Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

anija napisał(a):
Dawno do Was i do Piątej Łapki nie zaglądałam (mam własny psi sajgon w domu) ale bardzo się cieszę, że dziewczynka już zdrowa i humor jej dopisuje:multi: Przynajmniej coś budującego po aferze z panią "weterynarz" gotującą i preparującą psie zwłoki...

To straszne, prawda ? W głowie się nie mieści !
Mam nadzieję, że sąsiedzi i mieszkańcy tej miejscowości dadzą tej osobie do zrozumienia co sądzą o takich ... To nie jest człowiek tylko jakiś barbarzyńca !

• Replies 772
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Od wczoraj Łapka już jest razem z Hugo. Tego co sie dzieje trudno opisać. Oba jęzory wiszą do samej ziemi oddech z czestotliwoscia 1000 razy na minute :) pło minuty przerwy i znow szalenstwo. Nie wiem kiedy im sie to znudzi. Chodza za soba krok w krok.

Posted

:) Nie bardzo wiem co lepsze bo nie ogladam TV prawie wcale no moze czasem Klan bo gra tam dziewczyna która chodziła ze mna do LO. Jakby ktos był ciekaw która to to serialowa Grazynka :) Nawet teraz przy kompie mi sie tu kotłują i wydają indiańskie okrzyki.

Posted

cały czas śledzę cichutko losy suczki
i strasznie się cieszę, że już na tyle zdrowa, że z Hugo może przebywać
a zdjęcia psów ... no po prostu fajne i wzruszające
najbardzie te dwa psiaki leżące 'równolegle' na podłodze

Posted

Kurczę, nie mogę z Wami pogadać bo siedzę w robocie i każdy gapi mi się w ekran.
Boże, jak fajnie patrzeć na takie beztroskie zwierzaki, człowiek sam chętnie powariowałby z nimi na podłodze :loveu: :loveu: :loveu: !
Sorry, ale majtki dla Łapki będą dopiero w środę - okazało się, że ona jest już taka wielka, że nie ma dla niej rozmiarów i pan w sklepie obiecał sprowadzić.
Co do wątku - zgoda, tylko zrobię to wieczorem, bo tu nie ma warunków.

Posted

A tak w ogóle to na powiększeniach zdjęć widać, że Łapka tresuje Hugo równo - ciągle szczerzy na niego zęby. On jest taki przystojny ! Jak ona może tak go traktować ! Szkoda mi go - jeszcze trochę i zostanie zupełnym pantoflarzem...:shake:

Posted

Czekam na dalsze odcinki mego ulubionego serialu przyrodniczo-przygodowego :cool3: , czyli jak mówiła dawno temu moja córka , na dalsze zwrotki :razz:

Posted

Hmm jakos nie mam weny do pisania. Z Hugo bylam u weta dostał leki i antybiotyk dzis robiłam mu ostatni zastrzyk. Miał bolesne stawy i podwyższona temperature. Ja myślę że to efekt jego zapędów do pływania w przerębli... Marzenko z tymi majtkami to slyszalam ze one nic nie pomoga przed podchodami psów, ze one raczej słuza do tego by pies(suka) nie brudził. Tak sobie mysle ze moze te majtki by byly dobre zeby nie lała w domu? Moze to by ja hamowało? Dzisiaj obydwoje mi uciekli z ogrodzonego terenu dobrze, że smażąc kotlety co chwila wygladalam, Jakos udalo im sie wejśc pod siatke. To ŁĄpka mu pokazała, bo on nigdy nie wychodził z tamtąd. Ona sie przeciśnie przez każdą dziure. Dzis znów pozbawiła mnie netu w domu, ale na szczeście syn zjechał na weekend i zreperował, bo tak bym tu teraz nie pisała :)

Posted

Tak smiechu jest co niemiara ale czasem to ręce opadają na ich pomysły. Byłam pewna ze chce adoptowac drugiego psa, ale moje zapędy mocno słabną. Chyba przerzuce sie na koty :)

Posted

A Ty myślisz, że schroniskowe koty są inne ? Aga zaadoptowała takiego fajnego Witusia - można go całować i całować, taki słodki. Ale jedną z jej kotek leje równo: skok, pad i tylne łapy w ruch. Nie ma, że boli !

Posted

Nie jestem zbytnio w temacie ale a propos majtek i psich podchodów- mam w domu dwie sunie i psa, na czas cieczki zakładam jednym i drugim majtki i działa:roll:

Posted

Zabierz go ze sobą, niech sobie sam wybierze, albo lepiej każ wybrać Łapce - w końcu to jej kawaler. Jej majtki są czarne, skóropodobne, w sam raz na zabawy sadomacho w przeręblach.:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: