Norbitka Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 Łapka wkrótce skonczy zapewne rok. Urodziła sie w schronisku ale wieku nie ma wpisanego w ksiazeczke. Wet ja oceniała na ok miesiąc młodsza od Hugo. Hugo skonczył rok 20go kwietnia. Nie chce nękac rodziców marzeny. Poczekam az bedzie miała dostep do telefonu. Quote
Norbitka Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 Śpieszę doniesc najnowsze otrzymane telefonicznie wieści :) Łapka jest super. Juz nie demoluje i NIE ZAŁATWIA SIE W DOMU :multi: Wszystko powolutku sie układa. Quote
LAZY Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 No to extra! Zaczynałam się poważnie martwic!:multi: Quote
Kathleen Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 Hmmm, założyli Marzenie tego neta, czy nie? Czekam na jakieś wieści, a tu nic. Co prawda, ostatnie info nastraja optymistycznie, ale jestem ciekawa, co powie Marzena. Quote
Norbitka Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 No własnie. Wiem ze telefon juz ma a net musi sobie jakos sama skonfigurowac i moze ma z tym problem. Pasowałoby tez wrzucic wątek do innego działu ale tym tez lepiej chyba poczekac na nia:) Quote
Kathleen Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 W takim razie, to tylko kwestia czasu, aż się Marzena pojawi. Quote
Norbitka Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 Kathleen napisał(a):W takim razie, to tylko kwestia czasu, aż się Marzena pojawi. No chyba że Łapaka poodcina(czytaj :odgryzie) kable od netu. U mnie to robiła z wielkim zapałem :diabloti: Quote
milena182 Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 no dobra dobra wszystko dla ludzi ale czy marzena nie moze do nas napisac z tego kompa co pisała zawsze?wszyscy sa ciekawi co u psiaka a ona znaku zycia nie daje no chyba ze norbitce bo na jej nr ale wszystko co jej opowie to norbitka musi nam przekazywac a ja wolalabym wiesci od nowej pani osobiscie no i moze jakies zdjecia Quote
Norbitka Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 Własnie sama zaczynam sie martwic brakim Marzeny na forum. Wiem tyle co napisałam. Quote
milena182 Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Norbitka a brazowa jest juz u ciebie?niestety nie mam linku do jej watku i nie za bardzo jestem w temacie:| Quote
Norbitka Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Tak juz jest a to jej wątek http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=1644589#post1644589 Quote
Kathleen Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 Hmmm.... wiadomo co u Łapki? Czy Marzena myśli, że my o niej zapomnimy? Ktoś tu już wspomniał, czemu nie pisze z komputera, z któego pisała (dość często) wcześniej... Nie podoba mi się to. Norbitka wiesz coś nowego? Quote
Norbitka Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 Mam wiadomości z "drugiej ręki" wszytko układa sie dobrze. Dlaczego Marzena nic nie pisze nie wiem. Quote
milena182 Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 Marzena zachowuje sie strasznie.juz kiedy miala miec necik i ciagle sie wszystko odwleka.daje link do boksera imbirka ktorego wlascicielka ma przez dogomanie i jego strone adopcyjna zmienila na jego galerie.kazdy tak powinien robic bo ludzie ktorym los psiaka nie jest obojetny sa ciekawi co u niego slychac w nowym domku. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=20861 Quote
Norbitka Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 Ja adoptowałam Hugo nie przez DGM bezposrednio. Nie miał on swojego wątku a jedynie zostałam poinformowana przez osobę z DGM o tym że Hugo szuka domku. Bardzo mi brakuje że Hugo nie ma swojej stronki na DGM. gdzie mogłabym sie nim chwalic :) Quote
niufa Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 Norbitka napisał(a):Ja adoptowałam Hugo nie przez DGM bezposrednio. Nie miał on swojego wątku a jedynie zostałam poinformowana przez osobę z DGM o tym że Hugo szuka domku. Bardzo mi brakuje że Hugo nie ma swojej stronki na DGM. gdzie mogłabym sie nim chwalic :) Ale on porzez towarzystwo dogoma-suczek (Łapka, Nina) jest też taki trochę dogomaniacki.Załuż mu galeryjkę, chętnie poogladamy Quote
Norbitka Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 Ma załozony albumik link jest pod nickiem (strona domowa). Robiłamk albumik z myśla o starych włascicielach którzy chcieli miec o nim wieści ...... nawet nie pamietali jak Hugo skończył roczek. Napisałam do nich w tym dniu smska ale nawet nie odpowiedzieli. Wczesniej troche pisalismy ze soba. Wczesniej tez meilem słałam fotki ale z czasem przestałam... nie widziałam zainteresowania. Quote
Kathleen Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 Jasne Norbitka, a jak już założysz to linka poproszę :eviltong: też pooglądam :) Quote
Norbitka Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 Albumik juz istnieje od grudnia :) http://www.inka1.ao.pl/ (jest przy Nicku link) Quote
Kathleen Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 No, albumik super... :cool3: Oczywiście najpierw poszły foty Huga. Śliczny czarnulek. Hmmm, więcej komplementów na pewno uzbierasz, gdy założysz Galerię na forum (w dziale Galeria) :roll: Quote
milena182 Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 Norbitka ale ja nie mialam namysli Ciebie i nie wypominam ci ze hugo nie ma tu galeri tylko mam pretensje do marzeny.dostala psa i na dogo juz nie zajzala. Quote
Recommended Posts