PRZEC Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 mam wiesci o Bajulce.A wiec zadzwonila do p. Joli mama tej laski i powiedziala ze teraz ona sie Bajula zajmie.poprosila otoz zeby wsie papiery zostaly ponownie na nia wypisane.stwierdzila ze jej corka jest nieodpowiedzialna i ze skoro zdecydowaly sie na Bajke to niebedzie jej teraz oddawac i psychiki psa pierdzielic.A z mojego wnioskowania skoro maja doroslego asta naprawde swietnie ulozonego to napewno nie Sylwia psa ukladala tylko jej mama.tak wiec Bajula zostaje a my bedziemy pomagac i monitorowac sprawe.ave Quote
pinkmoon Posted December 1, 2010 Author Posted December 1, 2010 Odświeżam stary temat, bo na blogu Okamii pojawiły się nowe zdjęcia Nel, czyli jednej z atomówek której DT przemienił się w DS :) Z "siostrzyczką"... :loveu: na sportowo :loveu: A takie było brzydactwo kiedyś... :evil_lol: Quote
doddy Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Jak ona ładnie wyrosła. Ciekawe jak druga siostra. Quote
Okamia Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Pinkmoon dałaś złe zdjęcia :P bo to jest taka miłość bardziej doddy dziękujemy nigdy nie zabraniałam jej jeść a jako że ma masakrycznie szybką przemianę materii to zamiast tłuszczy mamy piękną sportową sylwetkę xD Ale co najważniejsze ma piękne mięśnie :D A i chciałam się pochwalić że może na wiosnę zadebiutujemy na zawodach frisbee ;) (nie by jakoś super się pokazać ale dla zabawy ;) ) Quote
doddy Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Na fotkach wydaje się malusia, ona taka w rzeczywistości? Quote
Okamia Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 młoda ma mniej wiecej staffikowy rozmiar ;) (no może z 2-4 cm wyższa) waży 15 kg :P (ja mam ok 166cm ;) ) Quote
doddy Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 To ona musi być cudna na żywo! Ma super obrożę i kubraczek. Quote
Okamia Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Bo my lansujemy się w rzeczach od Taks :P Po za tym zapraszamy na kawę jak będziesz w naszych okolicach :) no chyba że gdzieś wyruszymy w polskę kiedyś może ;) Po za tym cholerka nikt mi nie wierzy że mam kundla :/ Quote
doddy Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Ja się nie dziwię, że ludzie nie wierzą. Wygląda naprawdę extra! A Taks ma bazarki, sklepik? Możesz mi coś podesłać? Quote
Okamia Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Ostatni bazarek Taks http://www.dogomania.pl/threads/196799-psie-akcesoria-dla-ma%C5%82ych-i-du%C5%BCych-na-jamnicz%C4%85-skarpet%C4%99-do-30.11 A tutaj wątek ze zdjęciami jej wyrobów na modelach :smile: http://www.dogomania.pl/threads/185419-Psia-moda-by-taks W sumie jak napiszesz do niej na pw to może ci i poza bazarkiem coś zrobić ;-) Super mina ludzi jest jak pytają sie : szczeniak asta? - nie kundel w typie roczny... Po za tym młoda jest ulubienicą najgorszego policjanta u nas który jest w niej zakochany :P Quote
natalia_aa Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Fenomanelna! ;) Nigdy nie sądziłam, że to powiem, ale... ona naprawdę mi się podoba! My tzn Dora tyż u Taks się ubiera, ale teraz to mamy w ogóle hiper specjalne, unikatowe zamówienie u los-ferros! :] Quote
pinkmoon Posted December 6, 2010 Author Posted December 6, 2010 Natalia, a wiesz może co z pozostałymi dwoma dziewczynkami? Quote
Okamia Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 [quote name='natalia_aa']Fenomanelna! ;) Nigdy nie sądziłam, że to powiem, ale... ona naprawdę mi się podoba! My tzn Dora tyż u Taks się ubiera, ale teraz to mamy w ogóle hiper specjalne, unikatowe zamówienie u los-ferros! :][/QUOTE] Wiem wiem... bo moje brzydactwo ma właśnie taki jakiś cholerny urok xD A że się podpytam co zamówiliście od los ferros? bo chcę sią skusić na coś od nich po nowym roku dla obu suk... Właśnie... są jakieś wieści o siostrach? (pinkmoon pozwoliłam sobie pożyczyć kilka fotek małej na bloga i galerii na dogo aby podsumować roczny pobyt okropieństwa u nas :) ) Quote
natalia_aa Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Eee... Magda ja mam wiedzieć? Myślałam, że Wy powiedzieci, co u reszty... Ktoś mówił, że jedna była niechciana, ale babka nie bardzo się mogła zdecydować, czy ją oddać, czy nie... Ja wiem, co u Zuzki, która z tej samej pseudo, ale nie z tego miotu ;) Okamia, jak się obroźa zrobi to się pochwalimy ;) Quote
Okamia Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Kana napisał(a):O masz Ci los! Ale cudeńko!!!! Moje cudeńko i nie oddam :P Quote
Recommended Posts