obraczus87 Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Uff wrocilam :) Lenka to super psinka. Na początku ostrożna, ale po 40minutach juz zaczyna ufać człowiekowi :) Lenka to pies obronny hehe szczeka na Kundla (psiaka p.Aliny), ale to tak potwornie szczeka, że podczas pobytu na dworze całutki czas nawijała :evil_lol: zdjęcia nie są super, bo: - Lenka nie może ustać w miejscu - kiedy chciała do mnie podejść, Czaruś juz stal obok - Lenka uwielbia chowac sie za p.Alinkę :evil_lol: Natalijo, czy mogę Ci fotki wysłać na maila?? I Ty bys je wstawiła jeśli możesz :) Quote
obraczus87 Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Niestety..... jutro jak bede u TZ to przeslę Natalijo fotki. Nie wiem dlaczego, ale mój komp uniemozliwia mi załączenie zdjec do maila :( Quote
AlinaS Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 obraczus87 napisał(a):Niestety..... jutro jak bede u TZ to przeslę Natalijo fotki. Nie wiem dlaczego, ale mój komp uniemozliwia mi załączenie zdjec do maila :( może za dużo na raz zdjęć Quote
natalijo Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 obraczus87 napisał(a):Niestety..... jutro jak bede u TZ to przeslę Natalijo fotki. Nie wiem dlaczego, ale mój komp uniemozliwia mi załączenie zdjec do maila :( Spróbuj je spakować do pliku ZIP, to powinno przejść. Quote
obraczus87 Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Niestety próbuje na wszystkie mozliwe sposoby i nie udaje mi sie :( ale załozyłam nowe konto na Fotosiku, więc kilka zdjęc wrzucę :) bo inaczej mi nie darujecie hihi To jest ta przestraszona Lenka hehe :) a potrafi ujadac jak żaden inny pies :D Quote
AlinaS Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 :evil_lol:Ojejciu przecież gołym okiem widać że strachliwa panienka a ze strach to trzeba troszkę Kundla porozstawiać po kątach. No co tylko ja mam się bać niech i on się troszkę mnie poboi pomimo że duży:evil_lol: Quote
obraczus87 Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 AlinaS napisał(a)::evil_lol:Ojejciu przecież gołym okiem widać że strachliwa panienka a ze strach to trzeba troszkę Kundla porozstawiać po kątach. No co tylko ja mam się bać niech i on się troszkę mnie poboi pomimo że duży:evil_lol: Hahahaha Panienka jest bardzo fajna i sympatyczna :) super będzie domu pilnowac :) nawet jak wyszliśmy z innym psem na dwór, to Lenka hop szybko na stół i zaczęla drapać w okno :D Quote
milcia17 Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Zdjecia sa super! Lenka przepiekna laska :D Ciotecki skuszcie na 5 zlotowki :D Quote
milcia17 Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Ma może ktos jakies spodnie do sprzedania na bazarek? Ja mam dwie czy trzy. Quote
AGA35 Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 przepraszam ale tam jest tragedia http://www.dogomania.pl/threads/177765-Onkowaty-Chopin-z-metrowego-A-ancucha-wyA-ysiaA-y-z-oczu-ropa-z-uszu-krew-POMOCY/page6 Quote
Javena Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Natalijo wysłałam z wielką biedą te zdjęcia. Co chwilę mi się wyłącza internet. No, ale przebrnęłam.Tylko 3 godz. mi zeszło;)) Może coś z tego pójdzie .miejmy nadzieję.;) Quote
natalijo Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Zdjęcia dostałam, zaraz przejrzę. Milcia17, czy Tym czasem sie nie zaoferowałaś do bazarkowania? ;) Ja nigdy czegoś takiego nie robiłam, ale jak wyjścia nie będzie to mogę i ja sie tym zająć. Javena wysłała zdjęcia i opisy, więc większość roboty już za nas odwaliła ;) Quote
milcia17 Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Moge zabrac sie za bazarek. Jak tylko chcecie:) Quote
Javena Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Milcia ,byłabys najmilszą Milcią na świecie :) Quote
AlinaS Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Jak anawa dojedzie do domu i siądzie do kompa to będzie parę świeżych fotek Lenki, Czarusia i Staszka Cioteczki które odwiedzają psiaki rozpuszczają je okrutnie głaskami i łapówkami Quote
milcia17 Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 No jak chcecie to dac zdjecia, opisy i cena. milkusia16@wp.pl Quote
Javena Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Wysłałam to co Nataliji. Daj znać ,czy doszły. Quote
Javena Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 No,tak by sie chciało zobaczyć nowe fotki. Lubie oglądać takie szcześliwe pieski. Quote
AlinaS Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 :evil_lol:Aż się boję bo na zdjęciach mogą wyjść sam e nieszczęśliwe pyski które będą szybciutko chciały uciec ode mnie:evil_lol: Quote
Javena Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Alinko,nie martw sie ,będzie dobrze.Napewno sa dużo szczesliwsze niż na dworcu ,czy w schronisku. Ja zawsze marzyłam,zeby załozyc takie przytulisko.Niestety starzeje sie ,mieszkanie w bloku i tylko dwa koty(spadek po mamie) i pies do adopcji. Quote
AlinaS Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 No tak tylko czemu one tak szybko dochodzą do siebie i czym prędzej nawiewają ode mnie tak że myślę że im u mnie bardzo źle i kombinują jak najszybciej się wydostać:evil_lol: Paskudne spryciarze:diabloti: Quote
milcia17 Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 MAile ze zdjeciami dostałam, wieczorem za bazarek abiore sie do roboty :diabloti:: moze ktos jeszce chce dorzucic cos? :) Quote
Javena Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Dzieki Milcia. Ja bym zrobiła,ale nie umiem.Moi nauczyciele nie mają czasu. Jedno wyjechało ,drugie ciagle w pracy a jak przychodzi to padniete. (Mówię o dzieciach) LENKA szczekaj ,coby ciotki słyszły ,na bazarek zaglądały!!!! Quote
Recommended Posts