Karolcia_ko5 Posted September 20, 2010 Author Posted September 20, 2010 Wychudł strasznie i coraz mniej spacerów........................... :(. Quote
agaga21 Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 strasznie długo juz czeka! czy pilnujecie by miał ogłoszenia aktualne? ja odnawiam tylko allegro. możecie zaopatrzyć bajera i mukę w kubraczki na zimę? są bezpłatne dla schroniskowych psiaków, płaci się chyba tylko za wysyłkę. jest wątek kubraczkowy w dziale AKCJE Quote
Karolcia_ko5 Posted December 20, 2010 Author Posted December 20, 2010 Bajer pojechał dziś do nowego domu.... Boję się tej adopcji strasznie.. nie było mnie przy adopcji.. nic nie wiem, jestem tak oddalona od schroniska... Prawdopodobnie to ktoś z Konina, jeśli dostanę adres postaram się sprawdzić ludzi................... Mam złe przeczucia :( . Nie wiem kto to i wogóle... bez wizyty... NICZEGO.. nie bardzo to już kontroluje :( nie mam jak... Quote
dagmara86 Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 mam nadzieję że wszystko będzie dobrze Quote
martka1982 Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 poszedł do konina, człowiek sprawdzony, ma iść z nim na szkolenie Quote
Karolcia_ko5 Posted December 21, 2010 Author Posted December 21, 2010 Uhh.... to super... to może jakieś wieści będą.. Quote
Recommended Posts