pinkmoon Posted March 3, 2010 Author Posted March 3, 2010 Wiola zarządziła, że mogą. Teraz ona się tym zajmuje. Quote
wroobelterrorystka Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Kana napisał(a):Piękna. Ale psiaki chyba nie mogą być jeszcze oglaszane? mogą już od dawna.. Brawurka coraz częściej gryzie Bajke, ostatnio rozwaliła jej troche pychola a nie ma ich jak rozdzielić jak zostają same w domu.. tfu tfu na szczescie w domu nic nie zjadły oprócz moich ukochanych kapci :) Quote
Claudia_Jazz Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 xD widzę, że szczyle bawią się dobrze :D Quote
agaga21 Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 a moze jakies nowe fotki udało by się skombinować? Quote
wroobelterrorystka Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 aniołki :diabloti: no jak nie do rowu jak do rowu :) prawie jak jack russel terier Quote
wroobelterrorystka Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 bubu :loveu: i zdjęcia przedstawiające czynności niewiarygodne: Quote
Kana Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Czy maluchy mogą oficjalnie szukać domów? Czy coś się kroi może dla któregoś? Quote
pinkmoon Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 Wow, ale dziewczyny wyrosły! Niesamowite! Quote
wroobelterrorystka Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Kana zadajesz już to pytanie po raz któryś i po raz kolejny odpowiadam Ci, że mogą być ogłaszane! wyrosły bardzo, Bajkę jeszcze podniosę bez problemów, z Brawurką już znacznie ciężej :P na początku Teodor nie chciał się z nimi bawić bo były za małe, a teraz tłuką się bez oporów, za niedługo w sumie dogonią gabarytami Tosię :) Quote
agaga21 Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 ale piękna gromadka! dziewczynki duze i śliczne. dajcie aktualny tekst z namiarami to zrobię im allegro :) Quote
wroobelterrorystka Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 allegro jest już zrobione :) Bajka ma dom zaklepany, tylko nie ma pieniędzy na transport :( Quote
agaga21 Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 a szukaliście na watku transportowym? dokąd ten transport? Quote
bebcik Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 o Losie jakie cudne zdjęcia.. a takie zamorki były :) Quote
natalia_aa Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Świetnie dziewczyny wyrosły? A właściciele nie mogą osobiście przyjechać po Bajkę? Quote
Kana Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Spytałam, bo nie widziałam nigdzie ich ogłoszeń dlatego zapytalam czy mogą być, gdyż chcialam pomóc w oglaszaniu. Nie trzeba od razu tak wrogo naskakiwać. Quote
wroobelterrorystka Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 transport potrzebny do Częstochowy z Rypina, dom już sprawdzony i cierpliwie czeka :) niestety zupełnie niezmotoryzowany.. Są tu jakieś ciotki z okolic Kalisza pomorskiego, które mogłyby sprawdzić dom dla Brawurki? wątek transportowy jak z resztą większość wątków mi się nie otwiera odkąd mamy nowe dogo:( Kana nie naskoczyłam na Ciebie wrogo, nie przesadzaj :) Quote
wroobelterrorystka Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 wiezienie Bajki publicznym środkiem transportu jest nierealne, też nad tym myślałam, ale ona jest zdecydowanie za bardzo ruchliwa i uciążliwa.. Quote
bebcik Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 ej, dziewczynki skaczcie do góry , niech wszyscy zobacza jakie cudne jesteście :) Quote
pinkmoon Posted April 11, 2010 Author Posted April 11, 2010 A widzieliście jak atomówka Okamii wyrosła? szok! :o A paskudna Okamia :loveu: nie chwali się fotkami tutaj tylko w swojej własnej galerii, nieładnie! :diabloti: to cudne: Quote
Kana Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Trzeba ją solidnie opieprzyć!! Czy mala jest oglaszana? Quote
pinkmoon Posted April 11, 2010 Author Posted April 11, 2010 Trzebą ją najpierw tutaj ściągnąć, bo marudzi że jej wątek z subskrypcji wyleciał. W sumie przy nowym dogo to możliwe :/ Nie wiem czy Okamia w ogóle wie że można już gluty ogłaszać, miała kontaktować się z Wiolą jakiś czas temu. Mam nadzieję że się dogadały. A jak nie to trzeba uświadomić i ruszać z ogłoszeniami. Quote
wroobelterrorystka Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 ojeej jaka wysoka :O i jaka umięśniona :O nasze lalunie takie pulpeciki są:oops: Quote
Recommended Posts