ewa_m Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 A moze nowa rodzina chciala by wstawic sunke do kalendarza. Prezentuje sie sliczne i ma taki rozbrajajacy pyszczek. Tu sa wszystkie informacje na ten temat http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=12201&page=13 Quote
dolly Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 Olu, działasz jak błyskawica. Dzięki ci, wydaje mi się, że moja mała urosła i zmężniała. Jej szaleństwa na śniegu są iście akrobatyczne, boję się żeby sobie karku nie skręciła ale ona nie potrafi luzem chodzić tylko biega, jedyna zaleta, że reaguje na zawołanie. Pozdrawiam Quote
ola_k11 Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 dolly napisał(a):Olu, działasz jak błyskawica. to dlatego ze akurat sprawdzilam poczte:) wiec pewnie zaraz jak wyslalas odebralam...Sonieczka jest sliczna!!!:loveu: Quote
dolly Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 ewa m, to co mam zrobić? Nie wiem też czy moja Sonieczka się kwalifikuje bo ona nie jest ze schroniska tylko adoptowana za pośrednictwem dogo. Quote
Aganiok Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 NIe mogę się na nią napatrzeć :) Sonieczko jesteś CUDNA! :loveu: Mogę wstawić jej fotki na boksery? Quote
Aganiok Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 eeee. wstawiam bez pozwolenia :eviltong: Mam nadzieję ze Dolly też sie kiedyś tam zjawi :) Quote
Aganiok Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=1361119#post1361119 Quote
dolly Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 Dobrze, że ją tam wstawiłaś, nie musisz mnie pytać jest w doborowym towarzystwie siostrzyczek i braciszków. A tak w ogóle boksiulki są piekne, pręgowane, żółte i białaski też. Najukochańsze w świecie faflunki. Quote
dolly Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 Doradźcie mi, co mam zrobić mojej Soni smakują bardzo nogi od stołu. Zakazy nie odnoszą skutku. Ma poczucie winy ale nadal podgryza. Quote
ola_k11 Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 no cwaniara mala:) nie mam szczerze pojecia....moze zadaj pytanie w tym dziale forum o zachowaniu... Quote
Aganiok Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 są jakieś preparaty odstraszające, są zdaje się niedobre w smaku ;) Quote
dolly Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 Wczoraj minął miesiąc od kiedy Soniulka zamieszkała w moim domu. Jak ten czas leci. Mnie się wydaje, że mieszka od zawsze. Dzisiaj ma urodziny, skończyła 8 miesięcy, waży 20 kg. Nie wiem czy to mało czy dużo. Jest bardzo kochana. Quote
dolly Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Olu czy jesteś na Olimpiadzie w Turynie? Odezwij się. Quote
ola_k11 Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 ostatnio nie mam tak czasu zeby przegladac dgm, bo musze sie zajac praca mgr juz mnie promotorka w obroty wziela i do 30 marca mam przeczytac 6 ksiazek:shake: wiec zagladam tylko w chwili odpoczynku... ale wstawiam zdjecia Soniulki...jeju coraz piekniejsza.... Quote
Bodziulka Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 haha jaki wzrok :crazyeye: jęzorek :loveu: Quote
dolly Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 To jest właśnie "moja" cudowna mordeczka. Quote
dolly Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 Moja mała ma tak wielki apetyt, że nawet w nocy usiłowała zjeść okulary. Zostały tylko szkła, pozosytałe elementy zmiażdżyła ząbkami. Mała łobuziczka. Quote
dolly Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 Sonia to wielki głodomór, wczoraj zjadła 1/3 banknotu 200 złotowego. Sama ściągnęła ze stołu. Wyjątkowo zdolna dziewczynka.:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Bodziulka Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 dolly napisał(a):Sonia to wielki głodomór, wczoraj zjadła 1/3 banknotu 200 złotowego. Sama ściągnęła ze stołu. Wyjątkowo zdolna dziewczynka.:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: chciała iść na zakupy :lol: :razz: Quote
dolly Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 "Moja" wszystkożerna mordka właśnie sobie śpi kiedy ja piszę. I bardzo się cieszę, że nie dane jej było przeżyć tyle okropności, które dosięgły innych psiaczków. Jest bardzo ufna i przyjazna w stosunku do ludzi i zwierząt, aż za bardzo. Rozwija się znakomicie. Bardzo już urosła. Oczywiście lubi sobie dobrze poszaleć ale to normalne, to tkwi w naturze boksia. Jest już coraz mądrzejsza, za wszelką cenę chce rządzić, ostro protestuje kiedy jej na to nie pozwalam, to panienka z charakterem. Chyba nie powinnam już tyle o niej pisać bo jest tyle piesków którymi należy się zająć, ale tak bardzo się nią cieszę, że muszę się tą radością dzielić z wami. Pozdrawiam was z Sonią.:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
GoniaP Posted March 6, 2006 Author Posted March 6, 2006 Dolly, jestem razem z Wami po długiej przerwie. Upajam się Waszą radością. Pozdrowienia i ucałowania dla Was wszystkich. A dla Sonii wirtualne buziaczki i kizianka. Quote
Recommended Posts