ola_k11 Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 dolly napisał(a):Bezpardonowo wpycha sie do łóżka, oczywiście jej główka musi leżeć na poduszce. hahaha skad ja to znam:cool3: jakbym slyszala o moim skarbie:multi: ps. pasuja do siebie pod kazdym wzgledem:lol: Quote
GoniaP Posted February 4, 2006 Author Posted February 4, 2006 Strasznie sie ciesze! Wirtualnie calusy dla Sonieczki, rozpuszczonej panienki :evil_lol: Alu, popros weterynarza, by wtarl w kark Sonieczki Stronghold - to taki lek na pchly, swierzb i kleszcze. Niekiedy pomoga na swiad. Quote
dolly Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 a może jej podać wapno na alergię. Mam krople które się nazywaja Sabunol na pchły i kleszcze ale tam jest napisane, że mogą powodować świąd. Kropelki te przyjechały razem z Sonią i były używane. Wyobraźcie sobie cioteczki, że jak wracamy ze spacerku to moja mała wie do której klatki skręcać, taka mądralińska. Oprócz pierwszej nocy, kiedy to zdarzyło jej się nasiusiać, Sonia załatwia się na dworze. Moja mała czyściocha. Ciekawe jak się miewa jej wirtualny narzeczony Dinguś, we dwoje to by dopiero poszaleli. Pięściarska rodzinka a ponieważ wirtualna to bezdzietna. Cmokamy was cioteczki. Quote
ola_k11 Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 zobaczcie jaka zmęczona mała rozrabiara:) a tutaj chyba zrobiła troche demolki:diabloti: co za zgrabna poza modelki:cool3: prosze prosze:) jaka pani wygodnicka...nie dosc ze na lozeczku lezy to jeszcze tam wcina:evil_lol: co za blysk:crazyeye: matko jaka ona urocza:loveu: jaka pyszna ta kostka!! macie nastepna?? Quote
Bodziulka Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 [quote name='ola_k11'] prosze prosze:) jaka pani wygodnicka...nie dosc ze na lozeczku lezy to jeszcze tam wcina:evil_lol: A cóż w tym dziwnego :evil_lol: Mordusia pofafluniona :loveu: Quote
dolly Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Dzięki ci Olu za umieszczenie mojego małego łobuziaka. Jak pokazują fotki Sonia aktywnie spędza czas i bardzo dba abym się nie nudziła, wiele rzeczy już ją nauczyłam tylko sprzątać nie mogę jej nauczyć. Pozdrawiam wszystkich z moją małą. Quote
GoniaP Posted February 5, 2006 Author Posted February 5, 2006 Alez ona jest sliczna!!! I wyglada na super szczesliwa! Wszystko dzieki Tobie Dolly. Buziaczki dla obu Pan:loveu: Quote
ola_k11 Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Bodziulka napisał(a):A cóż w tym dziwnego :evil_lol: Mordusia pofafluniona :loveu:no wlasnie w tym rzecz ze pofafluniona:p ja Dingowi jak jest sfafluniony to zanim wejdzie wycieram pyszczek:) no chyba ze czysciutki i suchutki to wskakuje bez toaletki...:cool3: Quote
jayo Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Dolly, cioteczka Jayo zaglada tu, a jakze :-) Ale czesciej tam, gdzie psiaki potrezbuja pomocy, a Sonka u Ciebie ma jak u Pana Boga za piecem :-) Zaluje, ze Sonia tak krociutko u nas byla w "przerwie transportowej", ale gdyby ciut dluzej - juz bym jej nie oddala pewnie :-).. Na razie walczymy z Naszym Potworem, ktory nam zyc nie daje i wcale nie chce sie tak latwo przyjac jak Twoj skarb! Cudownie, ze Sonia Was znalazla, zanim ktos oddalby ja do schronu... Patrzac na naszego psiora i nie tylko - slad w psychice zostaje bardzo mocny, vide Wasze wspolne wsiadanie do samochodu .. pozdrawiam Was mocno!!!! Quote
dolly Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Nareszcie się odezwałaś jayo. Bardzo się cieszę, że interesują cię dalsze losy mojej małej. Miałam nawet do ciebie dzwonić. Wiem o tym, że masz inne misje do spełnienia ale od czasu do czasu odezwij się. Nie będę się powtarzała o mojej Soni, myślę, że przeczytałaś wszystkie posty i już wszystko wiesz. Ona jest bardzo kochana i nikomu jej nie oddam. Ja jej wszystko powtarzam co napisały ciotki, a ponieważ cioteczki piszą same przyjemne słowa to moja Sonieczka jest wniebowzięta. Pozdrawiamy cię z Sonią Quote
jayo Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Dolly, ciesze sie Waszym szczesciem :-) Zapraszamy zawsze serdecznie z Waszym cudem do Krakowa lub Warszawy, gdziekolwiek bedziecie ze swoim skarbem :-) Jestem do dyspozycji zawsze jesli moge pomoc. Quote
GoniaP Posted February 6, 2006 Author Posted February 6, 2006 A ja podtrzymuje zaproszenie do Poznania:lol: No chyba, ze Sonia goni kotki.... Ale kotki mozna zamknac, ha:evil_lol: Calusy dla Pan. Quote
