Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Barney, wspanialy psiak miks haskacza z onkiem ja juz swoj wspanialy ds. mieszka z zakochana w nim panią, ktora uprawie z nim rozne psie sporty. Takze nasz barneyek to ... pies pracujacy :)

W swieta przelece watek i dodam szczegolowe inf. jak to bylo i jak jest teraz :)

• Replies 411
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ra_dunia']Już robię banerek.
Do Onkowych ciotek i wujków napisz koniecznie ;)

DZIEKI!!!!:loveu:

Napiszę, dobrze ale powiedz mi do kogo dokładnie bo nezbyt wiem. Dużo tu mam psiaków w typie rasy i nie wiem juz do kogo pisać:roll:

Posted

Dziewczyny, zrobiłyscie mu ogloszenia? Duuuzo ogloszen. Ja wyadoptowalam bardzo podobnego do niego psa, Nera ze schronu w Pile. Najpierw wyciagnelam do hotelu. Macie jakis niedrogi hotel?

Posted

Hej Mysza :) dobrze, że jesteś. Mówisz z Piły? toż to moje rodzinne miasto :)
Potwierdzam - ogłoszenia, ogłoszenia i jeszcze raz ogłoszenia potrzebne. Tylko że ja banerkowo - bazarkowa jestem a nie ogłoszeniowa :(
Kto pomoże w ogłaszaniu??
Kizimizi - wiem, że na bazarkach czasami są w ofertach serie ogłoszeń - może warto spróbować? ;)

Posted

kizimizi napisał(a):
namiary na mnie,
juz sa w 1 poscie

dziekuje!!!

Niemożliwe, ja nie widzę w 1 poście :shake:

Namiary spisałam z ostatniego postu, a są jeszcze jakieś inne zdjęcia?

Posted

Ra_dunia napisał(a):
Hej Mysza :) dobrze, że jesteś. Mówisz z Piły? toż to moje rodzinne miasto :)
Potwierdzam - ogłoszenia, ogłoszenia i jeszcze raz ogłoszenia potrzebne. Tylko że ja banerkowo - bazarkowa jestem a nie ogłoszeniowa :(
Kto pomoże w ogłaszaniu??
Kizimizi - wiem, że na bazarkach czasami są w ofertach serie ogłoszeń - może warto spróbować? ;)

Tak sądzę, ze z Piły, Szczurosława go wyciągała. Nazwałysmy go Nero. Ma świetną rodzinę w Warszawie.

Posted

rzezcywiscie, zapomnialam przekopiowac namiary do 1 postu. Ale juz sie poprawiałam.

Niestety wszelkie zdjęcia i info jakie posiadam sa w 1 poscie.
Z hotelikiem jest dokładnie tak jak mowiłam; za mało nas zeby psa wyciagnac, zresztą mamy ich jeszcze paru, którym chwielibyśmy pomóc na już.
Jak widzicie na watku też tłumów nie ma wiec i z delaracjami ciekzo.

Na razie ogłaszam Barneya tylko na dogo ogloszeniach bo na innych nie umiem.

Posted

fotki? nie za bardzo:shake: bo on nie chce nawet do kraty podejsć.
Najlepsze zdjęcie jest to przy tym kolesiu jak trafił do schronu. Później już są zza kraty o ile Barney ma dobry dzień i chce wyjrzeć do mnie. Ostatnio coraz rzadziej chce:placz:

To ja poproszę o wszystki ogłoszenia żebym dodała do 1 postu, jakby sie ktos jeszcze chciał skusić i dodać jakieś nowe. Ja nie znam sie na oglaszaniu i tych wszystkich stron nawet nie ogarniam. Na razie nieśmiało na guumtree próbuje:roll:.

PAROS DZIEKI DZIEKI DZIEKI!!!!

• 4 weeks later...