AlinaS Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Lenka opracowała nową technikę spaceru. Chodzi dookoła mnie w kółeczko w promieniu pół metra. Czy ona wcześniej też tak chodziła? Quote
natalijo Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Nie mam pojęcia, jutro spytam Aguś. Z tego co mi mówiła, to na widok smyczy malutka uciekała panicznie i nie chciała za nic na dwór wyjść, więc nawet taka technika spaceru to dla niej wielki postęp :) Pani Alinko, może ja Pani moją Dabi przyślę, na takie małe szkolenie? ;);) Quote
AlinaS Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 natalijo napisał(a):Nie mam pojęcia, jutro spytam Aguś. Z tego co mi mówiła, to na widok smyczy malutka uciekała panicznie i nie chciała za nic na dwór wyjść, więc nawet taka technika spaceru to dla niej wielki postęp :) Pani Alinko, może ja Pani moją Dabi przyślę, na takie małe szkolenie? ;);) Owszem jak zobaczy smyczkę to czmycha ale po zapięciu wychodzi grzecznie na spacerek z Czarusiem. A jaki problem z Dabi? może na odległość pomogę Quote
natalijo Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Nie, nie Dabi to bezproblemowy psiak. Chociaż jest u mnie juz rok, to nadal boi się obcych ludzi, zwłaszcza mężczyzn. Jak spotyka ich w domu, gdzie czuje się pewnie, to trochę poszczeka, potem jest już ok. Gorzej na spacerach... Kiedyś nie chciała wogóle przechodzić koło obcych (na klatce schodowej np.), teraz niechętnie, ale przejdzie - a raczej przebiegnie z prędkością światła :) Poza tym nie lubi zostawać nigdzie (poza naszym mieszkaniem) beze mnie. Jak ją zostawiam na chwilę u mojej mamy w ogrodzie, to biedna biega cały czas koło bramy i czeka aż wrócę. Ale juz się do tego przyzwyczaiłam - i tak jest najkochańsza na świecie :) Quote
obraczus87 Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 zerknijcie, może będziecie mieli jakieś pomysły... Sunia lada chwila trafi do właściciela alkoholika... a to oznacza ponowne jedzenie ze śmietnika, brak opieki itd itd http://www.dogomania.pl/threads/176316-WYA-EA-SUNIA-ok-9-miesiAE-cy-w-schronisku-CZYHA-NA-NIAE-WA-AA-CICIEL-chciaA-700-zl-za-n/page2 Quote
natalijo Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Podrzucam z rana! Jako, że już po świętach, to spodziewam się dużego ruchu na wątku ;):mad: Quote
AlinaS Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Lenka na dzisiejszym spacerku chodziła już normalnie na smyczy a nie w kółeczko a co więcej zrobiła i kupkę i siku na dworze:lol: Co oczywiście nie znzczy że z nocy w kuchni też została kałuża i kupka:shake: Quote
AlinaS Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Lada moment u Lenki będzie całkowity sukces z załatwianiem się Quote
Emigrantka Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 No... lenka sie hmmm tego no.. stara sie dziewczyna ;) Quote
natalijo Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Pewnie, że się stara, dla P. Alinki zrobi wszystko ;) Quote
Emigrantka Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Moja psica sina na "siku" i kupsko robi na "kupa"..... heheheheh Quote
natalijo Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 A ja też mam dobre wieści - mamy nowe wpłaty ;) Anna10025 - 5 zł:loveu: I jeszcze anonimowa wpłata od A.K-F z Sosnowca - 50 zł (prosimy o ujawnienie się ;) ):loveu: Oraz prezent sylwestrowy dla Lenki od Obraczuś87 - 20 zł :loveu: Tak więc: Saldo na dzień 28-12-2009 + 430 zł Dziękuję! Quote
Javena Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Dziekujemy wszystkim w imieniu Lenki i Agusi. Prosimy o dalsze wsparcie. 5zł........tylko. Quote
milcia17 Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 5 złoteczki, albo 1 nawet, byleby byla jakas kasa................. Quote
natalijo Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Spokojnie, uzbieramy! Dzięki Bogu mamy mały zapas finansowy i jest szansa, że na sterylkę i szczepienia wystarczy (jak nie to te parę groszy dołożę). Więc mamy miesiąc, żeby nazbierać deklaracji na 110 zł - uda się, zobaczycie! Jak tylko u mnie się trochę uspokoi to postaram sie sprosić parę ludzi na wątek. Jak każdy dołoży choć parę zł to kolejny miesiąc Lenka będzie bezpieczna. Teraz najważniejsze, żeby niunia się ośmieliła, żebyśmy zebrali o niej jak najwięcej informacji i poszukały jej TEGO JEDYNEGO LUDZIA :) No i żeby wątek nie spadał :mad: Quote
natalijo Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Podrzucam przed snem. Trzymam kciuki, żeby jutro pojawiły się nowe deklaracje..Fajnie by było, nie? :) Quote
Aga-33-76 Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Też trzymam kciuki za nowe deklaracje i jeszcze raz w górę Lenko! Quote
Javena Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 LENKA,TYLKO NAM NIE SPADAJ! :shake: Na hotelik ,zebys miała, MUSI WIDZIEĆ CIE RODZINKA CAŁA, żeby ciotki i wujkowie ,pamietali o Tobie.;) :lol: Quote
Recommended Posts