Jump to content
Dogomania

Sochaczew - BAKARA I HAWANA - zbieramy na zabieg sterylizacji.

Recommended Posts

• Replies 405
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dobrze by im zrobiło totalne rozdzielenie, ale w tych warunkach jest to nie do wykonania. Jestem zakochiwana przez nie ale "obcy" nie ma szans w starciu z nimi. Mają opracowaną taktykę ataku i są nie do pokonania.:diabloti:

Posted

[quote name='mika_']czy Bakara jest sterylizowana? Jest taka ładna i bardzo mi przypomina moją Czarusię, która jest już za TM.

Mika, Bakara i Hawanka jeszcze czekają na swoją kolejkę, a raczej na przypływ gotówki. Teraz do sterylizacji pojedzie Lara, a po niej dziewczyny Nelki. Potem Miśka, ale ta jeszcze musi dojść po szczeniakach do siebie. To jej watek:http://www.dogomania.pl/threads/188173-Sunia-i-jej-maluchy-szukaj%B9-wsparcia-i-domu?p=14940381#post14940381
(zapraszam do odwiedzania)

Posted

Baka rzeczywiście jest piękna i taka radosna! To widać na zdjęciach. Kipi energią, wszędzie jej pełno. A pomóc można, owszem, każda życzliwa pomocna dłoń jest mile widziana. W różny sposób można pomagać. Konkretnie dla Baki najlepsze, co mogłoby ją spotkać to własny, kochający ją domek z kawałkiem ogródka. Ale adopcja psa to poważna decyzja i nie zawsze ten, kto chce, ma warunki i możliwości. Można dołożyć się finansowo do zabiegu sterylizacji-mimo ulg u weterynarza trzeba za to zapłacić, właśnie zbieramy kasę, jak wskazuje nazwa wątku. Można dokonać wpłaty konkretnej sumy na konto albo też kupić coś na naszych bazarkach, aktualnie są chyba dwa. Dochód ze sprzedanych rzeczy idzie na psiaki, czasem można kupić sobie coś fajnego, a zakupy dostajesz pocztą. Można oddać niepotrzebne Ci rzeczy jako fanty na kolejny bazarek... Już pomagasz wyrażając swoją sympatię dla suńki-ona jest śliczna i trzeba ją podziwiać! :multi: