aga34 Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 A to ogłoszenie podeślę znajomemu, ma psa Westa i już został raz tatusiem. On znał Dagę bo często widywaliśmy się na spacerach. U nas na Semeko jest jedna łąka gdzie wszyscy się z psami spotykają. :) Wydaje mi się jednak, że to nie Daga ale warto sprawdzić. Quote
aga34 Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 Napisałam maila do tej osoby z tego ogłoszenia, ale Daga była drobniejszej budowy ale sprawdzić trzeba. Quote
aga34 Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 Wczoraj powiesiłam ogłoszenie w skupie złomu, który jest przy Hutniczej oraz obok ogródków działkowych, dzisiaj podjedziemy pod ten dom gdzie była widziana dziewczynka z podobnym pieskiem. Ja też kiedyż przejeźdzając miałam wrażenie, że widziałam podobnego psa. Niestety tam nie ma się jak zatrzymać, a dopiero wczoraj sprawdziłam jak tam dojechać. A ja dalej walczę z osobami z Elbląga na NK, ale ludzie reagują różnie. Quote
mshume Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Jak to ludzie, ale nie przejmuj sie, cel uswieca srodki :) Quote
judita Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 dodałam Dage na elbląskie strony min http://www.info.elblag.pl/1,6,26715,ogloszenie.html http://owi.pl/ogloszenie/Zaginela_suczka_West_White_Terrier_NAGRODA,87949 http://www.darmoweogloszenia.pl/ogloszenia.php?kat=789&id=106599 http://www.portel.pl/ogloszenia.php?id_ogl=671466 tu musiałam troche zmodyfikować ogł. bo mieli ograniczona ilosc znaków:-/ reszta czeka na zatwierdzenie :mad: wieczorkiem jeszcze się zjamę forami na nk w elblaskich szkołach...moze cos ruszy... Edit: Aga przeslij mi na pw Twojego maila bo nigdzie nie mogłam znaleźć to swoj powrzucałam. jakby nie szło zmienić w jakimś ogłoszeniu to będe kierować na Ciebie. Quote
Betbet Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 judita wielkie dzięki w imieniu Agi. my wczoraj też wspólnie poczyniłyśmy pewne kroki z agą, ale nie będziemy tu o tym pisać, bo być może złodziej/paser/ktokolwiek czyta to forum i może działać na skzodę psa Quote
aga34 Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 Ja też dzisiaj trochę powalczyłam, teraz idę spać. Betbet jeszcze raz wielkie dzięki za pomoc, może lepiej wszystkim wielkie dzięki. Quote
Lolita& 08,06,2009 Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 bardzo wzruszająca historia. mam nadzieję,że Daga się znajdzie. filmik bardzo wzruszający, a z Twojej strony wielka siła i poswiecenie, robisz naprawdę wszystko co jest mozliwe -podziwiam Cię i życzę dużo siły i wiary w to ,że Dagusia wróci do swojej rodziny tego Wam życzę z całego serca. Pozdrawiam! Quote
aga34 Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 To znowu ja niestety jak na razie brak nowych wieści. Quote
aga34 Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 Chcę spróbować z jasnowidzem, zobaczymy co powie. Ja nie za bardzo w to wierzę, z ludźmi, to można kontakt nawiązać ale ze zwierzętami. Ja czasami wiem, że coś się stanie bo mi się to śni albo śni mi się coś co się akurat dzieje, potem się dowiaduje, że to co mi się śniło miało miejsce. Ale z Dagą nie potrafię nawiązać kontaktu. :( Może to co napisałam o tych snach jest głupie i możecie mi w to nie wierzyć... Tak bardzo bym chciała aby Daga się znalazła. Quote
Betbet Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 aga probuj wszystkiego. przy Carlosie tez probowali, zupelnie nie trafil no ale moze w tym [przypadku trafi.cuda sie zdarzaja. juz nie wiem jak mam Wam pomoc Quote
frania77 Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Jestem tego samego zdania !!!! Nawet jeśli nic z tego nie wyjdzie to zawsze będziesz miała swiadomość że zrobiłaś wszystko !!!!! Quote
aga34 Posted January 11, 2010 Author Posted January 11, 2010 Betbet a u jakiego jasnowidza byli w sprawie Carlosa? Ja tak naprawdę chcę iś do dwóch, tylko jeszcze muszę do tego drugiego męża przekonać, bo na jednego już się zgodził. :) Quote
