Jump to content
Dogomania

Cudowna sunia Lenka juz w swoim wspanialym domu !!!!!!!!

Recommended Posts

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jak tylko ogłoszenie Lenki sie ukaże, będzie informacja na wątku. Natalijo, ponieważ w ogłoszeniu są namiary na Ciebie, więc to Ty będziesz rozmawiała z potencjalnymi zainteresowanymi (miejmy nadzieję, że ich nie braknie, trzymam mocno kciuki za to:kciuki:), chciałam Cię prosić, żebys każdego uprzedzała o konieczności wizyty przedadopcyjnej. No i notuj numery kontaktowe do tych osób, by mozna się było umówić na te wizyty.

Posted

dorota1 napisał(a):
Anawa, dzięki z nieba nam spadłaś:loveu:

Ta informacja i zdjęcia były już na tym wątku ale widocznie przeoczyłyście........ A ja myślałam, że zdjęcia się nie podobały......

Posted

anawa napisał(a):
Ta informacja i zdjęcia były już na tym wątku ale widocznie przeoczyłyście........ A ja myślałam, że zdjęcia się nie podobały......

Sorry, przeoczyłam..., na wszystko brak czasu, na dokładne śledzenie wątków też:shake:
Oby tylko Lenka znalazła fajny domek, to teraz najważniejsze;)

Posted

Lenko, czekaj cierpliwie na ogloszenie w Dzienniku. Będzie na pewno, ale dziś już czwartek i w tym tygodniu nie ogłosili do tej pory ani jednego psiaka, stąd czas oczekiwania się wydłuża. To redakcja sama decyduje, kiedy pójdzie ogłoszenie psa, a kiedy nie ma na nie miejsca w danym wydaniu. Mam nadzieję, że Lenka będzie w przyszłym tygodniu.

Posted

Kochani!

Przepraszam, że tak rzadko tu zaglądam, ale ostatnio mam poważne problemy, przez które nie mam czasu być tu tak często jak kiedyś. Mam nadzieję, że Lenka może chociaż na Was liczyć - zaglądnijcie do niej czasem, podrzućcie wątek. ja tez postaram się tu bywac częściej. Niemniej, jeśli będziecie miec do mnie coś ważnego, to piszcie na PW - wtedy na pewno nie przeoczę.
Telefon mam przy sobie 24h/dobę, w związku z czym jeśli będą jakies telefony, to na pewno ich nie przegapię.
Mam teraz ciężki okres, ale cały czas o Lence pamiętam. I nie marzę o niczym innym, niż żeby znalazła w końcu domek.
Zaktualizowałam rozliczenie.