Jump to content
Dogomania

Bokserka Sonia - już w nowym domu!!!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

Posted

Oto Sonia:
Desperacko poszukuje kochajacego, stabilnego domu ´na zawsze´. Jej Panstwo sa zmuszeni wyemigrowac do US, gdzie czeka ich niepewny los. Dlatego Sonia nie moze jechac z nimi. Jesli w ciagu miesiaca nie znajdziemy dla niej odpowiedzialnego, kochajacego domu, czeka ja schronisko. Blagam pomozcie. Sluzcie pomoca i doswiadczeniem. NIE MOZEMY POZWOLIC BY TO SLODKIE, UFNE I KOCHAJACE STWORZENIE SPOTKAL ZLY LOS! Trzeba dzialac natychmiast. Sunia jest grzeczna i nauczona czystosci. Rasowa, ale bez rodowodu. HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Replies 340
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Szukam mlodego bokserka do sprawdzonego, super fajnego domku, ale z odbior osobisty tylko na terenie woj. ślaskiego :(

Posted

Jestem po rozmowie z wlascicielka.... Datad, jak mam wrazenie, uczestniczylam w gluchym telefonie.... Sonia ma nie 8, ale 6 miesiecy. Jest lekko pregowana. Powody oddania suni odbiegaja od wersji przedstawionej powyzej, ale pominmy to. Sunia jest przeslicznym, przemilym i przemadrym pieskiem. I uwiezcie, bardzo potrzebuje ostatecznej kochajacej przystani. Mieszka w Poznaniu. Wlasciciele sa zdecydowani ja oddac :crazyeye::shake::placz:

Posted

;(
Gdyby Poznań był w obrębie 200 km od mojego miejsca zamieszkania, sunia mogłaby już w ten weekend mieć kochającą nową rodzinkę. To małżeństwo nie ma dzieci i na 100% pokochali by ją całym sercem, a są to ludzie naprawdę przesympatyczni.

Posted

Ci państwo, którzy chcą bokserka, to moja przyszła rodzina :-)
Chcę im sprezentować tego psa, więc załatwiam wszystko sama. Wcześniej rozmawiałam z nimi i wiem, że "ta pani" marzy właśnie o bokserku. Znam ich i wiem, że zapewnili by psu świetne warunki. Problem w tym, że ja nie mogę odebrać psa dalej niż w promieniu jakiś 100 km, a mieszkam w okolicach Katowic. Poza tym pies ma być młody (ona chce szczeniaka, więc co ja mogę? przekonywałam ją.. ale marudziła, a skoro ma to być prezent urodzinowy, to chcę spełnić jej oczekiwania).

Jeśli dałoby się załatwić transport w miarę rozsądnej cenie to zapłacę (sama po psa nie mam czasu jechać :-( )

Napiszcie mi więcej o tym psiaku, jaki jest jego charakter (zachowanie), stan zdrowia itd.

Z góry dziękuje Wszystkim za pomoc :oops:

Posted

kurczę kurczę... myślmy. Ten transport można zgrać z transportem boksi z Mielca (zawsze to już tylko jeden poszukiwany). M mogłaby odebrać Sonię na trasie np. w Kielcach. Ewentualnie poszukamy kogoś kto zająłby się Sonią w Kielcach kilka chwil, zanim M znajdzie czas podjechać po suńkę. Co o tym myślicie?

Posted

M, nic wiecej o suni nie napisze, bo nic wiecej nie wiem. 6 miesieczna suczka - trudno by miala uksztaltowany charakter. Ale nie rozumiem Twojej wypowiedzi... Jak bezdzietna Rodzina moze stac sie wkrotce Twoja? ????
Prosze napisz cos wiecej o tym domu.... Jakie warunki, ludzie w jakim wieku....Czy chca przyjac sunie? Czy sa jakies watpliwosci. Bo wiesz, prezenty, nawet te najbardziej od serca, bywaja rozne. Czesto malo przemyslane....

Posted

Wszystko fajnie , niespodzianki - niespodziankami, ale to jest ŻYWE, CZUJĄCE stworzenie, więc uważam, ze lepiej by kandydatka na pańcie
zobaczyła najpierw zdjęcie prezentu, dowiedziała sie o jej historii i zdecydowała czy ja adoptuje . Maluszek nie może sie tułac jesli "coś nie wypali" lub nie bedzie odpowiadac wyobrażeniom o wymarzonym bokserze.
Proponuje wiec -powiedz tej pani, ze masz dla niej prezent tylko zanim on do Niej dotrze musi zdecydować czy taki prezent przyjmie. (I tak zrobisz jej niespodzianke taka wiadomością !!)

Posted

Witam, moi znajomi wpadli na forum i chcialiby się dowiedzieć co się dzieje z suczką. Czy ktoś ja bierze? Jeśli nie, mogłabym prosi o jakiś kontakt z osobą u której ona przebywa?

Posted

Igusia - Ty nie pytaj, tylko jak ktoś jest zdecydowany na sunię to dawaj kontakty!!! Potem okaze się, ze znajomi M ją nie wezmą bo to taki "większy" szczeniak i co ? Znowu będzie nie wiadomo gdzie czekała na normalny domek?