haliza Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Niech się trzyma biedaczek może wiosną go ktoś wypatrzy ....... Quote
Pinesk@ Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 Byłam dzisiaj u Filcaka, chciałam go odwiedzić ale... przechodzę pierwszy raz- kudłacza nie ma, myślę sobie 'pewnie w budzie siedzi'. Przychodzę drugi raz pod kojec- znów nie ma, wołam- nie wychodzi. Wracam do biura, pytam pracownika gdzie nasz siwusek i...... I tu zagadka dla ciotek i wujków :diabloti: Co było dalej? :cool3: Quote
haliza Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 No co.....:crazyeye: mam nadzieję, że to dobra wiadomość :roll: Quote
haliza Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 No, ile można czekać :mad: - jak się powiedziało A[SIZE=2] trzeba powiedzieć [SIZE=6]B[SIZE=2] :cool3: Quote
Pinesk@ Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 ..... nasz Filcak vel Snoopi vel Siwy MA DOM! :sweetCyb::laugh2_2::cunao: Zamieszkał w miejscowości k. Pruszcza Gdańskiego (zabijcie mnie, nie pamiętam tej nazwy, coś na 'R'). Ludzie podobno bardzo fajni, z tego co mi mówił pracownik bardzo dobrze trafił. Teraz tylko trzeba sie umówic na herbatkę u Filcaczka :lol: Quote
haliza Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 ALE SIĘ CIESZĘ, BARDZO.........[SIZE=2] KOCHANA PSINA :loveu:.WRESZCIE NIE MUSZĘ O NIM MYŚLEĆ, CZY BARDZO DOUCZAJĄ MU ŁAPKI, CZY PYSIO NIE POSMUTNIAŁ :cunao::cunao::cunao::cunao::cunao::cunao::cunao::cunao: Quote
zerduszko Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 [quote name='Pinesk@']..... nasz Filcak vel Snoopi vel Siwy MA DOM! :sweetCyb::laugh2_2: Zamieszkał w miejscowości k. Pruszcza Gdańskiego (zabijcie mnie, nie pamiętam tej nazwy, coś na 'R'). Ludzie podobno bardzo fajni, z tego co mi mówił pracownik bardzo dobrze trafił. Teraz tylko trzeba sie umówic na herbatkę u Filcaczka :lol:[/QUOTE] SZOK :-o Wspaniele :cunao: Quote
Recommended Posts