kizimizi Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Barney, wspanialy psiak miks haskacza z onkiem ja juz swoj wspanialy ds. mieszka z zakochana w nim panią, ktora uprawie z nim rozne psie sporty. Takze nasz barneyek to ... pies pracujacy :) W swieta przelece watek i dodam szczegolowe inf. jak to bylo i jak jest teraz :) Quote
kizimizi Posted November 23, 2009 Author Posted November 23, 2009 Dodałąm dwie pozostale fotki z linków. Quote
kizimizi Posted November 26, 2009 Author Posted November 26, 2009 RA_DUNIA, gdybyś zechciała pomóc z banerkami to banerek dla Barneya z napisem "zapomniany przez wszystkich Barney" Quote
Ra_dunia Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Już robię banerek. Do Onkowych ciotek i wujków napisz koniecznie ;) Quote
kizimizi Posted December 3, 2009 Author Posted December 3, 2009 [quote name='Ra_dunia']Już robię banerek. Do Onkowych ciotek i wujków napisz koniecznie ;) DZIEKI!!!!:loveu: Napiszę, dobrze ale powiedz mi do kogo dokładnie bo nezbyt wiem. Dużo tu mam psiaków w typie rasy i nie wiem juz do kogo pisać:roll: Quote
kizimizi Posted December 3, 2009 Author Posted December 3, 2009 Ślicznoto smutna, zwróciłam sie z prośbą o pomoc do dobrych ciotek. Moze pomoga w ogłoszeniach. Quote
mysza 1 Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Dziewczyny, zrobiłyscie mu ogloszenia? Duuuzo ogloszen. Ja wyadoptowalam bardzo podobnego do niego psa, Nera ze schronu w Pile. Najpierw wyciagnelam do hotelu. Macie jakis niedrogi hotel? Quote
Ra_dunia Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Hej Mysza :) dobrze, że jesteś. Mówisz z Piły? toż to moje rodzinne miasto :) Potwierdzam - ogłoszenia, ogłoszenia i jeszcze raz ogłoszenia potrzebne. Tylko że ja banerkowo - bazarkowa jestem a nie ogłoszeniowa :( Kto pomoże w ogłaszaniu?? Kizimizi - wiem, że na bazarkach czasami są w ofertach serie ogłoszeń - może warto spróbować? ;) Quote
paros Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Zrobię psiakowi kilka ogłoszeń ale do kogo podać namiary? Quote
kizimizi Posted December 5, 2009 Author Posted December 5, 2009 namiary na mnie a ja ogłoszeniowa to nie jestem. Mysle o jakims hotelu ale my mamy 10 psów które na cito wyciagna chcemy wiec ciezko jest:( Niestety o psie za wiele nie wiem, tyle cow 1 poście tel 664 532 841 kizi-mizi@wp.pl Quote
kizimizi Posted December 5, 2009 Author Posted December 5, 2009 namiary na mnie, juz sa w 1 poscie dziekuje!!! Quote
paros Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 kizimizi napisał(a):namiary na mnie, juz sa w 1 poscie dziekuje!!! Niemożliwe, ja nie widzę w 1 poście :shake: Namiary spisałam z ostatniego postu, a są jeszcze jakieś inne zdjęcia? Quote
mysza 1 Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Ra_dunia napisał(a):Hej Mysza :) dobrze, że jesteś. Mówisz z Piły? toż to moje rodzinne miasto :) Potwierdzam - ogłoszenia, ogłoszenia i jeszcze raz ogłoszenia potrzebne. Tylko że ja banerkowo - bazarkowa jestem a nie ogłoszeniowa :( Kto pomoże w ogłaszaniu?? Kizimizi - wiem, że na bazarkach czasami są w ofertach serie ogłoszeń - może warto spróbować? ;) Tak sądzę, ze z Piły, Szczurosława go wyciągała. Nazwałysmy go Nero. Ma świetną rodzinę w Warszawie. Quote
kizimizi Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 rzezcywiscie, zapomnialam przekopiowac namiary do 1 postu. Ale juz sie poprawiałam. Niestety wszelkie zdjęcia i info jakie posiadam sa w 1 poscie. Z hotelikiem jest dokładnie tak jak mowiłam; za mało nas zeby psa wyciagnac, zresztą mamy ich jeszcze paru, którym chwielibyśmy pomóc na już. Jak widzicie na watku też tłumów nie ma wiec i z delaracjami ciekzo. Na razie ogłaszam Barneya tylko na dogo ogloszeniach bo na innych nie umiem. Quote
BasiaD Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 BArney , ślicznochu wskakuj do góry prosić cioetczki o pomoc! Quote
kizimizi Posted December 8, 2009 Author Posted December 8, 2009 Paros czy ty robiłaś ogłoszenia? W weeken idę do schronu wiec może uda sie jakieś inne foty niż te 2 ale nie obiecuję! Quote
paros Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 [quote name='kizimizi']Paros czy ty robiłaś ogłoszenia? W weeken idę do schronu wiec może uda sie jakieś inne foty niż te 2 ale nie obiecuję! Już trochę zrobiłam, tak wyglądają http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Barney,5586 http://www.petworld.pl/ogloszenie/psy/kolejne-psie-istnienie-ginie-na-moich-oczach/9714 Quote
paros Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 [quote name='kizimizi']ok już dodaje do 1 postu To był przykład :evil_lol: ma jeszcze na psy.pl cwirek.pl przygarnijzwierzaka.pl gumtree.pl i jeszcze mu zrobię ogłoszenia i allegro ale są szanse na ładne fotki? Quote
kizimizi Posted December 10, 2009 Author Posted December 10, 2009 fotki? nie za bardzo:shake: bo on nie chce nawet do kraty podejsć. Najlepsze zdjęcie jest to przy tym kolesiu jak trafił do schronu. Później już są zza kraty o ile Barney ma dobry dzień i chce wyjrzeć do mnie. Ostatnio coraz rzadziej chce:placz: To ja poproszę o wszystki ogłoszenia żebym dodała do 1 postu, jakby sie ktos jeszcze chciał skusić i dodać jakieś nowe. Ja nie znam sie na oglaszaniu i tych wszystkich stron nawet nie ogarniam. Na razie nieśmiało na guumtree próbuje:roll:. PAROS DZIEKI DZIEKI DZIEKI!!!! Quote
kizimizi Posted December 13, 2009 Author Posted December 13, 2009 już dodałam nowe fotki. sa w 1 poście. Nasz Barney okazalo sie nie ma ogonka Quote
Recommended Posts