już po domu, merda ogonkiem, i na razie jeszcze nie rozrabia jeszcze jest za słabiutka ale wszystko jest OK . To niesamowite jaki spokój i cisza Quote
natalijo Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Ciekawe jak tam po sterylce... Miałam dziś dzwonić do Pani Alinki, ale mam słabą baterię w komórce, ładowarkę zostawiłam w pracy, a jeszcze musi wtrzymać, żeby mnie jutro rano obudzić (nie dorobiłam sie jeszcze budzika ;) ) Jak nie będzie wiadomości, to jutro rano zadzwonię i dam Wam znać co i jak. Quote
natalijo Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 AlinaS napisał(a):Lenka po zabiegu chodzi już po domu, merda ogonkiem, i na razie jeszcze nie rozrabia jeszcze jest za słabiutka ale wszystko jest OK . To niesamowite jaki spokój i cisza Ufff, ulżyło mi. Od pewnego czasu boję się każdego zabiegu, do którego trzeba psiakowi podać narkozę...:( Ale ważne, że wszystko się udało. Pani Alinko, jak nic mi nie wypadnie to jutro zadzwonię do Pani, pozbieram informację o Lence potrzebne min. do ogłoszeń. Quote
Javena Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Leneczko, kochanie ,teraz już będzie tylko dobrze. Jeszcze tylko fajny domek Ci znajdziemy i bedziesz już szczesliwa do końca swoich dni. Może nawet razem ze swoim Czarusiem.?? Quote
milcia17 Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Super idzie... Potrzebujemy teraz tlyko teksty do Ogloszenia! HELP umie ktos? Quote
obraczus87 Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Dobrze że sterylka przebiegła oki................. Quote
natalijo Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Doszła wpłata od K.J. z Gdańska - 5 zł Milcia, to Ty? ;) Quote
milcia17 Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 natalijo napisał(a):Doszła wpłata od K.J. z Gdańska - 5 zł Milcia, to Ty? ;) Tak ups znow zapomnialam swoj nick wpisac:) Quote
Recommended Posts