kora78 Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 no to fajowo. czekamy na fotki, ciesze sie,ze sie rozwiazalo pomyslnie :) Quote
kizimizi Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 Cuddy w nowym domu i jej nowa psia koleżanka: Z relacji Karoliny wiem, ze psiaki sie polubiły. Cuddy ma kompana do zabaw a Zołza sie odchodzi co nieco ;p A to paszport psiaka: Quote
epe Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 To super,że się polubiły!:lol: Dira będzie pewnie troszkę tęsknić za swym kompanem z Polski,bo cudnie figlowali,co zostało uwiecznione na fotkach;) Quote
kizimizi Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 no figlowali tak, ze Karolina miała już dość. Cuddy jej psa rozpuściła a on do pracy ma iść ;P Quote
kora78 Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 zołza się odchodzi co nieco???? czarna i biała, dobro i zło :P Quote
kizimizi Posted April 15, 2010 Author Posted April 15, 2010 I z koleżanką: i krótki opisik Diry a właściwie Cuddy: Cuddy ma się świetnie, jest strasznym rozrabiaką, rodzicielka moja jest uboższa o kilka par butów i sztuk odzieży :cool3:, ze swoją czarną koleżanką cały dzień zajmują się demolowaniem czegoś albo podgryzaniem się nawzajem. Jest zdrowa i szczęśliwa. Quote
kora78 Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 super wieści!! i jaka ona śliczna puszsta i wyczesana :) kizi widzę, że się wzięłaś za kontrole poadopcyjne :) ja straciłam maila do ludzi od jamnika. chyb a muszę przez psich ratowników. ale o tym na tamtym wątlu Quote
kizimizi Posted August 7, 2011 Author Posted August 7, 2011 dostalam niedawno meila od Niemieckije Pani Diry vel Cuddy ma sie dobrze i dostalam kilka fotek Quote
kizimizi Posted August 8, 2011 Author Posted August 8, 2011 Dira vel Cuddy i jej kolezanka obie suczki maja sie dobrze :) Quote
Recommended Posts