Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 232
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Byłam dzisiaj u Filcaka, chciałam go odwiedzić ale... przechodzę pierwszy raz- kudłacza nie ma, myślę sobie 'pewnie w budzie siedzi'. Przychodzę drugi raz pod kojec- znów nie ma, wołam- nie wychodzi. Wracam do biura, pytam pracownika gdzie nasz siwusek i......

I tu zagadka dla ciotek i wujków :diabloti: Co było dalej? :cool3:

Posted

..... nasz Filcak vel Snoopi vel Siwy MA DOM! :sweetCyb::laugh2_2::cunao:

Zamieszkał w miejscowości k. Pruszcza Gdańskiego (zabijcie mnie, nie pamiętam tej nazwy, coś na 'R'). Ludzie podobno bardzo fajni, z tego co mi mówił pracownik bardzo dobrze trafił. Teraz tylko trzeba sie umówic na herbatkę u Filcaczka :lol:

Posted

ALE SIĘ CIESZĘ, BARDZO.........[SIZE=2] KOCHANA PSINA :loveu:.WRESZCIE NIE MUSZĘ O NIM MYŚLEĆ, CZY BARDZO DOUCZAJĄ MU ŁAPKI, CZY PYSIO NIE POSMUTNIAŁ
:cunao::cunao::cunao::cunao::cunao::cunao::cunao::cunao:

Posted

[quote name='Pinesk@']..... nasz Filcak vel Snoopi vel Siwy MA DOM! :sweetCyb::laugh2_2:

Zamieszkał w miejscowości k. Pruszcza Gdańskiego (zabijcie mnie, nie pamiętam tej nazwy, coś na 'R'). Ludzie podobno bardzo fajni, z tego co mi mówił pracownik bardzo dobrze trafił. Teraz tylko trzeba sie umówic na herbatkę u Filcaczka :lol:[/QUOTE]
SZOK :-o Wspaniele :cunao: