Jump to content
Dogomania

Bokserka Sonia - już w nowym domu!!!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

• Replies 340
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Olu, działasz jak błyskawica. Dzięki ci, wydaje mi się, że moja mała urosła i zmężniała. Jej szaleństwa na śniegu są iście akrobatyczne, boję się żeby sobie karku nie skręciła ale ona nie potrafi luzem chodzić tylko biega, jedyna zaleta, że reaguje na zawołanie.
Pozdrawiam

Posted

Dobrze, że ją tam wstawiłaś, nie musisz mnie pytać jest w doborowym towarzystwie siostrzyczek i braciszków. A tak w ogóle boksiulki są piekne, pręgowane, żółte i białaski też. Najukochańsze w świecie faflunki.

Posted

Wczoraj minął miesiąc od kiedy Soniulka zamieszkała w moim domu. Jak ten czas leci. Mnie się wydaje, że mieszka od zawsze. Dzisiaj ma urodziny, skończyła 8 miesięcy, waży 20 kg. Nie wiem czy to mało czy dużo. Jest bardzo kochana.

Posted

ostatnio nie mam tak czasu zeby przegladac dgm, bo musze sie zajac praca mgr juz mnie promotorka w obroty wziela i do 30 marca mam przeczytac 6 ksiazek:shake: wiec zagladam tylko w chwili odpoczynku...

ale wstawiam zdjecia Soniulki...jeju coraz piekniejsza....

Posted

Moja mała ma tak wielki apetyt, że nawet w nocy usiłowała zjeść okulary. Zostały tylko szkła, pozosytałe elementy zmiażdżyła ząbkami. Mała łobuziczka.

Posted

Sonia to wielki głodomór, wczoraj zjadła 1/3 banknotu 200 złotowego. Sama ściągnęła ze stołu. Wyjątkowo zdolna dziewczynka.:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong:

Posted

dolly napisał(a):
Sonia to wielki głodomór, wczoraj zjadła 1/3 banknotu 200 złotowego. Sama ściągnęła ze stołu. Wyjątkowo zdolna dziewczynka.:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong:

chciała iść na zakupy :lol: :razz:

Posted

"Moja" wszystkożerna mordka właśnie sobie śpi kiedy ja piszę. I bardzo się cieszę, że nie dane jej było przeżyć tyle okropności, które dosięgły innych psiaczków. Jest bardzo ufna i przyjazna w stosunku do ludzi i zwierząt, aż za bardzo. Rozwija się znakomicie. Bardzo już urosła. Oczywiście lubi sobie dobrze poszaleć ale to normalne, to tkwi w naturze boksia. Jest już coraz mądrzejsza, za wszelką cenę chce rządzić, ostro protestuje kiedy jej na to nie pozwalam, to panienka z charakterem. Chyba nie powinnam już tyle o niej pisać bo jest tyle piesków którymi należy się zająć, ale tak bardzo się nią cieszę, że muszę się tą radością dzielić z wami. Pozdrawiam was z Sonią.:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Dolly, jestem razem z Wami po długiej przerwie. Upajam się Waszą radością. Pozdrowienia i ucałowania dla Was wszystkich. A dla Sonii wirtualne buziaczki i kizianka.