Jump to content
Dogomania

Cudowna sunia Lenka juz w swoim wspanialym domu !!!!!!!!

Recommended Posts

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nasza tajemnicza wpłata już została wyjaśniona, więc mamy:

Deklaracje stałe:

Aga-33-76 - 10 zł (wpł. 11-12-2009)
gosia.marta - 40 zł (wpł. 11-12-2009)
AguśSosnowiec - 10 zł
mshume - 10 zł
javena - 10 zł (wpł. 15-12-2009)
Ninka - 10 zł (wpł. 11-12-2009)
yennefer070 - 10 zł od stycznia
natalijo - ?

Deklaracje jednorazowe:

Lolala - 50 zł
Javena - 20 zł (wpł. 15-12-2009)
malibo57 - 200 zł (wpł. 11-12-2009)
Poker - 50 zł (wpł. 15-12-2009)
milcia17 - 10 zł (14-12-2009)

Mamy więc:

100 zł deklaracji stałych + 330 jednorazowych

Na dzień 17-12-2009 mamy na koncie 350 zł

Posted

Aguś wczoraj urodziła córeczkę i nadała jej najładniejsze imię na świecie - Natalia :):):):):)
W sobotę być może wróci do domu.
Więcej wieści nie mam, bo Figu jeszcze nie odpisała.

Posted

Javena napisał(a):
:multi:Natalia - piękne imię......

Też tak myślę ;)
Ach ta moja wrodzona skromność :diabloti:

Co do Lenki, o Figu dalej się nie odzywa. Nie chcę dzwonić, bo ostatnio powiedziała, że w pracy nie bardzo może rozmawiać przez telefon, więc napisałam sms-a.
Ale jeśli już w ten weekend transport wypali, to niestety Lenka będzie musiała dostać jakieś środki na wyciszenie... To zdanie Aguś, która zna ją przecież najlepiej.
Ja na takich środkach się nie znam, macie jakieś propozycje?

Posted

polubek napisał(a):
zapisuję wątek

Witamy serdecznie :)

Nie mogę się skontaktować z Figu....:(
Więc na razie daję spokój, bo już późno....
Cioteczki, gdzie Was wywiało? Chodźcie tu pocieszyć mnie, że będzie wszystko dobrze, że Lenka pojedzie, że....Bo z tego stresu to się chyba wykończę....

Posted

Spokojnie, spokojnie......Ważne ,ze dzidziuś się urodził zdrowy, rodzice szczesliwi.:multi::multi: Reszta musi się ułożyc.Nie ma mowy,zeby było inaczej!!!!!!!!;):shake:

Dziewczyny wesprzyjcie Natalije!!!!!!!!!!!!!

Posted

no pewnie, że się musi udać!! trzymamy kciukasy!!
a da się tu zrobic cos takiego, żeby przepisać wątek? np. na Natalijo? bo Aguś to już teraz na pewno nie będzie miała do tego głowy ;)

Posted

Uda się uda...
Jeśli nie transport z Figu (bo mam duże problemy z dogadaniem wszystkiego zarówno z Figu jak i z Aguś), to szybko coś nowego wymyślimy. Dziś uwierzyłam, że wszystko jest możliwe :):)

Posted

gosia.marta napisał(a):
no pewnie, że się musi udać!! trzymamy kciukasy!!
a da się tu zrobic cos takiego, żeby przepisać wątek? np. na Natalijo? bo Aguś to już teraz na pewno nie będzie miała do tego głowy ;)

Oj nieładnie, nieładnie - chcesz mnie wrobić w prowadzenie wątku? ;)
Mogę się zgodzić pod warunkiem, że wszystkie mi pomożecie, bo nie mam w tym żadnego doświadczenie i nie umiem też "ładnie" pisać. Ale z Waszą pomocą jakoś chyba dam radę.

Wiem, że takie coś można zrobić, ale pojęcia nie mam jak...

Posted

[quote name='natalijo']Oj nieładnie, nieładnie - chcesz mnie wrobić w prowadzenie wątku? ;)
Mogę się zgodzić pod warunkiem, że wszystkie mi pomożecie, bo nie mam w tym żadnego doświadczenie i nie umiem też "ładnie" pisać. Ale z Waszą pomocą jakoś chyba dam radę.

Wiem, że takie coś można zrobić, ale pojęcia nie mam jak...

trzeba napisać do moderatora, ze z powodu itp prosi się o zmianę autora wątku
moderatorzy to:

Nie wiem kto się konkretnie tym wątkiem opiekuje, ale polecam Maupa4 i Anashara

Posted

Ok, więc sprawa wygląda następująco.
Lenka już dzisiaj mogłaby z Figu jechać, gdyby nie pewne problemy z wcześniejszym dogadaniem się, ale trudno.
Aguś nakarmiła dzisiaj Lenkę, nie ma nic na uspokojenie, więc podróż odpada.
Następny, NIEODWOŁALNY termni (bo Tata Aguś się już mocno niecierpliwi) jest w drugi dzień świąt.
Figu odbierze małą z domu Aguś i zawiezie prosto do AlinkiS.
Mamy mało czasu, zeby wszystko dograć, więc musimy zebrać siły i działać.
Aguś nie ma możliwości załatwienia środka na uspokojenie dla Lenki. Czy jest tu jakaś Cioteczka z Sosnowca, która mogłaby takie "cuś" zakupić i zawieźć Aguś? (Oczywiście za zwrotem kosztów).
Ja sama jestem w stanie przeznaczyć część uzbieranych przeze mnie osobiście pieniędzy na zakup transportera dla Lenki (kóry mógłby potem służyć jeszcze innym psiakom). Tylko potrzebna jest Cioteczka, która:
Kupi taki transporter i zawiezie go do Aguś.
Bardzo proszę o pomoc, bo głupio mi już tak ciągle te terminy przesuwać, tym bardziej, że Tata Aguś długo już nie wytrzyma. Musimy się sprężyć i sprawę transportu załatwić do końca.

Czekam na propozycje jak na zbawienie :)
Jakby przyszło Wam coś do głowy, a mnie nie było na dogo, to mój nr: 696479291

Posted

Wiecie co? Od dziś chyba zacznę wierzyć: w cuda, bajki, ludzi, Boga czy w co/kogo ja tam do tej pory nie wierzyłam.

Otóż wyobraźcie sobie, że Figu napisała, że w ten drugi dzień świąt przyjedzie z WŁASNYM TRANSPORTEREM i ewentualnie z jakimś środkiem uspokajającym!!!!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Wierzycie w to?
Zakładam funclub Figu, zapisujecie się? ;)

Także nieodwracalnie, nieodwołalnie LENA JEDZIE W SOBOTĘ DO ALINYS!!!!!

Kochana Alinko, szykuj już tam miejscówę dla suni, ona pomoże Ci się pogodzić z wyjazdem Dżokusia :):):)

Przez to zamieszanie z wyjazdem i jeszcze parę rzeczy zaniedbałam trochę rozliczenia (tzn.wpływy były na bieżąco wpisywane). Ale już się biorę do roboty i zaraz przypomnimy sobie na czym finansowo stoimy :):)

Czyż życie nie jest piękne?? :bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool:

P.S. Jak tylko chwilę znajdę to napiszę do jednego z moderatorów i przejmę (przejmiemy:) ) prowadzenie wątku.