wykrywka Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 Czekając na zmianę tytułu wątku przytulam Sabunię i serdecznie pozdrawiam panią Antonię oraz jej córeczkę :iloveyou:. Dla Ciebie laikinio :buzi:. Quote
laikinia Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 Dziekuje i przekaze pozdrowienia :loveu::loveu::loveu: Quote
wykrywka Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 15 października dowiedziałam się, że Sabunia ma guzy na listwie mlecznej, lekarz stwierdził raka i konieczność operacji. Wczoraj dostałam, tą najgorszą z możliwych, wiadomość - Saba nie żyje. Były przerzuty na nerki, pani Antonia zgodziła się z lekarzem i Sabunia nie została wybudzona z narkozy. Śpij nasza ruda królewno a gdy już dotrzesz do Psiego Nieba - bądź zdrowa, radosna i szczęśliwa, zachowaj w pamięci te ostatnie tygodnie spędzone u boku kochających, troskliwie się tobą opiekujących ludzi. Sabuniu - tak mi cholernie przykro :-( Quote
laikinia Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Ja tez tego wszystkiego nie moge zrozumiec... nie tak mialo byc... wszyscy bylismy tacy szczesliwi... co sobie los myslal piszac taki scenariusz... :(:(:(:(:( Quote
sekkmet Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Serce mi pęka, kiedy dowiedziałam się o śmierci Saby coś we mnie umarło, rozrywając mnie na strzępy. Jestem przerażona, nie mogę w to uwierzyć i nie chcę. Czuję ogromną niesprawiedliwość od świata. Tak miało być pięknie, mogło być i powinno... :( Quote
saura Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Wykrywko wczoraj w pracy poczytałam ten wątek i doszłam do ostatniego postu. Wszystko zapowiadało się tak pięknie. I jak przeczytałam Twój ostatni post... musiałam wyłączyć przeglądarkę i wyjść do toalety, żeby ukryć łzy. Quote
wykrywka Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 Sabuniu - twój wątek został przeniesiony do najlepszego z działów już po tym jak od nas odeszłaś :-(. Tak bardzo chciałam byś tu była, by móc czytać wieści z twojego domku ... a pozostała mi tylko ... prośba do moderatora o nowy tytuł i kolejne przenosiny do działu, do którego nie chciałam byś kiedykolwiek trafiła. Pozostaniesz w mojej pamięci na zawsze moja ruda królewno i zawsze będę cię :iloveyou:. Quote
wykrywka Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Niedługo minie pół roku, gdy po raz ostatni widziałam Sabę. Ta się cieszyłam z domku, pani Antonia i jej córeczka Mia otoczyły ja cudowną opieką, dzięki nim Sabunia poznała na nowo miłość i dobroć, nie odchodziła powolnie, w męczarniach. Najbardziej boli mnie to, że nic nie zrobiliśmy by ukarać winnych karygodnego niedbalstwa i wieloletniego cierpienia Saby :-(. Sabuniu tak mi przykro. Jedyne pocieszenie to myśl, że jesteś wolna od bólu, że teraz, tam gdzie jesteś, biegasz radosna i szczęśliwa. Quote
wykrywka Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 Sabuniu, myślę o tobie i kocham bezustannie. Nadal tak bardzo boli myśl o twoim cierpieniu :-( Quote
wykrywka Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 Kochany rudzielcu, nadal wspomnieniom towarzyszą łzy :-( Quote
Recommended Posts