GoniaP Posted January 16, 2006 Author Posted January 16, 2006 Niestety, nic sie dotad nie ruszylo w sprawie suni. :shake: Quote
Aganiok Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 Ona jest na Allegro? Mogę ją wystawić? Jest szansa na jakieś nowsze zdjęcia? Quote
GoniaP Posted January 16, 2006 Author Posted January 16, 2006 Jesli ktoś wstawił sunię na Allegro, to ja o tym nic nie wiem. Jeśli możesz, zrób to proszę, bo ja niestety nie posiadłam jeszcze tej umiejętności. Zależałoby mi jednak na tym, by zobaczyć tekst który chciałabys tam zamieścic (to wszystko w związku z zaistniałym nieporozumieniem, o którym wcześniej pisałam). Trudno dogadać się z tą "właścicielką", i nie sądzę by na aktualne zdjęcia była jakakolwoek realna szansa. Musimy sobie radzić bez tego. Pozdrawiam. Quote
ekardas Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 Jak to możliwe by Cię nie zauważyli? te wielkie okrągłe pełne jeszcze miłości oczy wypatrza pana, szukaj Soniu!!!! na pozycję pierwszą, ona jest przesłodka!!!! murzynka bokserowata toć to pięknośc słodka- widzisz ją? nie czekaj ona już jest twoja..... dzwoń, pisz przyjeżdzaj.... Quote
dolly Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 Kochani dogomaniacy. Zalogowałam się dopiero dzisiaj wzruszona losem małej Soni. Od dawna przeglądam dogomanię a szczególnie bokseromanię. W październiku ub. roku odszedł za Tęczowy Most mój wspaniały Boksio, wabił się Partuś. Żył tylko 11,5 roku. Zmógł go rak kości. Do tej pory nie mogę pogodzić się z jego odejściem. Powiedziałam sobie, że już nie chcę przeżywać tego więcej i nie chcę pieska. Ale wielka słabość do tej rasy jednak zwycięża. Mój Partuś był wspaniały, bardzo grzeczny i oczywiście jak to bokser pełen najróżniejszych psikusów. Mam album z jego pięknymi zdjęciami. Jeśli biedna Sonieczka chciałaby abym była jej pańcią to chętnie ją zaadoptuję. Szkopuł jednak w tym, że mieszkam daleko od Poznania (Siedlce) i byłyby duże kłopoty z transportm. Chętnie obejrzałabym aktualne zdjęcia Soni. Ponieważ nie zawsze mam dostęp do komputera podaję mój telefon 0602870920. Pozdrawiam wszystkich psich wielbicieli. Quote
Faro Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 Dolly : Nie na takie odległości dogomaniacy organizowali transporty sierot do kochających domków :lol: - jesli sie zdecydujesz na adopcje suni (lub innego boksia sierotki) na pewno cos tu wymyśla, by ją/go do Ciebie dowieźć :lol: Quote
jayo Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 Moge pomoc zorganizowac transport z Poznania do Wawy, a nawet Katowic, ale musze wiedziec, ze wlasciciele chca oddac, a chetni sa do odbioru, moze byc w Siedlcach :-) Jak nie, moge wziac na tymczasem do nas, zanim znajdzie sie przyjazny dom na stale. GoniaP - mam wrazenie, ze wlasciciele chca oddac, ale nikt nie wie o co chodzi? Jestm w miare swieza na forum, moge pomoc, ale ne wiem, w czym wlasciwie - czy wlasciciele szukaja jakiegos "specjalnego" domu? Quote
dolly Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 Jestem zdecydowana wziąć Sonię, ale nie rozumiem w takim razie właścicieli. Jeśli zmienią zdanie to mam jeszcze inne sierotki na uwadze (oczywiście boksie). Quote
Faro Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 Jeśli z Sonią by nie udało się to w schronisku w Toruniu jest piekny pręgusek Ahmed oddany przez włascicielkę - podam Ci link za chwilę (tylko odszukam) Quote
Faro Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 A tu Ahmed http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=20242 tego z Paluch widziałam dzis na stronie schroniska - Piękny. mam nadzieję, ze jakaś sierotka zamieszka u Ciebie Quote
M Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 Moi drodzy, nie pisalam wczesniej, bo jak pewnie zauwazyliscie, mam dostep do netu dopiero poznym wieczorem. Nic dzis w sprawie suni nie zaltawialam, bo maz mojej znajomej, dla ktorej Sonie chcialam wziac, wyladowal w szpitalu :-( wiec wybaczcie, ale nie moglam im zawracac teraz glowy psem. Ja jestem nadal chetna na Sonie, ale nadal nie umiem znalezc transportu :-( Gdyby ktos mi pomogl... (dostarczenie Soni do Katowic byloby dla mnie bardzo, ale to bardzo pomocne), a moze wiecie cos o innym szczeniaku w typie bokserka w woj. slaskim, to poprosze o informacje, bo widze, ze Sonia nie tylko ja sie interesuje. Pozdrawiam i nadal szukam transportu, bo nie trace nadziei Quote
GoniaP Posted January 17, 2006 Author Posted January 17, 2006 Dolly, masz priva. Pisalo do mnie kilka osob, i wszystkim dalam bezposredni kontakt do Wlascicielki. Tak bedzie najlepiej - posredniczenie jest niezwykle trudne, i niekiedy frustrujace - uwierzcie. Ja tez trzymam kciuki za Sonie i jej przyszly szczesliwy dom. Quote
M Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 GoniaP masz racje... wiem coś o tym, sama pośrednicze nie raz w adopcjach z naszej stronki: http://www.szukamdomu.anv.pl/ Problem w tym, ze calymi dniami mnie nie bylo i nie mialam jak zadzwonic. :( Quote
dolly Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 Bardzo proszę Goniu pomóżcie zorganizować transport, Sonia w każdej chwili jest do wzięcia. Rozmawiałam z Panią właścicielką. H u r r a!!! Quote
AgaiTheta Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 Czyli szukamy transportu Poznań - Siedlce? Quote
M Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 ... albo Poznań - Katowice (chyba, że ja już mam sie nie wychylać??) Quote
dolly Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 Kochane dziewczyny, rozmawiałam z Panią, odniosłam bardzo dobre wrażenie. Pani wyjeżdża i dobrze byłoby odebrać Sonię jak najwcześniej. Przedstawiłam się tej Pani, opowiedziałam o sobie i dałam swoje namiary i po wywiadzie Pani zdecydowała się powierzyć mi Sonię. Nie dziwię się jej bo chce żeby piesek trafił do dobrego domku. Poinformowała mnie, że owszem były telefony i pytania dotyczące Soni ale nikt zdecydowanie się nie określił. Tak więc Sonia jest MOJA. Bardzo się cieszę i nie mogę się jej doczekać. Powiedziała, że może w umówione miejsce w Poznaniu podrzucić ją samochodem. Gdyby już transport został ustalony to obiecałam, że skontaktuję się z nią. Quote
Aganiok Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 zmieńcie temat wątku i wpiszcie, że szukacie transportu Quote
Recommended Posts