Jump to content
Dogomania

Bokserka Sonia - już w nowym domu!!!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

Posted

I ja tez pozdrawiam, ciesze sie ze jest wam tak dobrze, choc ze stratami w inwentarzu :-)
Dolly, Sonia bedzie Was na pewno bardzo kochac, bo wygrala los na loterii :-)

I nie rozpieszczaj jej za bardzo....

• Replies 340
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:wink: Dziewczyny:wink: napisałam dużo ale mi wszystko wyczyściło. Nie mam czasu znów wszystkiego pisać. Jayo Sonię już rozpuściłam i rozpieściłam, obiecałam sobie, że wprowadzę dyscyplinę dla jej dobra. Goniu, cieszę się, że wróciłaś.
Pozdrawiamy was z Soniulką :lol: :multi: :lol: :multi:

Posted

Cioteczki wkrótce będą zdjęcia, trzeba je lekko obrobić i czekam az Ola bedzie miała trochę czasu.:ghost_2: :ghost_2: :ghost_2: :ghost_2: :ghost_2: :ghost_2: :ghost_2:
Całujemy was z Sonią.

Posted

Moja mała była wczoraj wieczorem u pana doktora. Okazało się, że ma zapalenie ucha. Bała się ale dzielnie wytrzymała badanie.:Help_2: Teraz codziennie będziemy stosowali kropelki do uszka. Soniulka pozdrawia swojego narzeconego Dingusia.

Posted

Tak Siostrzyczko Sonia jest aniołkiem z rożkami, bardzo wdzięcznym zresztą.:lilangel: :lilangel: :lilangel: :lilangel: :lilangel: :lilangel: :lilangel: :lilangel: :lilangel: :lilangel: :lilangel: :Dog_run:

Posted

dolly jakby cos to ja juz mam czas:)dawaj te zdjecia bo nie wytrzymam:)a Dingus to juz chcce zobaczyc jak pieknieje jego dzieczynka:)
ps. a moze nauczyc Cie jak sie wkleja zdjecia??to bnardzo proste, ja tez na poczatku nie umialam:)

Posted

Czy te oczy mogą kłamać, chyba nie?:megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin:
Czy zauważyliście dominujacy charakter mojej Sońki, to widać w jej oczach. To panienka z charakterem, ktory trzeba co nieco utemperować.

Posted

:lol: :lol: :lol: :lol: Cześć kochane cioteczki.
Zobaczyłam swoje zdjęcia na dogo i jestem z nich zadowolona, myślę, że Dingusiowi też się podobały. Moja pańcia mnie męczy bo błyska fleszem i szczotkuje bez przerwy ale znoszę to wszystko bo wiem, że chcecie mnie oglądać, chociaż czasami mam już tego dość.:multi: :multi: :multi:
Rosnę jak na drożdżach i lubię sobie dobrze podjeść, z utęsknieniem czekam na ciepłą wiosnę żeby pobiegać sobie na łączce.:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Sonia

Posted

Dzięki Olu.
:multi: :multi: :multi: Dzisiaj moja Sonia skończyła 9 miesięcy. :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Szanowna jubilatka miała psi torcik, ciasteczka i cukiereczki, dostała też pierwszą cieczkę.:klacz: :klacz: :klacz: Impreza była bezalkoholowa.:sabber: :sabber: Muszę ją teraz pilnować bo bardzo jest zalotna i chętna do amorów. Chłopaki też garną się do niej.

:tort: