dolly Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Już trzeci tydzień trwa cieczka u mojej Soniulki. Strzęgę ją jak oka w głowie ponieważ jest bardzo zalotna i zaczepia każdego pieska a wręcz atakuje.:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Poza tym ma się dobrze. Rośnie jak na drożdżach i ma wielki apetyt. Nadal na spacerkach ciągnie jak kon pociagowy, nie udało mi śię tego oduczyc. Pozdrawiam cioteczki, w imieniu Soni również.. Quote
GoniaP Posted April 12, 2006 Author Posted April 12, 2006 Dolly kochana, wykiziaj Soniulkę od cioteczki. Niechże wreszcie skończy te flirty, i pokaże się nam na nowych zdjęciach, na które z zapartym tchem czekamy. Całujemy Was obie.:loveu: Quote
dolly Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 :multi: :lol: :evil_lol: Goniu kochana, nowe zdjecia Soni postaram się umieścic po świętach, mam nadzieję, że będzie cieplej i coś zrobimy w plenerze. Sonia jest jedną wielką przytulanką. Ma też charakterek babski jak się uprze to trudno ją przekonać. Wyściskałam ją od ciebie a ponieważ ona to lubi więc poddała się z przyjemnością. Żeby śmiały się pisanki Uśmiechały się baranki Mokry Śmigus zraszał skronie Dużo szczęścia sypiąc w dłonie. Zdrowych i pogodnych Świąt Wielkanocnych życzy Sonia z Pańcią Quote
dolly Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Ufff! Jak to dobrze, że juz po świętach. To były moje pierwsze w życiu Święta Wielkanocne. Zmęczyli mnie goście i nadmiar jedzenia. Wolę pobiegać na powietrzu, w domku, skuszona wieloma zapachami bez przerwy żebrzę i obżeram się. Całuję wszystkie swoje cioteczki. Sonia Quote
GoniaP Posted April 20, 2006 Author Posted April 20, 2006 A my całujemy Sonieczkę i Jej Pańcię. Quote
dolly Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 :laola: Moja Soniulka kończy dzisiaj 10 m-cy! Będą łakocie i inne psie przysmaczki. Jest już duża i sporo waży, kiedy się wpycha na kolana, coraz trudniej utrzymać ten słodki ciężar. Niedługo będzie miała sesję zdjęciową, będą świeże zdjęcia!!! Pozdrawiamy wszystkie cioteczki. Quote
dolly Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 :multi: :evil_lol: :razz: Miłego weekendu wszystkim cioteczkom życzy Sonieczka. Quote
dolly Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Oto dawno zapowiadane zdjęcia mojej Soni. Oto boxerozaurus rex. Sonia z łupem. Zerkam w obiektyw. Czy dobrze pozuję? Teraz dobrze? Chwila odpoczynku. A teraz sobie fruwam. Pomaga mi język. Prawda, że jestem zgrabna panienka? Poznałam nowego kolegę. Pozdrawiam Cioteczki. Wasza Sonia Quote
Bodziulka Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 [CENTER]:megagrin: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! AAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! AAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaAAAAAAAAAAA!!!!!!! Normalnie wymiata!!!!!!!!!! :evil_lol: [/CENTER] Quote
GoniaP Posted May 13, 2006 Author Posted May 13, 2006 Niesamowite szczęście z niej tryska:loveu: Trzymajcie sie kochane dziewczyny - ucałowania. Quote
dolly Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 :tort: Moja Soniulka skończyla dzisiaj 11 miesięcy. To już 4 miesiące minęły od kiedy zamieszkała z nami. Jest juz dużą panienką z wilczym apetytem. Działa na zasadzie odkurzacza, wszystko co spotyka na drodze natychmiast pochłania. Wkrótce będą nowe zdjęcia.:klacz: :laola: Całusy dla cioteczek. PS. Pozdrawiamy Dingusia. Cioteczko Olu, co u ciebie, jak tam sesja? Quote
dolly Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 dziękujemy. :drinka: :bigcool: Wszystkim psiaczkom dzieciaczkom (do lat 18) życzymy dużo szczęścia, zdrowia i jak najlepszych domków.:knajpa: :multi: :multi: :multi: :lol: :lol: :lol: Sonia z pańcią Quote
dolly Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 :tort: :new-bday: :knajpa: Nasza Sonia skończyła dzisiaj jeden roczek, były toasty wzniesione winem i życzenia dużo, dużo latek życia. Rozmowy z kotem, co prawda przez szybkę Kotek bardzo chciałby wejść do środka W plenerze Zmęczyłam się Dobranoc, padłam po pracowitym dniu Quote
Bodziulka Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 :loveu: :loveu: :loveu: cuuudeńko! Sto lat Faflunico! Quote
boksiedwa Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 ależ ona jest śliczna :) sto latek dla Soni Quote
AgaiTheta Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 :smilecol: :new-bday: :smilecol: Piękna sucz :loveu: :loveu: Quote
GoniaP Posted June 26, 2006 Author Posted June 26, 2006 :BIG: Ależ ona wypiękniała, a jaka mordka szczęśliwa. Ciotka Gonia obie Was Panie mocno całuje, i życzy Sonieczce wiele lat życia w szczęściu. Quote
dolly Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 :Cool!: :Cool!: :bday: :bday: :bday: :laola: Dziękujemy cioteczko Małgosiu, zwróć uwagę jaka to już jest pannica. Quote
GoniaP Posted July 6, 2006 Author Posted July 6, 2006 Co u Sonieczki i Jej Pani? Tęsknimy!!! Co to za piękna Panna z niej się zrobiła. Ma u Ciebie jak pączuś w maśle, jak ja się cieszę, że Sonia trafiła do Was. Oby wszystkie nieszczęścia tak pięknie sie kończyły. Całusy. Quote
dolly Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Kochana Małgosiu, secjalnie dla Ciebie nowe zdjęcia Soni. Sonia ma się bardzo dobrze, co ilustrują wcześniej zamieszczone fotki. Ma niespożytą energię, którą wyładowuje szalejąc na łączce z innymi faflunkami. Jest to nieformalny klub boksiów wśród których ona jest najmłodsza. Miło mi, że nie zapominasz o mojej małej, to właśnie dzięki Tobie ona znalazła się u mnie. Jak sobie przypomnę perypetie z tym związane i 24 stopniowy mróz to sama się dziwię, że tak sprawnie to wszystko poszło. Oczywiście dzięki łańcuszkowi cudownych ludzi dobrej woli, których nie znam a którzy tak bardzo pomogli. Dopingiem też. Chwała im za to, dlatego też czuję się zobowiązana pokazywać ją na forum i informować co się z nią dzieje. Zdaje sobie sprawę, że jest tyle piesków bezdomnych którym trzeba pomóc, temat Soni jest właściwie przebrzmiały, jednak cieszę się, że od czasu do czasu ktoś tam zajrzy i coś miłego napisze. Wkrótce wyjeżdżamy na wczasy gdzie będzie rzeka, las i dużo przestrzeni do hasania. Oczywiście będą świeże zdjęcia, które niezwłocznie po przyjeździe zamieszczę. Całujemy się bardzo mocno. Sonia z pańcią Boksiowe towarzystwo, od lewej Sonia, Adela i Dino Chwilka relaksu Jak fajnie poleżeć na trawce Z Dino Nie ma to jak własna kanapa Quote
Recommended Posts