jayo Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 I ja tez pozdrawiam, ciesze sie ze jest wam tak dobrze, choc ze stratami w inwentarzu :-) Dolly, Sonia bedzie Was na pewno bardzo kochac, bo wygrala los na loterii :-) I nie rozpieszczaj jej za bardzo.... Quote
dolly Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 :wink: Dziewczyny:wink: napisałam dużo ale mi wszystko wyczyściło. Nie mam czasu znów wszystkiego pisać. Jayo Sonię już rozpuściłam i rozpieściłam, obiecałam sobie, że wprowadzę dyscyplinę dla jej dobra. Goniu, cieszę się, że wróciłaś. Pozdrawiamy was z Soniulką :lol: :multi: :lol: :multi: Quote
ola_k11 Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Dingus caluje Sonieczke :)strasznie sie za nia stesknil i chcialby zobaczyc jak wypiekniala!!! Quote
GoniaP Posted March 14, 2006 Author Posted March 14, 2006 No właśnie Dolly. Nie rozpieszczasz nas zdjęciami... A mu tak tęsknimy za widokiem pięknej dziewczynki :loveu: Quote
dolly Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 Cioteczki wkrótce będą zdjęcia, trzeba je lekko obrobić i czekam az Ola bedzie miała trochę czasu.:ghost_2: :ghost_2: :ghost_2: :ghost_2: :ghost_2: :ghost_2: :ghost_2: Całujemy was z Sonią. Quote
Siostra Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 Boże, jaka ona śliczna...No anioł, anioł w boksiej skórze:lilangel: . Quote
dolly Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Moja mała była wczoraj wieczorem u pana doktora. Okazało się, że ma zapalenie ucha. Bała się ale dzielnie wytrzymała badanie.:Help_2: Teraz codziennie będziemy stosowali kropelki do uszka. Soniulka pozdrawia swojego narzeconego Dingusia. Quote
dolly Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Tak Siostrzyczko Sonia jest aniołkiem z rożkami, bardzo wdzięcznym zresztą.:lilangel: :lilangel: :lilangel: :lilangel: :lilangel: :lilangel: :lilangel: :lilangel: :lilangel: :lilangel: :lilangel: :Dog_run: Quote
ola_k11 Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 dolly jakby cos to ja juz mam czas:)dawaj te zdjecia bo nie wytrzymam:)a Dingus to juz chcce zobaczyc jak pieknieje jego dzieczynka:) ps. a moze nauczyc Cie jak sie wkleja zdjecia??to bnardzo proste, ja tez na poczatku nie umialam:) Quote
ola_k11 Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 to zdjecie powalilo mnie z nog!!!!czy ona w oczach widzi swoich panstwa:cool3: Quote
Bodziulka Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 ola_k11 napisał(a): :evil_lol: :loveu: Ma minę, jakby miała zaatakować michę z pysznym mięskiem :lol: Quote
dolly Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 Czy te oczy mogą kłamać, chyba nie?:megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: Czy zauważyliście dominujacy charakter mojej Sońki, to widać w jej oczach. To panienka z charakterem, ktory trzeba co nieco utemperować. Quote
boksiedwa Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 Sama słodycz :lol: Moja Niunia była do niej bardzo podobna. Quote
dolly Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 :lol: :lol: :lol: :lol: Cześć kochane cioteczki. Zobaczyłam swoje zdjęcia na dogo i jestem z nich zadowolona, myślę, że Dingusiowi też się podobały. Moja pańcia mnie męczy bo błyska fleszem i szczotkuje bez przerwy ale znoszę to wszystko bo wiem, że chcecie mnie oglądać, chociaż czasami mam już tego dość.:multi: :multi: :multi: Rosnę jak na drożdżach i lubię sobie dobrze podjeść, z utęsknieniem czekam na ciepłą wiosnę żeby pobiegać sobie na łączce.:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Sonia Quote
GoniaP Posted March 21, 2006 Author Posted March 21, 2006 W czepku urodzona, przeeeeeeeepiękna Sonieczka. Całujemy Twoją Panią i Ciebie. Quote
dolly Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 Dziewczyny powiedzcie mi kiedy moja Sonia może miec cieczkę. Ma już 9 m-cy. W jakim wieku suczki maja cieczkę? Quote
ola_k11 Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Dolly masz priva!! Zycze powodzenia we wstawianiu zdjec:) gorace calusy dla Soniusi od Dingusia ...biedak jest w nia zapatrzony...:*:*:*:* Quote
dolly Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 Dzięki Olu. :multi: :multi: :multi: Dzisiaj moja Sonia skończyła 9 miesięcy. :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Szanowna jubilatka miała psi torcik, ciasteczka i cukiereczki, dostała też pierwszą cieczkę.:klacz: :klacz: :klacz: Impreza była bezalkoholowa.:sabber: :sabber: Muszę ją teraz pilnować bo bardzo jest zalotna i chętna do amorów. Chłopaki też garną się do niej. :tort: Quote
Bodziulka Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Sto lat, Sto lat!! :new-bday: :BIG: :tort: :drink1: :drinking: Quote
dolly Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 :bday: :bday: :bday: :knajpa: Dzięki Bodziulka, a może wystarczy 99 w dobrej formie. SONIA Quote
ola_k11 Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 Happy birthday to Sonia!!!! :BIG::BIG::BIG::tort::tort::tort: Quote
Aganiok Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 z przyjemnoscia obejrzalam nowe zdjecia Soni :loveu: musze przyznac ze jest coraz ładniejsza :loveu: :loveu: :loveu: prawdziwe cudo Quote
Recommended Posts