esiag Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Aga mi ta jasnowidz dala wszystkie namiary tzn opisala okolice i tam sa poustawiani obserwatorzy ja tez jezdze tam od 1.5 miesiaca i szukam. Jest druga podobna okolica i to tez musze sprawdzic. Druga jasnowidz telefonicznie bez zadnych gadzetow tylko ze zdjecia wyslanego mailem powiedziala tylko ze jest na miejscu i ze ja znajdziemy. Ja w to wierze bo juz nie raz ta pierwsza powiedziala rzeczy jakie mialy miejsce wczesniej albo po jakims czasie sie sprawdzily.Poza tym mojego Atosa przyprowadzil facet w czasie mniej wiecej przez nia okreslonym. Bylo tak jak powiedziala. I szwagierka tez znalazla psa. dokladnie opisala okolice w jakiej pies byl a to bylo pod Wawa i ze pies mial sie znalezc w ciagu kilku godzin i tak bylo !!!! Podkreslam ze ona jest prawie niewidoma. Zobaczysz zreszta co Tobie powie. aga34 napisał(a):Betbet a u jakiego jasnowidza byli w sprawie Carlosa? Ja tak naprawdę chcę iś do dwóch, tylko jeszcze muszę do tego drugiego męża przekonać, bo na jednego już się zgodził. :) Quote
aga34 Posted January 11, 2010 Author Posted January 11, 2010 Esiag nie złość się, ja nie mówię, że ta jasnowidzka od Ciebie jest zła i jestem Tobie bardzo wdzięczna za pomoc. Ale ja podchodzę do tego jak do jeża, tzn nie wiem czy wierzyć w to czy nie. Chciałabym porównać co powie jeszcze inna osoba, czy powie to samo, tak dla sprawdzenia czy to działa. Ja mam umysł techniczny, jestem mechanikiem z wykształcenia i na dodatek większość mojej kariery zawodowej była związana z kontrolą jakości pewnie dlatego jest mi teraz tak dziwnie zdać się na kogoś, kto na podstawie zdjęcia ma mi powiedzieć gdzie jest mój pies. Quote
Evelynkaa Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Aguś teraz pozostaje Ci tylko wierzyć.... A co z tymi działkami i tą dziewczynką co niby ma podobnego do Dagi psiaka??byłaś tam?? Quote
aga34 Posted January 11, 2010 Author Posted January 11, 2010 Byłam tam ale nic nie widziałam, pogoda taka, że wszyscy w domu siedzą. Ja też nie moglam tam za długo być, bo bym zmarzła. Zobaczę może dzisiaj podjadę Quote
aga34 Posted January 11, 2010 Author Posted January 11, 2010 Z chęcią to bym się po tych działkach przespacerowała ale nie wiem czy można wejść, czy nie zamknięte no i samej trochę strach tam chodzić. Zobaczę, może uda mi się kogoś namówić aby ze mną się tam przespacerował. Quote
lika1771 Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Mam nadzieja ze sunia sie odnajdzie trzymam mocno kciuki Quote
aga34 Posted January 12, 2010 Author Posted January 12, 2010 Wczoraj znowu byłam pod tym domem gdzie była widziana ta dziewczynak ale niestety widziałam tylko dwóch Panów i to bez psa. Jechałam również tą ulicą, którą szły żurki ale nikogo nie wiedziałam. Teraz jak jest śnieg to ciężko będzie ją wypatrzeć, bo się zlewa z otoczniem. Wczoraj spotkałam znajomego z Westem i gdyby nie to że pies miał czarną obrożę i smycz, to bym miała problem z jego zlokalizowaniem. Chyba Julianka ma rację, że Daga znajdzie się jak będzie ciepło, bo wtedy jej biały kolor wyróżnia się na tle otoczenia. Quote
frania77 Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 a czy rozmawiałaś z tymi żurkami? Ja Ci powiem że napewno wielu z nich (nie mówie że wszystcy) sprzedaloby właśną matke za wódke, a na samą myśl o nagrodzie całą rodzine, czasami wartoz nimi porozmawiać, jeśli się boisz to poproś męża żeby z Tobą pojechał, powieś tam kilka ogłoszeń i porozmawiaj z kilkoma, jeśli tan Daga naprawde jest i powiesz odrazu tak prosto mostu że za znaleźienie psa dasz im 1000 zł., to się skuszą jak pomyślą ile wina/wódki za to kupią.... Quote
Evelynkaa Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Frania ma racje...cza do nich udeżyć i powiedzieć koniecznie o nagrodzie.... Quote
Recommended Posts