Jump to content
Dogomania

Bokserka Sonia - już w nowym domu!!!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

Posted

M wychylaj się, wychylaj jeszcze mnóstwo boksiów czeka na pomoc. Andzia69 pisała w wątku o suni z Wrocławia:
"Jakby ktoś szukał młodziutkiej 5 - miesięcznej suni boksia, pręgowanej to dajcie znac - koleżanki znajoma miała szczeniorki i została jej jedna sunia, którą odda za darmo w dobre rączki."
Tu jest też sunia młoda, tylko ona wymaga więcej opieki:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=20643

• Replies 340
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kochani, los sprawił, że Sonia zamieszka z Dolly. Gratuluję i bardzo się cieszę. Jestem przekonana, że będzie jej tam jak w niebie. Przesyłam wyrazy pocieszenia tym Paniom, które zadzwoniły do właścicielki zbyt późno. Zachęcam do odwiedzenia stron poznańskiego schroniska http://schronisko.com - w galerii zdjęć również są najróżniejsze psy w potrzebie, niekiedy też boksery.
Musimy znaleźć transport dla Sonii Poznań - Siedlce, lub przynajmniej Poznań - Warszawa najpóźniej do 28 stycznia - czas nagli. Proszę więc wszystkich dogomaniaków o pomoc. Tymczasem pozdrawiam, i dziękuję za wszystko.

Posted

Jayo napisała kilka postów wyżej :
".....Moge pomoc zorganizowac transport z Poznania do Wawy, a nawet Katowic, ale musze wiedziec, ze wlasciciele chca oddac, a chetni sa do odbioru, moze byc w Siedlcach ...."

Proponuje skontaktować sie z Jayo przez pw i zapytać czy moze pomóc w transporcie.(może nieszybko zaglądnąć do tego tematu , bo od dziś ma nowego członka rodziny z krakowskiego schroniska:lol: - dlatego lepiej przez pw.)

Posted

OK, najwazniejsze, ze sunia bedzie miala dobry dom, a ja znajde innego "biednego" pieska, moze gdzies blizej Katowic. Gdybyscie mieli namiary na tak owe psiaki (szczeniaki w typie bokserka) to dajcie znac.
Moje GG: 6565945
Pozdrawiam
-Mariola

Posted

heheh:) od niespelna dwoch tygodni(jutro mijaja) jestem szczesliwa, najszczesliwsza wlascicielka Dinga ...moze pamietacie roczny psiak ze schroniska w Łeczycy:D

ja palam radoscia i miloscia do niego a on nie daje mi 'spokoju' i domaga sie non stop zabaw z pileczka:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: po prostu radosci konca nie ma!!!

:loveu: :loveu: :loveu: :multi: :multi: :multi: :p :p :p :lol: :lol: :lol: ;) ;) ;)

ps. pewnie pomyslalas ze znam potencjalna wlascicielke?? nie nie chodzilo mi o radosc z posiadania takiego cudenka jakim jest mlody boksio:]

Posted

Ja też szukam pilnie transportu we łasnym zakresie. Ma być bardzo zimno i chcę żeby jak najszybciej do mnie dojechała. Oby tylko się nie przeziębiła.

Posted

Dzięki wielkie, bo się martwię i codziennie rozmawiam z właścicielką, tak na wszelki wypadek. Będę szczęśliwa kiedy Sonia będzie już u mnie. Martwię się też mroźną pogodą. Do usłyszenia. Trzymajcie kciuki. Pozdrawiam