Szarotka Posted January 4, 2010 Author Posted January 4, 2010 Napewno sie uda :):) Lenka nic sie nie martw, wszystko bedzie dobrze :):) Quote
Javena Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Maruda666 napisał(a):To jak dołożę 20 co miesiąc, będzie brakować tylko 80zł? OCH,DZIEKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JESTESCIE NAPRAWDE CUDOWNE. Ja sądzę,ze Lenka szybko znajdzie dom. Jest naprawde kochana.W tej chwili jest u Alicji w krainie czarów , a Alicja potrafi czarowac. Quote
Javena Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Maruda666 napisał(a):To jak dołożę 20 co miesiąc, będzie brakować tylko 80zł? OCH,DZIEKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JESTESCIE NAPRAWDE CUDOWNE.:multi: Ja sądzę,ze Lenka szybko znajdzie dom. Jest naprawde kochana.W tej chwili jest u Alicji w krainie czarów , a Alicja potrafi czarowac.;) Quote
natalijo Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Maruda666 napisał(a):To jak dołożę 20 co miesiąc, będzie brakować tylko 80zł? Dziękuję!!!!! Tak, tylko 80 zł :) Zaraz Ci wyślę konto :) Quote
natalijo Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 magenka1 napisał(a):Cioteczki od końca tego miesiąca mogę przeznaczyć dla Lenki 10 zł co miesiąc, do góry maleńka!!!! Dziękuję!!!!!!:) Co za świetny początek dnia ;) Quote
AlinaS Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Javena napisał(a):OCH,DZIEKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JESTESCIE NAPRAWDE CUDOWNE.:multi: Ja sądzę,ze Lenka szybko znajdzie dom. Jest naprawde kochana.W tej chwili jest u Alicji w krainie czarów , a Alicja potrafi czarowac.;) Tym wszystkim psim biedom wystarczy odrobina czasu i spory kawał serca a one same się zaczarowują na porządne psiaki:evil_lol: Quote
Javena Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Javena napisał(a):OCH,DZIEKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JESTESCIE NAPRAWDE CUDOWNE.:multi: Ja sądzę,ze Lenka szybko znajdzie dom. Jest naprawde kochana.W tej chwili jest u Alicji w krainie czarów , a Alicja potrafi czarowac.;) Alinko ,przepraszam za zmiane imienia,ale jakos tak mi się to skojarzyło.Wiem ,że to miłosć czyni cuda.Jeśli okaze im się troche serca ,to one odwzajemniają się całkowitym oddaniem.Szkoda,ze nie wszyscy ludzie mogą to spostrzec. Dla niektórych to" tylko zwierze".To sie widzi na codzień. Quote
natalijo Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Ja też do Lenki zaglądam - kilka razy dziennie, choć nie zawsze mam czas, żeby coś napisać. Później sprawdzę konto i wypiszę wpłaty i aktualny stan konta (na pierwszej stronie aktualizacja była wczoraj). Quote
Aga-33-76 Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 W górę Lenko! Może na zakończenie dnia ktoś dołoży suni grosika, plizzzzzzz. Quote
Szarotka Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 Chcialam wplacic na Lenke te 10 zl. co obiecalam, po prosze o nr. konta. Quote
Javena Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Lenusia ,musi byc dobrze...........W góre dziewczynko. Quote
anna10025 Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Wczoraj wpłaciłam deklarację dla czarnulki. Quote
natalijo Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Kochane, ja jeszcze w pracy siedzę ;( Jak przyjdę to porozliczam wszystkie wpłaty, bo coś mi tam na konto wpłynęło. Quote
natalijo Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Już jestem :) Zaraz siądę do aktualizowania wpłat, tylko chciałam Wam się pochwalić po cichu, że szczeniorek którego miałam na DT chyba zostanie u mnie na stałe ;) Piszę "chyba" bo ja decyzję już podjęłam, ale jeszcze muszą moją ofertę zaakceptować ;) Teraz już jestem pewna - nie nadaję się na DT. Quote
Maruda666 Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Natalijo - ja mam siedem kotów :cool3:. Każdy kolejny miał być góra na tydzień, do wyleczenia :evil_lol: Quote
natalijo Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 No właśnie, dlatego ja już nie będę brała tymczasów ;) Quote
natalijo Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Kochani, doszły wpłaty: gosia.marta - 40 zł Aga-33-76 - 10 zł Anna 10025 - 5 zł Dziękuję ;):):):):) Quote
Szarotka Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 Corka moja wziela kota od kobiety co miala 7 wlasnych ( zasiedziane tymczasy) i 3 tymczasy, wzielysmy jednego, nie wiem co bylo dalej :):) Quote
obraczus87 Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Natalijo, gratuluje przyszłego nowego członka rodziny :) Quote
natalijo Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Dziękuję :) Trochę mi to sprawy skomplikowało, ale od wczoraj wszystko przemyślałam i mam już plan działania ;) Jakoś mi tak lżej na sercu po podjęciu decyzji. Ale jedno jest pewne - żadnych więcej tymczasów ;) Quote
LILUtosi Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Nata tego owczarka zostawiasz??? Mojego owczarka ?? Quote
Szarotka Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 A ktory to piesek ?? Czy Lence dalej brakuje 80 zl?? Quote
Javena Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Witaj Lenko. Witajcie ciocie klocie. Natalijo,znam ten ból. Kazdy piesek ,który u mnie był wycisnał jakieś piętno na mym sercu,ale jak widze ich szczescie, to moja radosc sie poteguje,bo mam swiadomosć,że mogłam im pomóc a moge jeszcze pomóc nastepnym. Teraz też mam takiego szczeniora,że jak ktos zadzwoni to mnie, to zapala mi sie swiatełko- "zeby tylko nie po Timusia" Pokochałam go od pierwszego wejrzenia.Dla niego muszę znalesc naprawde super domek. Quote
Recommended Posts