Jump to content
Dogomania

Cudowna sunia Lenka juz w swoim wspanialym domu !!!!!!!!

Recommended Posts

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie, Lenka nie ma jeszcze ogłoszeń. Potrzebujemy więcej zdjęć i wiadomości jak się sunia zachowuje.
Pani Alinka ma teraz dużo spraw na głowie. Zadzwonię do Niej w tym tygodniu, popytam o Lenkę i poproszę o zdjęcia.
Poza tym dowiem sie kiedy planowana jest sterylizacja. Jak będziemy znać przewidywany termin, to będzie można pomału ruszyć z ogłaszaniem.

Posted

Witaj Lenko, witajcie Cioteczki!

Ponawiam prośbę - jeśli ktoś wie gdzie jest bazarek na którym można kupić banerek, to proszę o link.
Ale do tego dobrze by było mieć nowe zdjęcia....

Nadal brakuje nam 80 zł miesięcznie na opłacenie DT - pomóżcie chociaż po 5 zł - przecież to nie tak dużo!!

Posted

[quote name='natalijo']Witaj Lenko, witajcie Cioteczki!

Ponawiam prośbę - jeśli ktoś wie gdzie jest bazarek na którym można kupić banerek, to proszę o link.
Ale do tego dobrze by było mieć nowe zdjęcia....

Nadal brakuje nam 80 zł miesięcznie na opłacenie DT - pomóżcie chociaż po 5 zł - przecież to nie tak dużo!!

Natalijo, napiszę zaraz prośbę do pewnego Anioła o zrobienie banerka :)

Posted

Natalijo ,jutro wyslę Ci zdjecia i opis, rzeczy na bazarek. Zobaczymy ,moze coś sie uda sprzedać. Za jakiś tydzień ,zrobie jeszcze pare innych rzeczy,ale moze już sama sobie poradzę. Córka wróci(mam nadzieje) to mi pomoze. Chyba,ze tez taka noga jak ja? 3MAJ się Lenko!!!!

Posted

[quote name='Malwi']lena w banerkowych fijołkach ... podlinkowana

Cudny banerek - ślicznie dziękuję!!!!!
Zaraz jak wrócę ze spacerku z moimi futrzakami biorę się za wstawianie ;)

(chyba nie zapomniałam jak to się robi ):)

Posted

Natalijo z tym bazarkiem zaczekaj do jutra. Mam dziś ksiedza,troche musze ogarnać chałupe.Jutro sobie na spokojnie zrobię. Wybacz,ze mi tak to schodzi. Lenka szczekaj na cioteczki ,niech dołoza złotóweczki!!!!!!!!

Posted

Javena napisał(a):
Natalijo z tym bazarkiem zaczekaj do jutra. Mam dziś ksiedza,troche musze ogarnać chałupe.Jutro sobie na spokojnie zrobię. Wybacz,ze mi tak to schodzi. Lenka szczekaj na cioteczki ,niech dołoza złotóweczki!!!!!!!!

Nie gniewam, się, bo sama jeszcze nie miałam czasu poszukać niczego na bazarek, nie mówiąc już o zdjeciach i opisach:oops::oops:

Jakoś ostatnio mój wolny czas się skurczył (staram się moim futrzakom poświęcać jak najwięcej czasu, zeby wynagrodzić im to, ze nie ma mnie z nimi jak jestem w pracy).

Posted

Jutro dzięki Bogu już piątek, choć nie wiem o której skończę pracę...
Pewnie będę dopiero wieczorem.
A w weekend postaram się w końcu coś na ten (i Demi) bazarek poszukać i ruszymy.