Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziś znowu był spacerek o 4.15 nad ranem.
Oczywiście podczas kąpieli, w której Łapka namiętnie mi asystuje, nastąpiła już chyba tradycyjnie kradzież kolejnej szmaty do podłogi i zaniesienie jej na poduszkę.
Zastanawiam się nad tym, jakie jej zrobić kolejne posłanie - przyzwoity wełniany koc, który miała raptem przez miesiąc, jest już cały dziurawy...

• Replies 772
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ostatnio moja myszka zrobiła sobie WC na dywanie w pokoju - po co ma w nocy wychodzić na dwór: przemęczać się ? Doszło do tego, że dywan wylądował w pralni.

Posted

Maruda, sorki, że się włączam i od razu mądrzę!
Znam Łapkę z opowiadań Beaty.
Ona się nudzi! Może drugi pies do towarzystwa! :evil_lol:
To nie żart, łatwiej jest mieć dwa psy i łatwiej jest psom!
Tak jak z dziećmi, lepiej rodzeństwu!
A dla właściciela psów też łatwiej, nie absorbuja tak jak jeden pies!
Mówię z doświadczenia!!!
Ale trzy psy w bloku, to już za dużo.
Dwa, optymalnie, na pewno lepiej niz jeden!

• 3 months later...
Posted

No faktycznie... A ja byłam tak zaabsorbowana, że nawet tego nie zauważyłam. I Maruda i Łapka przepadła.
Nie masz kontaktu do Marudy? milena182 udziela się dalej na forum, a był czas, że spotykała Marudę z Łapką na spacerach, może by coś wiedziała?
Szczerze powiem, że z chęcią bym dowiedziała sie, co u tej małej słychać.

Posted

Norbitka napisał(a):
Pytałam Milenę. Maruda tu ostatnio byla we wrzesniu i Milena ostatnio widziala ja we wrzesniu. Nie mam do niej telefonu....

niefajnie to wygląda szczerze mówiąc ale moze wszystko jest ok,po prostu nie wchdzi dziewczyna na dogo bo ma duzo pracy,spacery z psem itd-ale warto to sprawdzic,jesli ktos mieszka w jej poblizu to moglby się dowiedziec...

Posted

aga-lodge napisał(a):
z MAruda nikt już od wielu miesięcy nie ma kontaku, niestety :shake:
ale myślę że jest w porządku, tylko że Maruda odpoczywa od forum

Aga moze warto byłoby ją odwiedzic? Ja mam troszke za daleko :)

Posted

aga-lodge napisał(a):
ja teraz mieszkam w Łodzi i rzadko bywam w Płocku, powiedziałabym, że sporadycznie :( także odwiedzić jej nie mogę:( a na moje maile odpowiada cisza:(

No cóż może Milena kiedys gdzies ja spotka na ulicy..... Przypuszczam, że Marzena nie ma netu.Ona nie przepadała za techniką.

Posted

W tym czasie, gdy miałam z nia kontakt, ona nie miala telefonu. Komórkę ktos jej chyba ukradł, a stacjonarnego nie miala. Zawsze ona dzwonila do mnie. To juz prawie rok, nie bardzo pamietam dokładnie jak to bylo z tymi tel. ale chyba tak jak pisze. Mialam tel.do jej matki lub kogos z rodziny, w telefonie, który zjadł mi Hugo....

• 1 year later...
Posted

To juz półtora roku, gdy pisałam cos o Łapce. Dzisiaj dzwoniła do mnie jej pani. Obie mają się dobrze, a Łapka to już nie szatan, jak był na początku:), tylko dostojna pani.

Posted

Norbitka napisał(a):
To juz półtora roku, gdy pisałam cos o Łapce. Dzisiaj dzwoniła do mnie jej pani. Obie mają się dobrze, a Łapka to już nie szatan, jak był na początku:), tylko dostojna pani.

Jak dobrze, że piszesz.:loveu:
Ostatnio wspominałam Łapkę i zastanawiałam się czy były jakieś wieści na wątku (nie mogłam go odszukać) czy wątek zaginął po kolejnym "remodelingu":angryy: dogomanii.

Posted

To chyba obie intensywnie myślałyśmy o Łapce i telepatycznie "zmusiłyśmy" Marzenę do odezwania się :) Wybieram się już rok w odwiedziny do Łapki i wciąż brak czasu a i odległość duża.

• 7 months later...
  • 1 year later...
  • 2 years later...