Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jakbym nie miala planow to bysmy pojechaly wtedy kiedy to masz urlop, ale niestety musze byc wtedy u siebie w Ostrowcu juz. I nie dam rady sie wyrwac.

• Replies 772
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Poczekajmy, może wszystko się jeszcze ułoży.
To znaczy - poczekajmy do południa. Ja muszę w razie co puścić Viris dzisiaj przelew, więc muszę wiedzieć o decyzji Dziewczyn z hoteliku tak, żeby zdążyć do banku.

Posted

Poczytałam odrobinkę o tym Radku - faktycznie uroczy bidulek.

Kurcze, żeby ta Łapka wytrzymywała dłużej w podróży to bym ją sama odebrała autobusem. Wiesz, samochód to co innego -widzisz, że psiak piszczy albo sie kręci to na wszelki wypadek zatrzynujesz się. A w autobusie...A jeszcze narzekający pasażerowie obok - bo nigdy nie wiadomo na kogo sie trafi.

Posted

Obiecałam Norbitce, że na święta zabiorę ją od niej. Ona juz tam jest trzy miesiące i dla psiaka to też jest niedobrze, bo sie przyzwyczaja. Zobaczymy, może jeszcze będzie dobrze.

Posted

Viris napisał(a):
Predzej chyba w pociagu bys dala rade.
Jak Norbitka wytrzyma z Lapka do po swietach (po 22 kwietnia) bede mogla pojechac.

W pociągu też sie może zes...ć. Jeja, ale jestem wkurzona. Już myślałam, że wszystko mam prawie poukładane.

Posted

A jest bezpośredni pociąg Lublin-Płock? Zawsze można zrobic mała głodówke wiec nie bedzie i kupki, Ona do załatwiania sie musi miec nastrój i spokój. Nie zrobi tego na smyczy wiec watpie by zrobiła w pociagu czy autobusie. Jeśli nie wypali przed swietami to po swietach nawet my mozemy ja zawiżć.

Posted

Norbitka, chcesz wziąść Radka?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Strasznie sie cieszę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Słucjajcie, podróż pociągiem z Lublina do Płocka jest niezaciekawa: jedzie się z lUblina do Warszawy Wschodniej, stamtąd do Kutna i dopiero do Płocka. Gdybym przyjechała po Łapkę w piątek byłabym w Lublinie około 12.00. Zadwie godziny musiałabym zaraz wracać, czyli Łapka musiałaby na mnie czekać na dworcu, żebym ja tylko zabrała.

Posted

joaaa napisał(a):
Norbitka, chcesz wziąść Radka?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Strasznie sie cieszę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Chcieć to jeszcze nie wszytko. Ja o nim ciągle myślę. Nawet Andrzejowi nic nie mówiłam. On napewno bedzie przeciw. Bardzo łakał po naszych psach i nawet jak chciałam adoptowac 6-letnia dożkę to problem był jeden....że znów szybko będzie płacz. Boję sie że nie podołam. Ale ten pies mi nie daje spac po nocach. Wiem że tymczas dla niego nie wchodzi w grę bo wątpie że znajdzie inny domek, więc to byłaby decyzja na jego dalsze życie u mnie. Nie chciałabym go skrzywdzić nieprzemyślana decyzją i wciąż licze, że znajdzie domek. Jestem zabiegana i to mnie hamuje przed decyzją. To przecież piesek specjalnej troski.

Posted

maruda napisał(a):
Z Płocka wszystkie pociągi są przez Kutno. To wydłuża bardzo podróż.
Ale jeszcze sprawdzę.Ale do Lavinii jeszcze będę dzwonić.

Ale na przyklad z Włocławka masz bezposredni do Lublina. W Jedna strone bilet max 50 zl kosztuje. Bez znizek. A z Włocławka to przeciez do Płocka chwila doslownie.

Posted

milena182 napisał(a):
marzena to ty nie jestes z warszawy?psiak z plocka zanim do Ciebie dojedzie przejedzie pół kraju:-o

Ja jestem z Płocka. Piesek jest z płockiego schronu, pojechał na domek tymczasowy do Norbitki za Lublin, a teraz ma do mnie wrócić, bo dopiero teraz mogę ją wziąć do siebie.

Posted

Lawinia przeprasza, ale z hoteliku nici.
Viris, wobec tego nie wplacam Ci teraz kasy, bo i tak gdybyś ją teraz przyzwiozła, to nie mam gdzie jej przechować przez pięć dni. Moje znajome dziewczyny mają na prawdę dużo zwierząt ( po cztery, sześć psów, nie licząc kotów ). Zobaczę jeszcze z tymi pociągami z Włocławka jak mówiła Viris.

Posted

Problemem nie jest mój przyjazd do Lublina tylko powrót z Łapką. Ona jest wesoła i rozbrykana, ale ma trzy sprawne łapki i jednak trzeba na nią trochę uważać. Jedyny bezpośredni pociąg z Lublina odchodzi o 16.20.
We Włocławku jest się o dziewiątej z minutami, a ostatni autobus do Płocka odchodzi 20.50.
Norbitka, nazwij mnie świnią, albo jak chcesz, ale ja wpłacę Ci pieniądze na konto za paliwo ( Viris liczyła, że będzi to około dwóch stów ) przed świętami, a Ty jeśli możesz z Panem Andrzejem, przyjedźcie do mnie kiedy będziecie mogli najwcześniej.
Chciałam dobrze, a wyszło jak zawsze. Chyba rzucę rzucanie palenia.

Posted

Powolutk Marzenko bez nerwów... Kiedy najwczesniej mozesz ja zabrac? w Czwartek 13go czy piątek? Znam osobę która za paliwo mogłaby ja dowieźć. Ma niestety auto na benzyne nie na gaz i mysle ze pali ok 7-8l/100km koszt transportu wyniósłby ponad 200zł. (jest chyba z 600km w obie strony) Zreszta moje auto tez tyle pali ... Jesli podróż łapki będzie możliwa po świetach to dla mnie tez nie problem. Kilka dni dłużej przecież nic nie zmienia. Mówiłas o urlopie od 13go wiec moze 12go po południu byłoby najciekawszym rozwiazaniem? Miałabyś troszke czasu na to by przyzwyczaiła sie do ciebie i na stopniowe zostawianie jej najpierw na kilka chwil a potem na dłużej. A moze zadzwon do mnie i spróbujemy sie dogadac znasz chyba moja komórke jak i stacjonarny. Teraz do ok 21-22:00 bede w sklepie pod nr. 081 829 11 33.
Ps. Znajomy wyliczył na szybko ze ok 150zł wiec czekam na precyzyjne wyliczenia :)

Posted

Próbowałam załatwić sobie przewóz mebli na 12 kwietnia wieczorem, ale ten znajomy może dopiero 13 mnie przewieźć. Dlatego chciałam odebrać Łapkę od Lavinii w piątek 14 kwietnia. A kiedy ten znajomy mógłby ją przywieźć ? Wiesz podczas przeprowadzki jakie jest zamieszanie.