Jump to content
Dogomania

Cudowna sunia Lenka juz w swoim wspanialym domu !!!!!!!!

Recommended Posts

Posted

Uff wrocilam :)

Lenka to super psinka. Na początku ostrożna, ale po 40minutach juz zaczyna ufać człowiekowi :)

Lenka to pies obronny hehe szczeka na Kundla (psiaka p.Aliny), ale to tak potwornie szczeka, że podczas pobytu na dworze całutki czas nawijała :evil_lol:

zdjęcia nie są super, bo:

- Lenka nie może ustać w miejscu
- kiedy chciała do mnie podejść, Czaruś juz stal obok
- Lenka uwielbia chowac sie za p.Alinkę :evil_lol:

Natalijo, czy mogę Ci fotki wysłać na maila?? I Ty bys je wstawiła jeśli możesz :)

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

obraczus87 napisał(a):
Niestety..... jutro jak bede u TZ to przeslę Natalijo fotki. Nie wiem dlaczego, ale mój komp uniemozliwia mi załączenie zdjec do maila :(

może za dużo na raz zdjęć

Posted

obraczus87 napisał(a):
Niestety..... jutro jak bede u TZ to przeslę Natalijo fotki. Nie wiem dlaczego, ale mój komp uniemozliwia mi załączenie zdjec do maila :(

Spróbuj je spakować do pliku ZIP, to powinno przejść.

Posted

Niestety próbuje na wszystkie mozliwe sposoby i nie udaje mi sie :(
ale załozyłam nowe konto na Fotosiku, więc kilka zdjęc wrzucę :) bo inaczej mi nie darujecie hihi

To jest ta przestraszona Lenka hehe :) a potrafi ujadac jak żaden inny pies :D

Posted

:evil_lol:Ojejciu przecież gołym okiem widać że strachliwa panienka a ze strach to trzeba troszkę Kundla porozstawiać po kątach. No co tylko ja mam się bać niech i on się troszkę mnie poboi pomimo że duży:evil_lol:

Posted

AlinaS napisał(a):
:evil_lol:Ojejciu przecież gołym okiem widać że strachliwa panienka a ze strach to trzeba troszkę Kundla porozstawiać po kątach. No co tylko ja mam się bać niech i on się troszkę mnie poboi pomimo że duży:evil_lol:

Hahahaha Panienka jest bardzo fajna i sympatyczna :) super będzie domu pilnowac :) nawet jak wyszliśmy z innym psem na dwór, to Lenka hop szybko na stół i zaczęla drapać w okno :D

Posted

Natalijo wysłałam z wielką biedą te zdjęcia. Co chwilę mi się wyłącza internet. No, ale przebrnęłam.Tylko 3 godz. mi zeszło;))

Może coś z tego pójdzie .miejmy nadzieję.;)

Posted

Zdjęcia dostałam, zaraz przejrzę.
Milcia17, czy Tym czasem sie nie zaoferowałaś do bazarkowania? ;)
Ja nigdy czegoś takiego nie robiłam, ale jak wyjścia nie będzie to mogę i ja sie tym zająć.
Javena wysłała zdjęcia i opisy, więc większość roboty już za nas odwaliła ;)

Posted

Jak anawa dojedzie do domu i siądzie do kompa to będzie parę świeżych fotek Lenki, Czarusia i Staszka
Cioteczki które odwiedzają psiaki rozpuszczają je okrutnie głaskami i łapówkami

Posted

Alinko,nie martw sie ,będzie dobrze.Napewno sa dużo szczesliwsze niż na dworcu ,czy w schronisku. Ja zawsze marzyłam,zeby załozyc takie przytulisko.Niestety starzeje sie ,mieszkanie w bloku i tylko dwa koty(spadek po mamie) i pies do adopcji.

Posted

No tak tylko czemu one tak szybko dochodzą do siebie i czym prędzej nawiewają ode mnie tak że myślę że im u mnie bardzo źle i kombinują jak najszybciej się wydostać:evil_lol: Paskudne spryciarze:diabloti:

Posted

Dzieki Milcia. Ja bym zrobiła,ale nie umiem.Moi nauczyciele nie mają czasu. Jedno wyjechało ,drugie ciagle w pracy a jak przychodzi to padniete. (Mówię o dzieciach) LENKA szczekaj ,coby ciotki słyszły ,na bazarek zaglądały!!!!