dorota1 Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Jak tylko ogłoszenie Lenki sie ukaże, będzie informacja na wątku. Natalijo, ponieważ w ogłoszeniu są namiary na Ciebie, więc to Ty będziesz rozmawiała z potencjalnymi zainteresowanymi (miejmy nadzieję, że ich nie braknie, trzymam mocno kciuki za to:kciuki:), chciałam Cię prosić, żebys każdego uprzedzała o konieczności wizyty przedadopcyjnej. No i notuj numery kontaktowe do tych osób, by mozna się było umówić na te wizyty. Quote
obraczus87 Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 dorota1 napisał(a):Anawa, dzięki z nieba nam spadłaś:loveu: O tych zdjęciach równiez ja mówiłam... Mam nadzieje, że DS sie odezwie, bo Lenka za długo czeka :( Quote
anawa Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 dorota1 napisał(a):Anawa, dzięki z nieba nam spadłaś:loveu: Ta informacja i zdjęcia były już na tym wątku ale widocznie przeoczyłyście........ A ja myślałam, że zdjęcia się nie podobały...... Quote
dorota1 Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 anawa napisał(a):Ta informacja i zdjęcia były już na tym wątku ale widocznie przeoczyłyście........ A ja myślałam, że zdjęcia się nie podobały...... Sorry, przeoczyłam..., na wszystko brak czasu, na dokładne śledzenie wątków też:shake: Oby tylko Lenka znalazła fajny domek, to teraz najważniejsze;) Quote
anawa Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Trzymam kciuki, bo też bardzo mnię ujęła swoim wdziękiem..... Quote
dorota1 Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Lenko, czekaj cierpliwie na ogloszenie w Dzienniku. Będzie na pewno, ale dziś już czwartek i w tym tygodniu nie ogłosili do tej pory ani jednego psiaka, stąd czas oczekiwania się wydłuża. To redakcja sama decyduje, kiedy pójdzie ogłoszenie psa, a kiedy nie ma na nie miejsca w danym wydaniu. Mam nadzieję, że Lenka będzie w przyszłym tygodniu. Quote
AlinaS Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Lenka dokucz Kundlowi Lenka z Carusiem Lenka Czaruś i kundel Lenka Quote
natalijo Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Kochani! Przepraszam, że tak rzadko tu zaglądam, ale ostatnio mam poważne problemy, przez które nie mam czasu być tu tak często jak kiedyś. Mam nadzieję, że Lenka może chociaż na Was liczyć - zaglądnijcie do niej czasem, podrzućcie wątek. ja tez postaram się tu bywac częściej. Niemniej, jeśli będziecie miec do mnie coś ważnego, to piszcie na PW - wtedy na pewno nie przeoczę. Telefon mam przy sobie 24h/dobę, w związku z czym jeśli będą jakies telefony, to na pewno ich nie przegapię. Mam teraz ciężki okres, ale cały czas o Lence pamiętam. I nie marzę o niczym innym, niż żeby znalazła w końcu domek. Zaktualizowałam rozliczenie. Quote
obraczus87 Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Natalijo witaj Dziewczyno!!!!!!!!! :) Kochana popraw w rozliczeniu naglowki :) dwa razy dałaś: wpłaty LUTY :) Quote
natalijo Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Już poprawiam - Boże, jaka jestem zakręcona!!:) Quote
obraczus87 Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 natalijo napisał(a):Witaj kochana!!:) Czesc czesc :) :) :) dawno Cie nie było ;) Quote
natalijo Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 No i jeszcze chyba długo nie będzie mnie tak na 100%. Jej, jakbym chciała, żeby Lenka grzała już tyłeczek w swoim domku... Quote
obraczus87 Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Jest straszny wysyp kleszczy. Czy nie warto byłoby zakupić Lence Fiprex/Frontline i posmarowac Ją?? Quote
dorota1 Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Może Lenka będzie miała odwiedziny tu na wątku? Agnieszko zapraszamy:lol: Quote
Szarotka Posted March 31, 2010 Author Posted March 31, 2010 Lenko przyszlam zlozyc ci zyczenia swiateczne :):) Quote
Javena Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Wczoraj wysłałam równiez za kwiecien.Lenko,mam nadzieje,ze szybko będziesz w domku,ze swoim człowiekiem. Quote
Recommended Posts