dolly Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 dolly napisał(a):Będą wkrótce. Moja Sonia ma się bardzo dobrze. Jest bardzo grzeczną i posłuszną dziewczynką. Podrosła, nabrała trochę ciałka, no cóż wg mnie jest bardzo ładna.To już nie ten dzikusek, którego przywiozłam do domu. A przede wszystkim jest to wielki pieszczoch, który bez przerwy by się tylko przytulał i siedział na kolanach. Jest bardzo towarzyska i kocha dzieci. Oto najnowsze zdjęcia mojej Soniulki. Mój ulubiony gnat. Ładnie wyglądam? Oto klasyczne boxerskie fafle. Ale mi smakuje kostka! Oboje przysnęliśmy. Jak mi dobrze... A tu jeszcze lepiej! Wszędzie dobrze, ale na kolanach najlepiej. Quote
Bodziulka Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 dolly napisał(a): Oboje przysnęliśmy. ale ten ludź niewygodny ;) :evil_lol: Quote
dolly Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Dawno nie było tutaj mojej Soni, w styczniu minął rok kiedy zamieszkała z nami. To już chyba stary dom. Sonia na nowym dywanie bo w starym wygryzła dziurę na samym środku. Jestem zwolenniczką spania w pościeli a raczej na pościeli. Właśnie tak wieczorem padam po całodziennym trudzie. Kocham dzieci. Przytulanki z pańciem. Normalna boksiowa poza. Boksiowe harce na śniegu. Quote
GoniaP Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 [quote name='dolly'] Sonia na nowym dywanie bo w starym wygryzła dziurę na samym środku. Boksiowe harce na śniegu. Dolly, juz minął rok??? Ależ ten czas szybko leci!!! Jak a ona piękna, a jak błyszczy???:crazyeye::loveu: No a to zdjęcie na śniegu, toż to przecież pocztówka... Ściskam Was bardzo mocno!!! Quote
dolly Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 :multi: :multi: :multi: Dziękujemy cioteczko Małgosiu, wielkie buziaki.:lol: :lol: :lol: Quote
Bodziulka Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 wygryzła dziurę w dywanie, bo pewnie jej się nie podobał ;) ile tam ona ma tych boksiopręgowanych znajomych :multi: Quote
GoniaP Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 Dolly, a dlaczego ja nie widzę obroży i adresówki???:mad::mad::mad: Quote
dolly Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Masz rację Bodziulka, bo mnie się też przestał podobać. :lol: :lol: :lol: :lol: Goniu, Sonia nie ma adresówki bo jest mądrą panienką i dalej jak 20 m się nie oddala. Cioteczko masz oko jak Maroko. Quote
GoniaP Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 dolly napisał(a):ie ma adresówki bo jest mądrą panienką i dalej jak 20 m się nie oddala. Cioteczko masz oko jak Maroko. Cioteczko, dmuchaj na zimne i spraw jej sprzęt!!! Na kolana przed Tobą padam i błagam :mdleje: Quote
GoniaP Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 dolly napisał(a):Tak jest szefowo, zrobi się.:laola: Dziękuję za nominację :oops: Uściski!!! Quote
GoniaP Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 I co ja tu widzę??? 3 miesiące bez wieści o Sonieczce ?:mad::mad::mad: Cioteczko popraw się proszę! Czy adresówka jest?? Quote
dolly Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Małgosiu jutro wstawię zdjęcia. rzeczywiście zaniedbałam się i to bardzo. Soniulka ma się bardzo dobrze. Całuję cię w imieniu mojego faflonka. Quote
dolly Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Kochana cioteczko, adresówka jest, rzeczywiście zaniedbałam się bardzo i nie pokazuję mojej Sońki, postaram się jutro wrzucić fotki a poza tym wszystko ok. Całuję w imieniu mojego faflunka. Quote
dolly Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Zgodnie z obietnicą zamieszczam zdjęcia mojej Soniulki, która ma się bardzo dobrze. Adresówka jest już chyba trzecia, podczas psich szaleństw często ją traci. Wkrótce Sonia skończy 2 lata i będą huczne urodziny, jesteśmy w trakcie ustalania menu. Pozdrowienia dla cioteczek. Sonia figluje' Jestem spokojniejsza. Wypoczynek w cieniu. Leżę sobie. Adresówka dla Cioteczki. Spacer po marmurze. Padłam na chłodnym marmurze. Quote
GoniaP Posted June 7, 2007 Author Posted June 7, 2007 [quote name='dolly'] Piękny, szczęśliwy Boksio :loveu::loveu::loveu: Dziękuję Cioteczko Dolly!!!!:lol: Quote
Bodziulka Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 [quote name='dolly'] Dolly, a może pomyślcie o adresówce grawerowanej - dużo trwalsza i się sama nie odkręci, jak te w postaci kapsułek ;) Quote
mysiaw Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 [quote name='dolly'] Sonia figluje' Super Sonia ! Quote
dolly Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 :multi: :multi: :multi: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Bodziulka, będzie adresówka grawerowana. Wet. przy szczepieniu dodaje gratis. Quote
Bodziulka Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 dolly napisał(a)::multi: :multi: :multi: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Bodziulka, będzie adresówka grawerowana. Wet. przy szczepieniu dodaje gratis. wow :crazyeye: jakaś nowoczesna psia promocja - bardzo fajny pomysł :thumbs: Quote
dolly Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 25 czerwca Soniulka skończyła dwa lata.Oczywiście były pieskowe łakocie i nawet toast wzniesiony za zdrowie szanownej jubilatki. Po rodzinnej uroczystości jubilatka wyszła na długi spacerek, który został uwieczniony na fotkach. Rozkręcałam się powoli. Trochę szybciej. Sprint. Chwila zastanowienia. Obrobiłam butelkę. Wreszcie mały wypoczynek. Spanie na podłodze nie jest przyjemne. Nie ma to jak spanko z jednym z moich mężczyzn. Quote
Bodziulka Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Ostatnia fota boskaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Siostra Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Ależ ona ładna. Przyjmujecie jeszcze zyczenia urodzinowe? Jeśli tak, to ode mnie i moich dziewczyn wszystkiego naj, naj, naj. Pozdrawiamy. Quote
dolly Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 :multi: :multi: :multi: :lol: :lol: :lol: Dziękujemy za życzenia, które przyjmujemy zawsze nawet pomiędzy urodzinami. Quote
Recommended Posts