łolkiee Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 luka1 napisał(a):przez obecność szczeniaków dziewczyny mają mniej miejsca do ganiania Jednak nie przeszkadza im to w szczekaniu hi hi hi...;) Quote
łolkiee Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 luka1 napisał(a):chyba trzeba zamknąć wątek A dla czemu? Quote
luka1 Posted August 11, 2010 Author Posted August 11, 2010 Nela, Baka, Hawanka - to piękne i madre psiaki i nie wiem czemu niktich nie chce Quote
łolkiee Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 luka1 napisał(a):Nela, Baka, Hawanka - to piękne i madre psiaki i nie wiem czemu niktich nie chce a bo ja wiem... może są a ładne... Quote
luka1 Posted August 12, 2010 Author Posted August 12, 2010 Dobrze by im zrobiło totalne rozdzielenie, ale w tych warunkach jest to nie do wykonania. Jestem zakochiwana przez nie ale "obcy" nie ma szans w starciu z nimi. Mają opracowaną taktykę ataku i są nie do pokonania.:diabloti: Quote
łolkiee Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 ojej bo wystarczy mieć w ręku puszkę i już są jak aniołki Quote
luka1 Posted August 13, 2010 Author Posted August 13, 2010 łokomczuchy to faktycznie są strasze Quote
elmira Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 E, tam straszne;) Lubią dziewczyny pojeść. Quote
mika_ Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 czy Bakara jest sterylizowana? Jest taka ładna i bardzo mi przypomina moją Czarusię, która jest już za TM. Quote
Jola i Czterołapy Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Bardzo przepraszam, ale może znacie kogoś, kto pokocha takiego futrzaka ??? http://www.dogomania.pl/threads/190856-Przyjaciele-potrzebują-pomocy...-NERO Quote
łolkiee Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 [quote name='Jola+Rani+Sari']Bardzo przepraszam, ale może znacie kogoś, kto pokocha takiego futrzaka ??? http://www.dogomania.pl/threads/190856-Przyjaciele-potrzebują-pomocy...-NERO A nic nie szkodzi ;) Quote
luka1 Posted August 14, 2010 Author Posted August 14, 2010 dziewczyny - Nelka, Hawa, Baka - do roboty, biegniemy Quote
luka1 Posted August 15, 2010 Author Posted August 15, 2010 [quote name='mika_']czy Bakara jest sterylizowana? Jest taka ładna i bardzo mi przypomina moją Czarusię, która jest już za TM. Mika, Bakara i Hawanka jeszcze czekają na swoją kolejkę, a raczej na przypływ gotówki. Teraz do sterylizacji pojedzie Lara, a po niej dziewczyny Nelki. Potem Miśka, ale ta jeszcze musi dojść po szczeniakach do siebie. To jej watek:http://www.dogomania.pl/threads/188173-Sunia-i-jej-maluchy-szukaj%B9-wsparcia-i-domu?p=14940381#post14940381 (zapraszam do odwiedzania) Quote
mika_ Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 chciałabym cos zrobić dla Bakary. Jak moge pomóc? Quote
asinek5 Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 Baka rzeczywiście jest piękna i taka radosna! To widać na zdjęciach. Kipi energią, wszędzie jej pełno. A pomóc można, owszem, każda życzliwa pomocna dłoń jest mile widziana. W różny sposób można pomagać. Konkretnie dla Baki najlepsze, co mogłoby ją spotkać to własny, kochający ją domek z kawałkiem ogródka. Ale adopcja psa to poważna decyzja i nie zawsze ten, kto chce, ma warunki i możliwości. Można dołożyć się finansowo do zabiegu sterylizacji-mimo ulg u weterynarza trzeba za to zapłacić, właśnie zbieramy kasę, jak wskazuje nazwa wątku. Można dokonać wpłaty konkretnej sumy na konto albo też kupić coś na naszych bazarkach, aktualnie są chyba dwa. Dochód ze sprzedanych rzeczy idzie na psiaki, czasem można kupić sobie coś fajnego, a zakupy dostajesz pocztą. Można oddać niepotrzebne Ci rzeczy jako fanty na kolejny bazarek... Już pomagasz wyrażając swoją sympatię dla suńki-ona jest śliczna i trzeba ją podziwiać! :multi: Quote
Recommended Posts