Jump to content
Dogomania

Cudowna sunia Lenka juz w swoim wspanialym domu !!!!!!!!

Recommended Posts

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Maruda666 napisał(a):
To jak dołożę 20 co miesiąc, będzie brakować tylko 80zł?

OCH,DZIEKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JESTESCIE NAPRAWDE CUDOWNE. Ja sądzę,ze Lenka szybko znajdzie dom. Jest naprawde kochana.W tej chwili jest u Alicji w krainie czarów , a Alicja potrafi czarowac.

Posted

Maruda666 napisał(a):
To jak dołożę 20 co miesiąc, będzie brakować tylko 80zł?

OCH,DZIEKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JESTESCIE NAPRAWDE CUDOWNE.:multi: Ja sądzę,ze Lenka szybko znajdzie dom. Jest naprawde kochana.W tej chwili jest u Alicji w krainie czarów , a Alicja potrafi czarowac.;)

Posted

magenka1 napisał(a):
Cioteczki od końca tego miesiąca mogę przeznaczyć dla Lenki 10 zł co miesiąc, do góry maleńka!!!!

Dziękuję!!!!!!:)

Co za świetny początek dnia ;)

Posted

Javena napisał(a):
OCH,DZIEKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JESTESCIE NAPRAWDE CUDOWNE.:multi: Ja sądzę,ze Lenka szybko znajdzie dom. Jest naprawde kochana.W tej chwili jest u Alicji w krainie czarów , a Alicja potrafi czarowac.;)

Tym wszystkim psim biedom wystarczy odrobina czasu i spory kawał serca a one same się zaczarowują na porządne psiaki:evil_lol:

Posted

Javena napisał(a):

Alinko ,przepraszam za zmiane imienia,ale jakos tak mi się to skojarzyło.Wiem ,że to miłosć czyni cuda.Jeśli okaze im się troche serca ,to one odwzajemniają się całkowitym oddaniem.Szkoda,ze nie wszyscy ludzie mogą to spostrzec. Dla niektórych to" tylko zwierze".To sie widzi na codzień.

Posted

Ja też do Lenki zaglądam - kilka razy dziennie, choć nie zawsze mam czas, żeby coś napisać.
Później sprawdzę konto i wypiszę wpłaty i aktualny stan konta (na pierwszej stronie aktualizacja była wczoraj).

Posted

Już jestem :)

Zaraz siądę do aktualizowania wpłat, tylko chciałam Wam się pochwalić po cichu, że szczeniorek którego miałam na DT chyba zostanie u mnie na stałe ;)
Piszę "chyba" bo ja decyzję już podjęłam, ale jeszcze muszą moją ofertę zaakceptować ;)
Teraz już jestem pewna - nie nadaję się na DT.

Posted

Dziękuję :)

Trochę mi to sprawy skomplikowało, ale od wczoraj wszystko przemyślałam i mam już plan działania ;)
Jakoś mi tak lżej na sercu po podjęciu decyzji.

Ale jedno jest pewne - żadnych więcej tymczasów ;)

Posted

Witaj Lenko. Witajcie ciocie klocie. Natalijo,znam ten ból. Kazdy piesek ,który u mnie był wycisnał jakieś piętno na mym sercu,ale jak widze ich szczescie, to moja radosc sie poteguje,bo mam swiadomosć,że mogłam im pomóc a moge jeszcze pomóc nastepnym. Teraz też mam takiego szczeniora,że jak ktos zadzwoni to mnie, to zapala mi sie swiatełko- "zeby tylko nie po Timusia" Pokochałam go od pierwszego wejrzenia.Dla niego muszę znalesc naprawde super domek.