Jump to content
Dogomania

Cudowna sunia Lenka juz w swoim wspanialym domu !!!!!!!!

Recommended Posts

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

natalijo napisał(a):
Hihi, w takim razie musimy Lence szukać domu - zanim zastrajkuje ;)

Jak Pani uważa, Lenka jest już w 100% gotowa do adopcji?

No może na 99% zdarza się jej jeszcze w domu nabrudzić ale już w sporo mniejszym stopniu niż na początku. Myślę że należy ją wysterylizować i szukać domku ponieważ przecież wiadomo że domki rzadko są natychmiast. Poza zachowaniem czystości w domu Lenka do kochane, przytulaśne i broniące domu jazgotem w przypadku OBCEGO psisko

Posted

Pani Alinko, najpierw Lenkę trzeba zaszczepić, potem wysterylizujemy. Jak będzie Pani miała chwilę, żeby tym się zająć, to proszę podać kwotę i zaraz przeleję.

A jak się Lenka zachowuje w stosunku do obcych, jak już na nich naszczeka?
Czy łatwo się przekonuje do ludzi?

Boję się, że trafo do ludzi, którzy nie potrafią tak czarować psiaki i znów nam się wycofa...

Posted

I ja podniosę...

Teraz mam straszny zamęt zawodowy, ale jak tylko znajdę chwilę, to wezmę się za rozsyłanie PW.
Skoro nic innego nie działa, pozostaje błaganie o pomoc....:(

Posted

Właśnie ,nikt nie chce zagladać. Pisałam na innych watkach o pomoc,ale udają,ze nie czytali. Tak mi sie wydaje,albo mają naprawde za duzo wydatków.No,ale jakby coś napisali ,to jakos by to inaczej wyglądało. Zupełny brak zanteresowania.Z drugiej zas strony ,nie dziwie sie,bo psów w potrzebie przybywa a kaski ciagle brak.

Mam tylko nadzieje,że jak córka wróci do domu,to cos tam dołozy...

Posted

Właśnie ,nikt nie chce zagladać. Pisałam na innych watkach o pomoc,ale udają,ze nie czytali. Tak mi sie wydaje,albo mają naprawde za duzo wydatków.No,ale jakby coś napisali ,to jakos by to inaczej wyglądało. Zupełny brak zanteresowania.Z drugiej zas strony ,nie dziwie sie,bo psów w potrzebie przybywa a kaski ciagle brak.

Mam tylko nadzieje,że jak córka wróci do domu,to cos tam dołozy...

Posted

magenka1 napisał(a):
Cioteczki od końca tego miesiąca mogę przeznaczyć dla Lenki 10 zł co miesiąc, do góry maleńka!!!!

Dziekujemy!!!!!!!!!!!!! To dobry znak. Malutka,jeszcze toszke a nie bedziesz musiała iść do tego podłego miejsca jakim jest schron. Jesteś taka kochana i Zakochana......;):cool3: