tunio Posted December 9, 2003 Posted December 9, 2003 BT Ci sie chyba bajki pomylily :-? Albo za duzo wypiles...... Quote
Dag Posted December 9, 2003 Posted December 9, 2003 a mi się coś w tej historyjce nie zgadza... Czytam posty Beni i Bossa już od jakiegoś czasu i na tej podstawie byłabym prędzej w stanie uwierzyć, że to Boss się obudził pewniego pięknego poranka z cholernym bólem głowy w jakiejś jaskini... Tak jakoś... bardziej prawdopodobne... :evilbat: Quote
ZEMAT Posted December 10, 2003 Posted December 10, 2003 bo z tego, co zrozumiałam, to ZEMAT gryzie złych ludzi. Czasami oni nie są źli tylko hobby mają durnowate ;) :evilbat: a łapie za krok i ściskam aż gość spiewa jak irena santor :lol: :lol: :evilbat: Quote
Dag Posted December 10, 2003 Posted December 10, 2003 No to co się dziwisz, jak piszę, że ZEMAT dobry... :angel: Pomagasz nie-złym ludziom z durnowatym hobby odnaleźć w sobie nowe talenty... muzyczne... :evilbat: Quote
BossTone Posted December 10, 2003 Posted December 10, 2003 ...byłabym prędzej w stanie uwierzyć, że to Boss się obudził pewniego pięknego poranka z cholernym bólem głowy w jakiejś jaskini... Hehehe... widzę, że czytasz uważnie, i wyciągasz słuszne wnioski :wink: Dokładnie tak było!! :roll: Czasami oni nie są źli tylko hobby mają durnowate a łapie za krok i ściskam aż gość spiewa jak irena santor To powinieneś brać jeszcze za to kasę. Kształtowanie głosów to trudna praca :D . Tak trzymaj!! :beerchug: Quote
benia Posted December 10, 2003 Posted December 10, 2003 Zemat łowcą talentów?????????? :wink: :kciuki: Quote
ZEMAT Posted December 10, 2003 Posted December 10, 2003 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :evilbat: Quote
tunio Posted December 11, 2003 Posted December 11, 2003 A ja uwazam ze to BT zlapal Benie....Bo po co Benia mialaby takiego BT lapac ktory nawet nie jest lysym karczkiem .....? :wink: Quote
Recommended Posts