Jump to content
Dogomania

Bokserka Sonia - już w nowym domu!!!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

Posted

Dziewczyny, kiedy okaze sie, czy transport jest zamiast na 99% ale na 110%? Czy Wlascicielka pozegnala sie juz z Sonia? Czy wszystko jest dograne? Skad potencjalny transportujacy ja odbierze? Dokad zawiezie? Kiedy trafi do Dolly? Strasznie sie denerwuje, taka przypadlosc wirtualnej ciotki :roll:
Bede bardzo szczesliwa, gdy historia znajdzie juz swoj szczesliwy final, kiedy Sonia polaczy sie z Dolly, kiedy bedziemy mogli wszystko sledzic na biezaco, kiedy nie bedzie juz niewadomych i niedomowien........... Oby szybko, bo sie wykoncze!!!

• Replies 340
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Goniu, czekam na sygnał od Jayo. Rozmawiałam wczoraj z właścicielką i powiedziałam, oczywiście po rozmowie z Jayo, że wstępnie ustalamy termin na wtorek rano. Dzisiaj do niej nie dzwoniłam bo nie mogę ani potwierdzić ani określić innej daty. Kiedy będę miała konkretne wiadomości natychmiast do niej zadzwonię. Pogoda również nie jest sprzyjająca dalekim podróżom. Ogólnie rzecz biorąc bardzo się tym martwię.

Posted

Dziewczyny, dajcie mi czas do jutra, czekam na potwierdzenie, i nie da sie tego zrobic w weekend, bo czlowiek pracuje i ma jakis kalendarz od poniedzialku - ma mi powiedziec czy poniedzialek czy wtorek, nie desperujcie :-)

Posted

Dolly nie pisze, bo umiera z nerwow i niepokoju:cool3: Musze Wam powiedziec, ze jestem pod wrazeniem i to co wydawalo sie malo prawdopodobne, jednak sie ziscilo, bo Jayo do goloslownych nie nalezy :loveu: Zatem, Sonia, jutro o 7 rano wyrusza w trase z Poznania do Wawy, dzieki uprzejmosci znajomego Jayo. Od dotychczasowej Pani, dostanie wyprawke w postaci lozeczka, misek, zabawek i akcesoriow. W Warszawie odbierze ja Dolly, i razem pojada pociagiem do Siedlec, do cieplego kochajacego domu. Odetchne dopiero, gdy Sonia znajdzie sie pod opieka Dolly. Jako wirtualna ciotka, rowniez bardzo sie martwie. I trzymam mocno kciuki za sprawne przeprowadzenie akcji. Apeluje o to samo do Was.

Posted

Ja również trzymam kciuki za szczęśliwą podróz i lepszy dom dla Soniusi :happy1: :happy1: :happy1: :happy1: :happy1: :happy1: :happy1:

Posted

alez sie ciesze:cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :jumpie: :jumpie: :jumpie: :jumpie: :laugh2_2: :laugh2_2: :laugh2_2: :laugh2_2: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: no to teraz czekamy na wiesci jak minela podroz!!

Posted

Kochane dziewczyny. Jak już wiecie Sonia udaje się jutro w długą podróż. Wszystko jest dogadane. Nie mogę doczekać się kiedy zobaczę tę małą.
Mam nadzieję, że podróż mimo mroźnej pogody upłynie spokojnie. Trzymajcie kciuki. Jayo jest wspaniała. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Pozdrawiam Was i dzięki za pomoc.

Posted

Dolly jeszcze do Wawy nie dotarla, ale jedzie. Jayo ma przywiezc Sonie na dworzec. Ale mala bedzie wykonczona. Tyle wrazen.... Byle polaczyla sie z Dolly. Byle szczesliwie dotarli do Siedlec........ A potem to juz tylko sielanka :loveu:

Posted

Sonia i Dolly spotkały się w Wawie. Obie teraz jadą do domu. Wszystko poszło sprawnie, a ja odetchnęłam z ulgą. Nie będę odbierała przyjemności przekazania reszty informacji nowej Pańci:multi: więc tymczasem zmykam, i wszystkim zaangażowanym, bardzo ze swojej strony dziękuję. Teraz można się już cieszyć :laola::knajpa::cunao::Cool!::laugh2_2:

Posted

Dolly nie moze sie zalogowac, wiec pisze w Jej imieniu. Sonia jest juz w nowym domku. I uwierzcie mi, ze to wymarzony domek. Nie znam Dolly osobiscie, ale rzadko sie myle w ocenie ludzi. Taka jestem szczesliwa:lol: Sonia przezyla dzis niesamowity dzien, Dolly z reszta tez! Sonia teraz juz jest najedzona i siedzi w ciepelku. Dolly mowi, ze jest cudowna, strasznie przytulasta, zywa i cudowna. Cala podroz zniosla wspaniale, i byla nieziemsko grzeczna. Oby bylo wiecej tak pozytywnych finalow. Mysle, ze obie Panie sa w sobie po uszy zakochane. Nie sadze by Sonia spala dzis w lozeczku przywiezionym z Poznania :razz: Sonia ponoc jest bardzo wdzieczna modelka. Dolly obiecala na jutro pierwsze zdjecia swojej nowej pupilki. Czekam z utesknieniem. A teraz dajmy sie Paniom poprzytulac, i spedzic noc poadopcyjna:evil_lol: Jutro nowe wiesci:p

Posted

alez sie ciesze:) caly czas sledzilam watek Soni i czuje hjakbym to ja ja miala u siebie taka radosc!!!!!!!!!!!!!!!!!
:bigok: :bigok: :bigok: :bigok: :cool2: :cool2: :cool2: :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: :laugh2_2: :laugh2_2: :laugh2_2: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :angel: :angel: :angel: :painting: :painting: :painting: :painting:
czekam na fotki z niecierpliwoscia!!!