maruda Posted February 17, 2006 Author Posted February 17, 2006 anija napisał(a):Dawno do Was i do Piątej Łapki nie zaglądałam (mam własny psi sajgon w domu) ale bardzo się cieszę, że dziewczynka już zdrowa i humor jej dopisuje:multi: Przynajmniej coś budującego po aferze z panią "weterynarz" gotującą i preparującą psie zwłoki... To straszne, prawda ? W głowie się nie mieści ! Mam nadzieję, że sąsiedzi i mieszkańcy tej miejscowości dadzą tej osobie do zrozumienia co sądzą o takich ... To nie jest człowiek tylko jakiś barbarzyńca ! Quote
Norbitka Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 Od wczoraj Łapka już jest razem z Hugo. Tego co sie dzieje trudno opisać. Oba jęzory wiszą do samej ziemi oddech z czestotliwoscia 1000 razy na minute :) pło minuty przerwy i znow szalenstwo. Nie wiem kiedy im sie to znudzi. Chodza za soba krok w krok. Quote
malagos Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 Norbitka, Twoje relacje są lepsze od "M jak miłość" i innych dzieł TV polskiej :razz: :evil_lol: . Cuś jakby "5 jak pieć łapek"!! Quote
Norbitka Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 :) Nie bardzo wiem co lepsze bo nie ogladam TV prawie wcale no moze czasem Klan bo gra tam dziewczyna która chodziła ze mna do LO. Jakby ktos był ciekaw która to to serialowa Grazynka :) Nawet teraz przy kompie mi sie tu kotłują i wydają indiańskie okrzyki. Quote
Norbitka Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 Maruda a moze zmien temat na serial "5 jak pięc łapek " :evil_lol::lol: Quote
irma Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 cały czas śledzę cichutko losy suczki i strasznie się cieszę, że już na tyle zdrowa, że z Hugo może przebywać a zdjęcia psów ... no po prostu fajne i wzruszające najbardzie te dwa psiaki leżące 'równolegle' na podłodze Quote
Norbitka Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 Łapka to zwariowana dziewczynka. Martwi mnie jednak ze do kwietnia( bo wtedy Maruda ma ja zabrac) zbyt przywiąże sie do nas. Quote
jnk Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 Że przywiąże się do Was to pół biedy ;), ale rozstanie z Hugo może być rzeczywiście dramatyczne i złamać serce obojgu :evil_lol:. Quote
maruda Posted February 20, 2006 Author Posted February 20, 2006 Kurczę, nie mogę z Wami pogadać bo siedzę w robocie i każdy gapi mi się w ekran. Boże, jak fajnie patrzeć na takie beztroskie zwierzaki, człowiek sam chętnie powariowałby z nimi na podłodze :loveu: :loveu: :loveu: ! Sorry, ale majtki dla Łapki będą dopiero w środę - okazało się, że ona jest już taka wielka, że nie ma dla niej rozmiarów i pan w sklepie obiecał sprowadzić. Co do wątku - zgoda, tylko zrobię to wieczorem, bo tu nie ma warunków. Quote
Norbitka Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 ... i mam wrazenie ze nadal rośnie :) Quote
maruda Posted February 20, 2006 Author Posted February 20, 2006 Czy oni razem nie broją bardziej ?:evil_lol: Quote
Norbitka Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 Znowu ich musiałam rozdzielić. Szaleli niesamowicie, Hugo okulał. Musze ograniczć mu ruch. Znów czeka mnie wizyta z nim u weta. Quote
maruda Posted February 20, 2006 Author Posted February 20, 2006 Mam nadzieję, że po kilku dniach, taka jak w starym dobrym małżeństwie, skończy się ta wzajemna fascynacja, a nadejdzie względny spokój...:oops: Quote
maruda Posted February 20, 2006 Author Posted February 20, 2006 A tak w ogóle to na powiększeniach zdjęć widać, że Łapka tresuje Hugo równo - ciągle szczerzy na niego zęby. On jest taki przystojny ! Jak ona może tak go traktować ! Szkoda mi go - jeszcze trochę i zostanie zupełnym pantoflarzem...:shake: Quote
maruda Posted February 20, 2006 Author Posted February 20, 2006 Jaki ten Hugo jest smukły i błyszczący - piękny, piękny pies. Dzięki za zdjęcia ! :lol: Quote
maruda Posted February 24, 2006 Author Posted February 24, 2006 Jak tam Hugo ? Dalej kuleje ? Tych majtek nie było jeszcze we wtorek. Co za cholerne miasto !!!:shake: Quote
malagos Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 Czekam na dalsze odcinki mego ulubionego serialu przyrodniczo-przygodowego :cool3: , czyli jak mówiła dawno temu moja córka , na dalsze zwrotki :razz: Quote
Norbitka Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 Hmm jakos nie mam weny do pisania. Z Hugo bylam u weta dostał leki i antybiotyk dzis robiłam mu ostatni zastrzyk. Miał bolesne stawy i podwyższona temperature. Ja myślę że to efekt jego zapędów do pływania w przerębli... Marzenko z tymi majtkami to slyszalam ze one nic nie pomoga przed podchodami psów, ze one raczej słuza do tego by pies(suka) nie brudził. Tak sobie mysle ze moze te majtki by byly dobre zeby nie lała w domu? Moze to by ja hamowało? Dzisiaj obydwoje mi uciekli z ogrodzonego terenu dobrze, że smażąc kotlety co chwila wygladalam, Jakos udalo im sie wejśc pod siatke. To ŁĄpka mu pokazała, bo on nigdy nie wychodził z tamtąd. Ona sie przeciśnie przez każdą dziure. Dzis znów pozbawiła mnie netu w domu, ale na szczeście syn zjechał na weekend i zreperował, bo tak bym tu teraz nie pisała :) Quote
maruda Posted February 25, 2006 Author Posted February 25, 2006 Ja Cię przepraszam, ale popłakałam się się ze śmiechu:lol: :lol: :lol: To jest myśl z tymi gaciami, żeby ona nie lała w domu ! Quote
Norbitka Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 Tak smiechu jest co niemiara ale czasem to ręce opadają na ich pomysły. Byłam pewna ze chce adoptowac drugiego psa, ale moje zapędy mocno słabną. Chyba przerzuce sie na koty :) Quote
maruda Posted February 25, 2006 Author Posted February 25, 2006 A Ty myślisz, że schroniskowe koty są inne ? Aga zaadoptowała takiego fajnego Witusia - można go całować i całować, taki słodki. Ale jedną z jej kotek leje równo: skok, pad i tylne łapy w ruch. Nie ma, że boli ! Quote
saskia Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 Nie jestem zbytnio w temacie ale a propos majtek i psich podchodów- mam w domu dwie sunie i psa, na czas cieczki zakładam jednym i drugim majtki i działa:roll: Quote
Norbitka Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 To Hugowi kupie takie w sex shopie:) Moze słonia ? :) Quote
maruda Posted February 25, 2006 Author Posted February 25, 2006 Zabierz go ze sobą, niech sobie sam wybierze, albo lepiej każ wybrać Łapce - w końcu to jej kawaler. Jej majtki są czarne, skóropodobne, w sam raz na zabawy sadomacho w przeręblach.:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Norbitka Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 I gdzie Malagos :) Nawet nie wie ze ty takie pikantne sceny w jej serialu :) Nie boisz sie Maruda że "podbiore" łapce ta sexi bieliznę? Quote
Recommended Posts