Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 161
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

15 października dowiedziałam się, że Sabunia ma guzy na listwie mlecznej, lekarz stwierdził raka i konieczność operacji. Wczoraj dostałam, tą najgorszą z możliwych, wiadomość - Saba nie żyje. Były przerzuty na nerki, pani Antonia zgodziła się z lekarzem i Sabunia nie została wybudzona z narkozy.

Śpij nasza ruda królewno a gdy już dotrzesz do Psiego Nieba - bądź zdrowa, radosna i szczęśliwa, zachowaj w pamięci te ostatnie tygodnie spędzone u boku kochających, troskliwie się tobą opiekujących ludzi.

Sabuniu - tak mi cholernie przykro :-(

Posted

Serce mi pęka, kiedy dowiedziałam się o śmierci Saby coś we mnie umarło, rozrywając mnie na strzępy. Jestem przerażona, nie mogę w to uwierzyć i nie chcę. Czuję ogromną niesprawiedliwość od świata. Tak miało być pięknie, mogło być i powinno... :(

Posted

Wykrywko wczoraj w pracy poczytałam ten wątek i doszłam do ostatniego postu. Wszystko zapowiadało się tak pięknie.
I jak przeczytałam Twój ostatni post... musiałam wyłączyć przeglądarkę i wyjść do toalety, żeby ukryć łzy.

Posted

Sabuniu - twój wątek został przeniesiony do najlepszego z działów już po tym jak od nas odeszłaś :-(. Tak bardzo chciałam byś tu była, by móc czytać wieści z twojego domku ... a pozostała mi tylko ... prośba do moderatora o nowy tytuł i kolejne przenosiny do działu, do którego nie chciałam byś kiedykolwiek trafiła.
Pozostaniesz w mojej pamięci na zawsze moja ruda królewno i zawsze będę cię :iloveyou:.

• 3 months later...
Posted

Niedługo minie pół roku, gdy po raz ostatni widziałam Sabę. Ta się cieszyłam z domku, pani Antonia i jej córeczka Mia otoczyły ja cudowną opieką, dzięki nim Sabunia poznała na nowo miłość i dobroć, nie odchodziła powolnie, w męczarniach. Najbardziej boli mnie to, że nic nie zrobiliśmy by ukarać winnych karygodnego niedbalstwa i wieloletniego cierpienia Saby :-(.
Sabuniu tak mi przykro. Jedyne pocieszenie to myśl, że jesteś wolna od bólu, że teraz, tam gdzie jesteś, biegasz radosna i szczęśliwa.

• 4 months later...
  • 1 year later...