ola_k11 Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 Dolly Dingus ma sie swietnie:) tez by najchetniej wszystko pochlanial ale nie kradnie ze stolu no poza malymi czekoladkami...czasem... a chrapie dokladnie jak Aga napisala jak maly parowoz:D az czasem ciezko wytrzymac! Quote
ola_k11 Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 hehe ale ma zebiska:) ale mam pyszna kosc!! jaka jest ladna:) ale postawa:cool3: dżaga:evil_lol: piekna preguska:) jaka grozna:mad: Quote
Aganiok Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 Powtórzę się :-) wiem ale Sonia jest CUDNA :Cool!: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :B-fly: :bigcool: :thumbs: :Rose: Quote
dolly Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Dzięki ci Olu. :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Podziwiajcie mnie cioteczki. Ważę już 18 kg, rosnę jak na drożdżach. Byłam na spacerku i wszystko mnie interesowało a szczególnie pieski chłopaki, za każdym się oglądałam i oni za mną też. Mam powodzenie. Pozdrawiam hau, hau, hau. Quote
GoniaP Posted January 30, 2006 Author Posted January 30, 2006 Alez ona cudna, a jakie ma figle w oczach:loveu:!!! Taka jestem szczesliwa, ze dziewczynka jest u Dolly. :evil_lol: Quote
dolly Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Pozdrawiam was cioteczki. Wczoraj jechałam samochodem i strasznie się bałam aż się trzęsłam se strachu, że mnie znów gdzieś wywiozą i stracę domek, jednak przywieżli mnie do domku tzn., że mnie chyba kochają.:Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: Wasza Sonia Quote
Aganiok Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Biedna pewnie ma złe wspomnienia. Dobrze, ze ma Was! :-) Quote
ola_k11 Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Alez sie ciesze ze jej sie udalo i ze jest bezpieczna:) moj Dingus to zupelnie inaczej niz Sonia-ciagnie do samochodu, chetnie wskakuje i wysiasc nie chce:D Quote
dolly Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 Sonia nadal boi sie wsiąść do samochodu, na siłę jej nie wpycham, mam nadzieję, że po jakimś czasie mina złe skojarzenia i będzie chętnie wskakiwała. Poza tym szaleje, robi piruety jak najlepsza baletnica. Bardzo lgnie do mężczyzn na pana wybrała sobie mego męża i cały czas się do niego mizdrzy, wchodzi na kolana, nawet sypia razem z nim. I takim oto sposobem wyrosła mi rywalka w domu. No ale sama tego chciałam. Pozdrawiamy hau, hau, hau.:lol: :lol: :lol: :multi: :multi: :multi: Quote
dolly Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 Cioteczko Jayo zaglądaj na moją stronę. Pozdrawia cię mała Sonia. Quote
GoniaP Posted January 31, 2006 Author Posted January 31, 2006 Dolly, tak sobie rozwazam ten samochodowy problem :roll: W specjalistycznej literaturze daja wskazowki jak poradzic sobie z roznymi psimi lekami. Mysle, ze na poczatek przygotuj dla Sonii pyszne kaski, i nimi wab ja do samochodu. Psy kojarza, a Sonieczka to madra dziewczynka :loveu: I do tego modelowa :evil_lol: Quote
dolly Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 Cioteczki nie chwalcie mnie tak mocno bo będę zarozumiała. Sonia Quote
dolly Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Moja Soniulka jest bardzo mądrym pieskiem, momentalnie wszystkiego się uczy. Jest u mnie krótko a postępy edukacyjne są bardzo duże. W ciągu krótkiego czasu bardzo się do nas przywiązała i okazuje swoją radość na każdym kroku. Jest bardzo "przylepiasta", kiedy tylko może to pcha się na kolana i obsyouje nas całusami. Na codzień, obok szalonych bokserskich biegów, potrafi być bardzo układna. Swoje potrzeby fizjologiczne załatwia na dworze. Bardzo się cieszę że jest z nami i kochamy ją do utraty tchu. Pozdrawiam was wraz z Sonią hau, hau, hau. P.S. Wkrótce odbędzie nowa sesja zdjęciowa mojej małej, będą świeże fotki. Quote
GoniaP Posted February 1, 2006 Author Posted February 1, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:No tak, ciotki maja nie chwalic, bo Soniulka bedzie zarozumiala tak? A mama sama popelnia ksiazkowe bledy wychowawcze i sie nad psinka rozplywa:loveu::loveu::loveu: Z niecierpliwoscia czekamy na nowe zdjecia cudownej boksiej mordki. A byly ´pan´ juz sie zapowiedzial z wizyta? Ciekawosc mnie zzera:oops: Quote
ansie Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Witam serdecznie ! Bardzo sie ciesze ze Sonia ma taki kochajacy domek-choc z drugiej strony łezka mi sie w oku kręci ze nie u mnie :( Ale najważniejsze dobro Soniuli :multi: Czekam na nowe zdjątka ślicznej panienki. Pozdrawiam i łapki Soni sciskam Aneta Quote
dolly Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Ansie jest sporo młodych bokserków do wzięcia, one wszystkie są bardzo kochające, zdecyduj się na któregoś z nich. Quote
dolly Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Goniu eks pan prawdopodobnie będzie 11 lutego. Pozdrawiam i całujemy cię z Sońką. Quote
GoniaP Posted February 1, 2006 Author Posted February 1, 2006 Chyba chce zdarzyc przed Walentynkami:angryy::angryy::angryy: Quote
dolly Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Dzięki Ci GoniuP, domyśliłam się i tam zajrzałam. Quote
GoniaP Posted February 2, 2006 Author Posted February 2, 2006 No dobrze, a jak Sonieczka? Czy juz ja przechrzciliscie? Czekamy na wiesci!!! Quote
dolly Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Sonia ma się bardzo dobrze, szaleje jak każdy boksiowy szczeniaczek. Odnoszę wrażwnie, że mało chodziła na smyczy, bardzo ciagnie, stara sie uwolnic łepek i potrafi sie opierać nogami aby nie iść dalej. Niestety innej możliwości nie ma, nauczy sie, to tylko kwestia czasu. Bezpardonowo wpycha sie do łóżka, oczywiście jej główka musi leżeć na poduszce. Martwi mnie jedynie to, że ona sie drapie, pchełek nie ma to raczej jakaś alergia, być może pokarmowa. Trzeba będzie pójść do weta. apetyt jej dopisuje również. Kiedy zobaczy jakiegoś czworonoga to najchętniej by do niego biegła i by się z nim bawiła. Ale na to trzeba będzie poczekać. Powoli, krok po kroku, edukacja przynosi wymierne skutki, moja mała, choć z oporami, cały czas się uczy. Pozdrawiamy wszystkie cioteczki Sonieczki. GoniuP nie zmieniam jej imienia bo na to, które ma reaguje, choć z trudem przeforsowałam to w rodzinie. Quote
ola_k11 Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 toz Sonieczka to jest normalnie lasencja :D piekna jak modelka:P ale sobie Dingus wirtualna dziewczyne znalazl;) Quote
Recommended Posts