kizimizi Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 [FONT=Times New Roman]W jednym z dolnośląskich schronisk wiele psów zapomnianych przez właścicieli i los, wciąż czeka na swojego wymarzonego Pana. Psy te nie czują głodu czy fizycznego bólu lecz ogromny strach i smutek, który wynika z miejsca w jakim sie znajdują. Z nadzieją patrzą na każdego pojawiającego sie człowieka licząc, ze właśnie ten da im upragniony dom.[/FONT][FONT=Times New Roman] [/FONT] Poznajcie młodą i smutną Tequile. Sunia jest łagodna i szczekliwa. Na moje oko ma ok. 3 mce (może 2 tyg więcej). Wyrośnie na duzego (ale nie wielkiego) psa. Ma śliczną czarną siersć i niestety chore oczko. Ponoć miała isc do adopcji ale potencjalni właściciele zrezygnowali bo choruje :shake: Od szczeniaczka wychowuje sie z swoimi psimi kumplami i patrzy jak odchodzą, nowi przychodzą a ona wciąż tkwi w schronie:roll: Suczka zaczyna przejmować schroniskowe nawyki, szczeka na współtowarzyszy i próbuje przejmując kontrolę nad stadem -na razie jej nie pozwalają bo za młoda jest.:cool3: Jej nr 134 [FONT="]Tequila rośnie jak na drożdżach. Tak wygladała ok. 6 tyg temu[/FONT] A tak teraz spogląda zza krat:roll: Piesek utracił już swoja radosć życia Pomóż Teguili znaleźć dom!!! Moje dane: kizi-mizi@wp.pl tel: 664 532 841 Quote
kizimizi Posted November 22, 2009 Author Posted November 22, 2009 Poproszę o pomoc w ogłaszaniu szczeniora. Quote
kizimizi Posted November 23, 2009 Author Posted November 23, 2009 Tequila tak szybko rośnie i taka smutna się robi. CZy dostrzega ją normalni ludzie i zabiorą ze schronu? Quote
kora78 Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 posłałam ją w odpowiedzi na ogłoszenie na gumtre. może akurat? Quote
kizimizi Posted November 26, 2009 Author Posted November 26, 2009 moze akurat, szkoda takiego szczeniaka:( Quote
kora78 Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 zero odzewu :( z tego, co ja ją wyslalam szukajacym szczeniaka Quote
kora78 Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 teraz tegiulka ma chore oczko,ale jest leczona. Rośnie dziewczyna, jak na drożdżach, ma w boksie pluszaka do zabawy i 2 towarzyszy. W domku letniskowym mają kocyki i grzejniczek :) będzie onkowata Quote
kizimizi Posted November 28, 2009 Author Posted November 28, 2009 Tak to prawda, warunki są eleganckie! tylko domku tsza. Ale taki szczenior to nawet w schronisku ma szanse na adopcje, byle dobra była. Quote
kora78 Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 malutka ma nowy dom, wyadoptowana ze schroniska. Wątek do zamknięcia :0 Quote
kizimizi Posted January 21, 2010 Author Posted January 21, 2010 Ponieważ piesek zostal wy adoptowany już jakis czas temu a do schronu nie wraca wiec zamykam wątek. Obyś Tequila miała dobry i kochany domek! Quote
Recommended Posts