natalijo Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Jej, jaki uśmiechnięty pychol! Jaki pieszczoszek wychodzi z naszej wystraszonej Lenki! Magia Pani Alinki działa ;) Quote
AlinaS Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Naprawdę to nie magia te psiaki maja mnie chyba dość i chcą uciekać do nowych domków :lol: Zarazki jedne :evil_lol: Quote
natalijo Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Hihi, w takim razie musimy Lence szukać domu - zanim zastrajkuje ;) Jak Pani uważa, Lenka jest już w 100% gotowa do adopcji? Quote
AlinaS Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 natalijo napisał(a):Hihi, w takim razie musimy Lence szukać domu - zanim zastrajkuje ;) Jak Pani uważa, Lenka jest już w 100% gotowa do adopcji? No może na 99% zdarza się jej jeszcze w domu nabrudzić ale już w sporo mniejszym stopniu niż na początku. Myślę że należy ją wysterylizować i szukać domku ponieważ przecież wiadomo że domki rzadko są natychmiast. Poza zachowaniem czystości w domu Lenka do kochane, przytulaśne i broniące domu jazgotem w przypadku OBCEGO psisko Quote
natalijo Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Pani Alinko, najpierw Lenkę trzeba zaszczepić, potem wysterylizujemy. Jak będzie Pani miała chwilę, żeby tym się zająć, to proszę podać kwotę i zaraz przeleję. A jak się Lenka zachowuje w stosunku do obcych, jak już na nich naszczeka? Czy łatwo się przekonuje do ludzi? Boję się, że trafo do ludzi, którzy nie potrafią tak czarować psiaki i znów nam się wycofa... Quote
AlinaS Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Lenka obszczeka a jakże ale jak ktoś obcy z nią ciut porozmawia to podejrzy Czarusia i nadstawia się tak jak i on do głaskania Quote
natalijo Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Czaruś daje dobry przykład!:) Jak dobrze, że są razem :) Quote
zuzka Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 zapraszam na bazarki http://www.dogomania.pl/threads/176829-Bazarkowy-galimatias-na-Kodinkowy-dA-ug-za-DT-bazartk-trwa-do-12-01-godz-24-00?p=13813408#post13813408 http://www.dogomania.pl/threads/176759-Super-bazarek-na-rosnAE-cy-dA-ug-za-KodinkAE-bazarek-trwa-do-10-01-do-24-00/page2 Quote
milcia17 Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Nadal 110? :( Podnosze! Lenka, zaszczekaj! :D Quote
obraczus87 Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 do góry Lenko!!! Ciagle brakuje 110zł stalych deklaracji ;( Quote
natalijo Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 I ja podniosę... Teraz mam straszny zamęt zawodowy, ale jak tylko znajdę chwilę, to wezmę się za rozsyłanie PW. Skoro nic innego nie działa, pozostaje błaganie o pomoc....:( Quote
natalijo Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 To ja podrzucę przed snem! Jakoś ostatnio smutno się tu zrobiło, cicho :( Quote
magenka1 Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Cioteczki od końca tego miesiąca mogę przeznaczyć dla Lenki 10 zł co miesiąc, do góry maleńka!!!! Quote
magenka1 Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Cioteczki od końca tego miesiąca mogę przeznaczyć dla Lenki 10 zł co miesiąc, do góry maleńka!!!! Quote
Javena Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Właśnie ,nikt nie chce zagladać. Pisałam na innych watkach o pomoc,ale udają,ze nie czytali. Tak mi sie wydaje,albo mają naprawde za duzo wydatków.No,ale jakby coś napisali ,to jakos by to inaczej wyglądało. Zupełny brak zanteresowania.Z drugiej zas strony ,nie dziwie sie,bo psów w potrzebie przybywa a kaski ciagle brak. Mam tylko nadzieje,że jak córka wróci do domu,to cos tam dołozy... Quote
Javena Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Właśnie ,nikt nie chce zagladać. Pisałam na innych watkach o pomoc,ale udają,ze nie czytali. Tak mi sie wydaje,albo mają naprawde za duzo wydatków.No,ale jakby coś napisali ,to jakos by to inaczej wyglądało. Zupełny brak zanteresowania.Z drugiej zas strony ,nie dziwie sie,bo psów w potrzebie przybywa a kaski ciagle brak. Mam tylko nadzieje,że jak córka wróci do domu,to cos tam dołozy... Quote
Javena Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 magenka1 napisał(a):Cioteczki od końca tego miesiąca mogę przeznaczyć dla Lenki 10 zł co miesiąc, do góry maleńka!!!! Dziekujemy!!!!!!!!!!!!! To dobry znak. Malutka,jeszcze toszke a nie bedziesz musiała iść do tego podłego miejsca jakim jest schron. Jesteś taka kochana i Zakochana......;):cool3: Quote
Maruda666 Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 To jak dołożę 20 co miesiąc, będzie brakować tylko 80zł? Quote
Recommended Posts