Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 175
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dzwoniłam do schroniska
bez numeru boksu nic się nie da rady dowiedzieć, tam za dużo psów, by pani po opisie wyglądu miałą wiedzieć, o jakiego psa chodzi.. trzeba numer wiedzieć.

Posted

Dziewczyny, dopiszcie w 1-ym poście jaki kontakt w ogłoszeniach, bo jak ktoś będzie chciał pomóc to nie będzie wiedział na kogo ogłoszenia robić.

Posted

halo :)
oskarek tak ogólnie ma około 2 lat. mam piękne fotki. wciąz tą łapką, non stop po kratach wodzi, wskakuje na kraty, zdjęć na 4 łapach nie ma, bo on tylko wciąż na kracie stoi. Straszny pieszczoch. Gdzieś czytałam, że najlepiej brać ze schroniska takie psy, bo właśnie takie żądnych problemó później w domu nie sprawiają. Taie wycofane, w domu mogą pokazać różki, atakować broniąc się, z lęku. A takie łase na człowieka będą przyjacielskie, nie będą miały żadnych reakcji lękowych, żadnej agresji.

Posted

poprosiłam Papryczke o ogłoszenia dla tego przystojniaka. Zobaczymy co bedzie.
Póki co Papryczka sie nie odzywa ale wiem, ze ona chora była i teraz wszystko ogarnia.

A widzieliście co Sandra zrobiła dla Atosa?!
Normalnie mi szczena wypadła!!:)

Jak dobrze pójdzie do Oskar moze nawet w Metrze będzie:) ale ciiiii nie zapeszam!