dolly Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Dziękujemy Wam kochane cioteczki. Cieszę się, że zaglądacie na stronę Soni ale bardzo bym chciała żeby nie było bezdomnych zwierzątek. One też czują ból, głód i tak bardzo pragną mieć jakiś domek i kochajacych właścicieli, nieważne biedny czy bogaty ale taki w którm nie będą intruzami ani zabawkami dla dzieci, które po jakimś czasie się nimi znudzą. Zastanawiam się, dlaczego w społeczeństwie, które jawi się jako katolickie tak po macoszemu sa traktowane. Pozdrawiam was z moim małym łobuziakiem. Quote
ola_k11 Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 no niestety ale mysle ze to tkwi w naszej mentalnosci...nie ma u nas odp edukacji na ten temat, zwierzeta sa traktowane przedmiotowo... ps. Sonieczka jest cudna:) my tez zapraszamy do Warszawy na spotkanie z Dingusiem w "realu"oczywiscie tylko w celach zabawy:) Quote
dolly Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 Hej, hej cioteczki mam się dobrze, cieszę się, że jest dużo sniegu, bardzo lubię się w nim tarzać a potem mokra wracam do domu gdzie mnie zaraz otulają ciepłym recznikiem. Po takich śnieżnych figlach bardzo szybko zasypiam i śpię jak suseł do samego rana (nie siusiam w domku). Buziaczki dla cioteczek Wasza Sonia Quote
GoniaP Posted February 8, 2006 Author Posted February 8, 2006 Sonieczko, czy Ty wiesz, ze jestes prawdziwym skarbem? Oczkiem w glowie swojej Pani? Czy Ty wiesz ile osob Cie kocha? Ile czeka na wiadomosci od Ciebie? Prawda, ze znalezlismy Tobie wspanialy domek? O lepszym nie moglabys marzyc! Kochana, tylko nie rob nam wstydu. Badz dla nich dobra! Bo przeciez Oni na Twoim punkcie kompletnie zwariowali!!!!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pamietaj, ze wszystkie Twoje Ciotki mysla o Tobie kazdego dnia!!! Trzymaj sie Mala! I ucaluj swoja Pania. No I Pana. I nie zawiedz naszych nadziei. Badz przykladnym bokserkiem. Calusy Quote
ola_k11 Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 pieknisio:) Diongus przesyla buziaki:) a i jeszcze taki inny boksio Cie widzial i powiedzial ze jestes jak modessa:D Quote
dolly Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Olu bardzo się cieszę, że moja Soniulka ma takie wzięcie tzn., że jest dobrą sztuką. Twój Dinguś jest bardzo podobny do mojego Partusia, który odszedł 3-mce temu, dlatego też m.in. mam do niego dużą słabość. Sonia pozdrawia wszystkich swoich wirtualnych wielbicieli, ach jakby z nimi poszalała. Trzymajmy się razem boksie. wasza Sonia Quote
GoniaP Posted February 9, 2006 Author Posted February 9, 2006 No, no, no:razz: Tylko mi prosze w konkury nie uderzac do Diggera vel Maxa:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Soniulka i tak ma powodzenie:mad: Ale jakby co, to prosze utrzymac w rasie :evil_lol::roll::evil_lol: Quote
dolly Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 Goniu to są tylko wirtualne zaloty. Moja malutka rozumie co znaczy domek, w ktorym sie kocha psiaczka i dlatego cieszy się gdy jej "bracia i siostry" takie znajdują. Całujemy cię mocno, Sonia poślinionymi fafelkami też. Quote
dolly Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 Kochane cioteczki, muszę się pochwalić jaka jestem grzeczna. Dzisiaj byłam na spacerze ze swoim panem, zaufał mi i pozwolił pobiegać dalego od zabudowań. Biegalam, szalałam i cały czas pilnowałam żeby pan mnie nie zostawił. Kiedy mnie zawołał natychmiat pojawiłam się przy nim i razem wróciliśmy do domku. Obiecał, że codziennie pozwoli mi pobiegać. Całuję was Sonia. Quote
GoniaP Posted February 11, 2006 Author Posted February 11, 2006 Ach, ach! Cioteczki sa baedzo dumne z Sonieczki. Przesylaja wirtualne calusy!!! Quote
dolly Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 A Soniulka bardzo się cieszy i szaleje w śniegu. Całusy Quote
ola_k11 Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 no a gdzie sa fotki?? my chcemy widziec jak nam pannica rosnie:D i przesylamy buziaki:*a Dingule mocno sciska hau hau hau Quote
ola_k11 Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 jakie ona ma dluuuuuuuuugie nogi:-o ja latam:p zobaczcie ona wyglada jakby przeszla przez tornado:eviltong: hmmmm...co tam takiego pysznego w tym sniegu jest??:roll: hahahaha zobaczcie jak jej sie pieknie fafluny "spompowaly":loveu: :loveu: :loveu: a tu grzecznie z Pańcia na spacerku;) no i co sie glupio patrzycie??co Wy myslicie ze na lozku nie moge lezec??a wlasnie ze moge i juz:evil_lol: ej no starczy tych zdjec co Wy sobie myslicie! dajcie sie pobawic w spokoju:angryy: no ile ja razy mam powtarzac ze juz nie chce zdjec!!:shake: PS. ona jest cudna!!! a ta jej blyszczaca siersc to mi sen z powiek spedza codziennie:) gratuluje dameski!!! Quote
Recommended Posts