Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziewczyny, gratuluję akcji!! Tobie Beatko zazdroszczę cierpliwości anioła :loveu: A Tobie Marzenko życzę cierpliwości anioła i mam cichą nadzieję, że jednak nie będzie potrzebna. Przecież Łapcia już dorosła panna jest!!!Wypiękniała od tego styczniowego dnia, kiedy ją spotkałam :loveu:

• Replies 772
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

niufa napisał(a):
Beata, Marzena :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
Wspaniała akcja, udowadniająca, że nie ma rzeczy niemożliwych. Trudności, przeciwności, choroby i nawet czasowe chwile zwątpienia kończą się kiedyś i po nich nastaje słońce.:multi:
Głaski dla suni i uściski dla osamotnionego dozia Beatki.
Niufa Ty też masz swój wkład w to ze niunia przezyła ze ma sie dobrze. Poleciłas mi lekarza o sercu anioła. Jestem ci bardzo wdzięczna za to.

Anielica Ty tez masz swój udział bo pojechałaś po tą kupkę nieszcześcia.
Zreszta dziękuje wszytkim którzy nas wspierali i pomogli w tej akcji. Musze też wymieniś Lavinie ona dostarczyła Łapkę vel Niunie vel Lalunie do Warszawy.
Dozio mi świruje dzis - wyje i demoluje dom jak nas nie ma. Chyba pora na kolejny tymczas :P
Łapka juz jest w dziale Metamorfozy

Posted

joaaa napisał(a):
Szybko Beata, zanim całkiem zdemoluje! :diabloti:

Wiesz Joasiu Hugo mnie dzis przeraził. Urzadził atak na pieska pod sklepem ze ledwie w halti go utrzymałam......... zmartwiło mnie to. Żałuje ze nie pojechałam do Ciebie ale pojechalismy z Łapka do weta jeszcze i tak sie jakos zeszło

Posted

Ja też żałuję. Dopiero teraz załapałam, że ten sms był od Ciebie! :evil_lol:
Myślałam, że ktoś się pomylił.

A Hugo pewnie jest w stresie. Musisz mu szybko następnego pieska przywieźć. Ale pewnie lepiej suczkę.

Posted

Brązowa, która jest Czarna tak w ogóle :evil_lol:
Ale niezła z niej laska, spodoba się kawalerowi na pewno :cool3:

A Łapka to już chyba powinna zmykać na forum szczęśliwców, nie???

Posted

anielica napisał(a):

A Łapka to już chyba powinna zmykać na forum szczęśliwców, nie???

Myślę że tak. Dziś powinna pojawiś sie Marzena wiec moze poczekajmy :P

Posted

Norbitka napisał(a):
Niedawno zadzwoniła do mnie Marzena. Podłączą jej net i tel.dopiero w przyszłym tygodniu. Jest żle ..... bardzo żle.... martwie sie.

Co sie dzieje???

Posted

Hugo........ napewno nie ma z kim broić :) Jeden pies to mniej szalonych pomysłów. Jesli chodzi o Brązową... mąż jeszcze nie wie. Przez wiele lat pod jednym dachem zawsze ja musiałam podejmowac decyzję i spijać gorycz tych złych wiec przywykłam, ze sama decyduje o wielu sprawach. Wczoraj pojechałam po towar a wróciłam z psem......... nawet nie zapytał o niego. Wpadł, spojżał, powiedział "co psiuńciu" i poleciał dalej :) :eviltong:

Posted

no norbitka jestem pod wrazeniem a co to za psiak i kiedy brazowa do ciebie przyjzedza a z tym radkiem to nadal myslisz o adopcji czy raczej bedziesz oferowac domki tymczasowe?a czy hugo ma jakas swoja stronke np www.pupile.com czy moze galeria na dogomani?

Posted

Hugo ma albumik internetowy. Masz pod przyciskiem WWW na dogomani. Dawno nic nowego nie wrzuciłam. Dwa dni temu Hugo skonczył roczek.a w środe bedzie 5 miesiecy jak go adoptowałam:) Piesek który jest u mnie -maciupenka super suczka z forum. Boksio - wciąż o nim myślę ale boje sie o relacje 2 samców. Nie chciałabym go skrzywdzić. Brazowa ma zabieg chyba 4 maja.

Posted

Wiesz ja bym sie z nimi kiedys spotkala ale tak bez zapowiedzi tylko po wiesci to nie wypada bo nie bede praktycznie obcej kobiecie do domu wchodzila zeby lapke zobaczyc.Ale strasznie sie niecierpliwie no a ty przynajmniej mozesz do niej zadzwonic

Posted

Niestety nie moge zadzwonic bo Marzena chyba nadal nie ma telefonu.... w tym tygodniu mieli jej założyc. Marzena pewnie byłaby zadowolona i jesli mieszkasz w pobliżu moze czasem mogłabyś jej pomóc. Ona nawet zakupów nie moze zrobic bo Łapka w momencie przegryza smycz. Nie zostawi wiec jej przed sklepem :) Wspólne spacerki tez zapewne sa przyjemne.

Posted

Wiec mysle ze najlepiej byloby kupic smycz z lancucha i uzywac jej tylko do wyjscia na sklepy moja diana tez na poczatku kiedy ja zostawialam pod sklepem gryzla smycz ale nigdy nie przegryzla jej do konca smycz z lancucha wszystko zalatwila ale teraz juz nie jest konieczna.a marzena nie ma komorki albo nie mozesz zadzwnic na numer rodzicow?moglabys zostawic jakas wiadomosc zeby oddzwonila i ci opowiedziala co sie tam dzieje.a tak wlasciwie to ile miechow ma Łapka?