Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Łapka wkrótce skonczy zapewne rok. Urodziła sie w schronisku ale wieku nie ma wpisanego w ksiazeczke. Wet ja oceniała na ok miesiąc młodsza od Hugo. Hugo skonczył rok 20go kwietnia. Nie chce nękac rodziców marzeny. Poczekam az bedzie miała dostep do telefonu.

• Replies 772
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Śpieszę doniesc najnowsze otrzymane telefonicznie wieści :) Łapka jest super. Juz nie demoluje i NIE ZAŁATWIA SIE W DOMU :multi: Wszystko powolutku sie układa.

Posted

Hmmm, założyli Marzenie tego neta, czy nie? Czekam na jakieś wieści, a tu nic. Co prawda, ostatnie info nastraja optymistycznie, ale jestem ciekawa, co powie Marzena.

Posted

No własnie. Wiem ze telefon juz ma a net musi sobie jakos sama skonfigurowac i moze ma z tym problem. Pasowałoby tez wrzucic wątek do innego działu ale tym tez lepiej chyba poczekac na nia:)

Posted

Kathleen napisał(a):
W takim razie, to tylko kwestia czasu, aż się Marzena pojawi.

No chyba że Łapaka poodcina(czytaj :odgryzie) kable od netu. U mnie to robiła z wielkim zapałem :diabloti:

Posted

no dobra dobra wszystko dla ludzi ale czy marzena nie moze do nas napisac z tego kompa co pisała zawsze?wszyscy sa ciekawi co u psiaka a ona znaku zycia nie daje no chyba ze norbitce bo na jej nr ale wszystko co jej opowie to norbitka musi nam przekazywac a ja wolalabym wiesci od nowej pani osobiscie no i moze jakies zdjecia

Posted

Hmmm.... wiadomo co u Łapki? Czy Marzena myśli, że my o niej zapomnimy? Ktoś tu już wspomniał, czemu nie pisze z komputera, z któego pisała (dość często) wcześniej...
Nie podoba mi się to.
Norbitka wiesz coś nowego?

Posted

Ja adoptowałam Hugo nie przez DGM bezposrednio. Nie miał on swojego wątku a jedynie zostałam poinformowana przez osobę z DGM o tym że Hugo szuka domku. Bardzo mi brakuje że Hugo nie ma swojej stronki na DGM. gdzie mogłabym sie nim chwalic :)

Posted

Norbitka napisał(a):
Ja adoptowałam Hugo nie przez DGM bezposrednio. Nie miał on swojego wątku a jedynie zostałam poinformowana przez osobę z DGM o tym że Hugo szuka domku. Bardzo mi brakuje że Hugo nie ma swojej stronki na DGM. gdzie mogłabym sie nim chwalic :)

Ale on porzez towarzystwo dogoma-suczek (Łapka, Nina)
jest też taki trochę dogomaniacki.Załuż mu galeryjkę, chętnie poogladamy

Posted

Ma załozony albumik link jest pod nickiem (strona domowa). Robiłamk albumik z myśla o starych włascicielach którzy chcieli miec o nim wieści ...... nawet nie pamietali jak Hugo skończył roczek. Napisałam do nich w tym dniu smska ale nawet nie odpowiedzieli. Wczesniej troche pisalismy ze soba. Wczesniej tez meilem słałam fotki ale z czasem przestałam... nie widziałam zainteresowania.

Posted

No, albumik super... :cool3: Oczywiście najpierw poszły foty Huga. Śliczny czarnulek. Hmmm, więcej komplementów na pewno uzbierasz, gdy założysz Galerię na forum (w dziale Galeria) :roll: