kizimizi Posted February 2, 2010 Author Posted February 2, 2010 Leyla ma gumtree, moze ktoś zrobi więcej ogłoszen? Quote
kora78 Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 kizi na razie chwilkę poczekajmy z ogłoszeniami. może julka porobi :) Quote
kizimizi Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 gumtree ma i ma dosć sporo wejść. Moze sie uda wreszcie Quote
kora78 Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 kizi dodasz te fotki wreszcie stare już, ode mnie? wysyłałam Ci na maila? czy wysłać dziś? mam ich dużo przecież dodasz do 1 postu? może coś jej wreszcie pomoże, ona zapomniana tu czeka. oby się szczęście uśmiechnęło do suni ;) Quote
kizimizi Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 ja mam taki bajzel w fotach ze nie znajdę na razie. Muszę usiaść i poszukać. Quote
kora78 Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Leyla zarezerwowana! ma domek! szukamy transportu! nie mogę teraz pisać więcej wysterylizowana! Quote
kizimizi Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 super super! Na pm poproszę plan działania Quote
kora78 Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Leyla miałą iść na dt do julki. Szukaliśmy transportu. Osobiście ją rezerwowałąm, pokazałąm ją 2 pracownikom z jej terenu i pani od papierów. Dziś dzwonię i: LEYLA DZIŚ ZOSTAŁĄ WYDANA. Przyszedłpan po stracie swojej dobermanki. Strasznie się spodobała, ucieszył się, że wysterylizowana i ją adoptował Drugi pies, który nam zniknął sprzed nosa... Quote
kizimizi Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 no to pozostaje sie cieszyc Kora, ze takei heppy endy sie zdarzają , co ty chcesz? Quote
marta0731 Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 To że jak widzę wszystkie psy przez Was rezerwowane NAGLE znikają....................??? Kora - to już trzeci: Hope, Kudlaczka, Leila....... Nie ważne czy jest tam miesiąc czy dwa lata.......... Takim też nagle trafiają się domy albo nagle byli właściciele....... Ciekawe cóż to za zbieg okoliczności:shake: Strach psom wątki zakładać bo jakimś "szczęśliwym" trafem znajdują domy???????????? Trzeba będzie to rozegrać inaczej, bo po dobroci ze schronem widocznie się nie da Quote
kizimizi Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 ach ale może jeszcze wróci wiec watku nie zamykajmy, jak myslicie? Quote
kora78 Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 ale temat jakoś zmienić, nic o transporcie. coś, że czekamy Quote
kora78 Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Dziś byłam w schronie. Leyli nie ma. Temat do zamknięcia lub zmiana tytułu dobra- adopcja schroniskowa. i tyle Quote
Recommended Posts