malibo57 Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 UWAGA !!!!! Kryza zaginęła w dniu wczorajszym!!!! Bardzo prosimy wszystkich z okolicy Sochaczewa o pomoc w poszukiwaniach. SYTUACJA AWARYJNA!!!! ZAGINĄŁ PIES !!!!!!!! http://www.dogomania.pl/threads/145379-Sochaczew-UWAGA-Kryza-wyszA-a-z-domu-i-nie-wrA-ciA-a-Prosimy-o-pomoc Quote
luka1 Posted December 5, 2009 Author Posted December 5, 2009 Maluchy i Nelka zostały przeniesione do większej budy. Podrosły i sunia nie bardzo mogła wejść do maluchów. Teraz są w budzie gdzie nawet Lukas - owczarek pohalański mógł się rozciągnąć. Trzeba był zrobić specjalny "podjazd" bo maluchy nie mogły się wdrapać do środka, ale za to teraz mają dodatkowa zabawę. Są sliczne i wesołe a Nelka chyba ma ich juz dosyć. Quote
luka1 Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 Pozostanę z nami chyba do końca roku. Nie zniosę mysli, że stały się prezentem gwiazdkowym :angryy:- chyba, że ktoś zdoła nas przekonać, że malec trafia do właściwego domu. To są najpiękniejsze psiaki swiata, a jakie mądre, odwazne, no cudo. Kto ich nie widział - nie wie. A Nelka? Piękna, mądra, czujna, przekochana i slicznie się usmiecha.:loveu: Quote
luka1 Posted December 8, 2009 Author Posted December 8, 2009 podniosę z rana swoje piękne maluchy i ich mamę. Cuda nad cudami - w tym wypadku inteligencja idzie w parze z rozumem.Brakuje mi trzech imion dla dziewczyn i jednego chłopaka. Quote
malibo57 Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Dziś jestem w nastroju barowym, ale już nie kawowym. Chłopak - Dżin, dziewczynki: Morgan, Bacardi, Havana.:evil_lol: Quote
luka1 Posted December 8, 2009 Author Posted December 8, 2009 siedziałam dziś z godzine z malcami w boksie. Jescze są trochę bojące, ale juz obgryzaja sznurowadła i nogawki . Chcą się bawić ( kto ma jakies zabawki !!!!), szczekają, atakują, ale jak biorę na ręce zwiwają do budy. najbardzie bojący jest Agis. Właściwie jest największy, ale jednoczśnie jakby najmłodszy Quote
malibo57 Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 To zdradź resztę imion, bo widzę Agisa. A jak reszta? Quote
luka1 Posted December 8, 2009 Author Posted December 8, 2009 to mówiłam, jest Agis i Ajaks a reszta nie ma imion. Agis jest labladorowaty, Ajaks podobny do kaukaza, a reszta właściwie prawie identyczna - czarne z białymi podpalaniami - jak husky Quote
luka1 Posted December 9, 2009 Author Posted December 9, 2009 trzeba Neluni domek załatwić. To taka kochana psina. Musiała przejść w swoim życiu wiele nieciekawych przypadków, bo bardzo boi się ludzi. Na facetów szczeka z zębami na wierzchu. Gdy do niej wchodzę płaszczy sie na ziemi. Na smyczy chodzi własciwie ładnie, lekko ciągnie ale nie zbyt silnie. Bardzo lubi gdy się ją głaszcze i przytula. Quote
malibo57 Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Trzeba koniecznie dobre fotki zrobić i ogłoszenia. Wiesz, że bez fotek, to jakby w studnię wrzucił. Ale słyszałam, że Mobilne Studio Foto przyjeżdża?:razz: Quote
malibo57 Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 O ...! To przepraszam - słyszałam, ze Ziutas z Dharmą szykują sprzęt. Nic im nie mów, że sypnęłam. Quote
Ziutka Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 [quote name='luka1']ja nic nie słyszałam :crazyeye:[/QUOTE] Słyszałaś...słyszałaś!!! Quote
malibo57 Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 No, proszę jakie gierki od rana;-) Jacuś gryzie gazety z nudów, a u nas... Quote
luka1 Posted December 9, 2009 Author Posted December 9, 2009 [quote name='Ziutka']Słyszałaś...słyszałaś!!![/QUOTE] a, to chodzi o to co słyszałam, tak?:evil_lol: Quote
Ziutka Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 [quote name='luka1']a, to chodzi o to co słyszałam, tak?:evil_lol:[/QUOTE] Takkk...właśnie o to :eviltong:...i "to" planuję na jutro :razz: Quote
luka1 Posted December 10, 2009 Author Posted December 10, 2009 Mam nadzieję, że jak ludzie zobaczą jaka piękna jest Nelka, nie będzie walki o nią. :evil_lol: A maluchy - zobaczycie istne cudo. Każdy jakby od innej mamy i taty. :lol: Quote
luka1 Posted December 10, 2009 Author Posted December 10, 2009 Nienawidzę gdy jakiś psiak odjeżdża do domku. Szczególnie trudno jest wyadoptować szczeniaka. Mam jedynie nadzieję, że Agis dobrze trafił Quote
malibo57 Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 Ale fajne knoty:) Znamy, wiemy, że nienawidzisz. Gdyby nie to, że się przełamujesz, to byś miała już tyle psów, co....;-) Quote
Recommended Posts