Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mam wiesci o Bajulce.A wiec zadzwonila do p. Joli mama tej laski i powiedziala ze teraz ona sie Bajula zajmie.poprosila otoz zeby wsie papiery zostaly ponownie na nia wypisane.stwierdzila ze jej corka jest nieodpowiedzialna i ze skoro zdecydowaly sie na Bajke to niebedzie jej teraz oddawac i psychiki psa pierdzielic.A z mojego wnioskowania skoro maja doroslego asta naprawde swietnie ulozonego to napewno nie Sylwia psa ukladala tylko jej mama.tak wiec Bajula zostaje a my bedziemy pomagac i monitorowac sprawe.ave

• 3 months later...
  • Replies 341
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Odświeżam stary temat, bo na blogu Okamii pojawiły się nowe zdjęcia Nel, czyli jednej z atomówek której DT przemienił się w DS :)

Z "siostrzyczką"... :loveu:

na sportowo :loveu:

A takie było brzydactwo kiedyś... :evil_lol:

Posted

Pinkmoon dałaś złe zdjęcia :P

bo to jest taka miłość bardziej

doddy dziękujemy nigdy nie zabraniałam jej jeść a jako że ma masakrycznie szybką przemianę materii to zamiast tłuszczy mamy piękną sportową sylwetkę xD Ale co najważniejsze ma piękne mięśnie :D

A i chciałam się pochwalić że może na wiosnę zadebiutujemy na zawodach frisbee ;) (nie by jakoś super się pokazać ale dla zabawy ;) )

Posted

Bo my lansujemy się w rzeczach od Taks :P Po za tym zapraszamy na kawę jak będziesz w naszych okolicach :) no chyba że gdzieś wyruszymy w polskę kiedyś może ;)

Po za tym cholerka nikt mi nie wierzy że mam kundla :/

Posted

Ostatni bazarek Taks
http://www.dogomania.pl/threads/196799-psie-akcesoria-dla-ma%C5%82ych-i-du%C5%BCych-na-jamnicz%C4%85-skarpet%C4%99-do-30.11

A tutaj wątek ze zdjęciami jej wyrobów na modelach :smile:
http://www.dogomania.pl/threads/185419-Psia-moda-by-taks

W sumie jak napiszesz do niej na pw to może ci i poza bazarkiem coś zrobić ;-)

Super mina ludzi jest jak pytają sie : szczeniak asta?
- nie kundel w typie roczny...

Po za tym młoda jest ulubienicą najgorszego policjanta u nas który jest w niej zakochany :P

Posted

Fenomanelna! ;)
Nigdy nie sądziłam, że to powiem, ale... ona naprawdę mi się podoba!

My tzn Dora tyż u Taks się ubiera, ale teraz to mamy w ogóle hiper specjalne, unikatowe zamówienie u los-ferros! :]

Posted

[quote name='natalia_aa']Fenomanelna! ;)
Nigdy nie sądziłam, że to powiem, ale... ona naprawdę mi się podoba!

My tzn Dora tyż u Taks się ubiera, ale teraz to mamy w ogóle hiper specjalne, unikatowe zamówienie u los-ferros! :][/QUOTE]

Wiem wiem... bo moje brzydactwo ma właśnie taki jakiś cholerny urok xD
A że się podpytam co zamówiliście od los ferros? bo chcę sią skusić na coś od nich po nowym roku dla obu suk...

Właśnie... są jakieś wieści o siostrach? (pinkmoon pozwoliłam sobie pożyczyć kilka fotek małej na bloga i galerii na dogo aby podsumować roczny pobyt okropieństwa u nas :) )

Posted

Eee... Magda ja mam wiedzieć? Myślałam, że Wy powiedzieci, co u reszty...
Ktoś mówił, że jedna była niechciana, ale babka nie bardzo się mogła zdecydować, czy ją oddać, czy nie...

Ja wiem, co u Zuzki, która z tej samej pseudo, ale nie z tego miotu ;)

Okamia, jak się obroźa zrobi to się pochwalimy ;)