Jump to content
Dogomania

Cudowna sunia Lenka juz w swoim wspanialym domu !!!!!!!!

Recommended Posts

Posted

Przyjemnego szumu w głowie
Wygodnego miejsca w rowie.
No i może jeszcze potem,
spokojnego snu pod płotem.
Żeby pies z kulawą nogą
Cię nie oblał idąc droga.
Dużo czadu i uroku
w nadchodzącym Nowym Roku 2010

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przyjemnego szumu w głowie
Wygodnego miejsca w rowie.
No i może jeszcze potem,
spokojnego snu pod płotem.
Żeby pies z kulawą nogą
Cię nie oblał idąc droga.
Dużo czadu i uroku
w nadchodzącym Nowym Roku

Posted

CIOTECZKI ,WUJKOWIE ......gdzie jestescie?? Lenka już w hoteliku zakochana,ale jak sie nie postaramy ,zeby tam została dłuzej , bedziemy mieć tę miłosć na sumieniu......:evil_lol::evil_lol:

Posted

No ,myslałam ,ze tylko mój szczenior taki łakomy. Przeryzł córce kabelek od ładowarki do telefonu a wczoraj ponadryzał prawie półmetra kabelka od internetu. Ciekawe,czy im smakowało??:lol::lol:

Posted

A mój przegryzł kabel od mojego laptopa i laptopa brata :)
Po prostu chyba chciał, żebym się nim zajęła zamiast siedzieć na dogomanii ;)
To moja wina, bo zapomniałam schować kable. Dobrze, że nic mu się nie stało. Teraz będę mądrzejsza:)

Posted

Ok, w końcu nadrobiłam zaległości w czytaniu wątków - ale się tego nazbierało!;)

Teraz mam trochę spokoju - Dabi i szczenior dostali po kości i z zawzięciem gryzą, więc mam chwilę dla siebie ;)
Bogu dzięki za zamiłowanie psów do kosći ;)

Od jutra wracam do "gry" z nowym zapałem, trzeba jak naszybciej nazbierać deklaracje.

Ciekawe co u Lenki - jak Pani Alinka nie zajrzy na wątek, to w poniedziałek zadzwonię do niej (nie będę jej niepokoić w niedzielę).

Ciekawe jak psiaki u p. Aliny przeżyły sylwestra...A Wasze?
Moja Dabi większość przespała, tylko o północy położyła się obok mnie i .... dalej spała (nie dawałam jej nic na uspokojenie, ona w domu przy mnie czuje się bezpiecznie).
A szczenior olewał fajerwerki (nie dosłownie, bo nauka czystości już chyba za nami;) ). Tylko jak wyszłam z pokoju to siedział przy oknie balkonowym i szczekał na wszystko co zobaczył - odważniak ;)

Posted

Lenka z Czarusiem mają się świetnie. Lenka dzielnie broni domku przed obcymi. Szczeka zajadle jak ktoś obcy wchodzi do domu a może będzie chciał ją zabrać? Nie lepiej narobić jazgotu:evil_lol:

Posted

Witamy . Jak miło czytac,ze Lenka ma sie dobrze i Czarus ,który tak błagalnie prosił zza krat "zabierzcie mnie ze sobą"Takie wiadomosci chce sie czytac. Tylko ,czy ktoś się jeszcze dołozy sie do tego szczescia? Moze powysyłac na pw prosby? Co Wy na to?

Posted

Lenka ma siostrę w Łodzi, nazywa się Milka i gdy czytałam o jej cechach charakteru to jak bym czytała o naszej tymczasce Milusi!

link do jej strony w moim banerku!

jak dwie kropelki wody?!

jest jeszcze trzecia! - u mnie w domu!!!!!! z ulicy!
przecież to nie możliwe, że one są kundelkami!!!

...może jak trzy krople wody!

Moja Milka (domowa)

Milusia z "tymczasku" (przypadkowa zbieżnosć imion)