Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Z dwojga złego dobrze, że go do weterynarza przyniosła a nie w lesie wyrzuciła:-( może mąż alkoholik tak psa urządził, kto to wie. Sama jestem bez kasy i mam podopiecznych, niestety jedyne co mogę zrobić to troszke podbić:-(

Posted

Myślę o tym od wczoraj - bo ta kobieta, choć skandalicznie głupia - jednak wyciągnęla szczeniaczka z wrzątku i przyniosła do przychodni.
Mogła wyrzucić go gdziekolwiek i ... wolę o tym nie myśleć. Pewno się bała - a jednak przyszła po pomoc.
Teraz my walczmy o Psie Dziecko, o jego życie...

Posted

[FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana]Niedziela 22 listopada 2009 r. – godz. 13.08[/FONT][FONT=Verdana][/FONT][FONT=Verdana][/FONT]
Stan szczeniaka powoli stabilizuje się. Psiak, po raz pierwszy od wczoraj, przespał się ok. 2 godzin. Szczeniak samodzielnie oddał mocz (nerki pracują) oraz odzyskał apetyt. Już nie jest psiakiem bezimiennym, otrzymał nowe imię MUKI.

ze strony Kundla Polskiego
[/FONT]
[/FONT]

Posted

Agata,Sonia napisał(a):
Ja tez sie bardzo balam:placz::placz:,ale teraz jestem szczesliwa:lol::lol:

Dziekuje Bogu,ze wysluchal naszych modlitw...

Tak trzymaj maleńki:multi:
Podpisuje sie obiema rękami.....od rana myslałam o Maleńkim Skarbie....i żyje....wieczorkiem siąde do przelewow, wysle tez dla Chłopczyka troszke kaski.....

Posted

Wyslalam wátek na pw do myszy1. ona ma te slynne plastry zelowe, co niejednemu oskalpowanemu psu pomogly na dogo.

to pewnie nie jest teraz w ogóle istotne, ale te jego przednie lapki, on je tak stawia, jakby mial niedzwiedziá lapé, albo mi sié tylko wydaje?

Posted

emilia2280 napisał(a):
Wyslalam wátek na pw do myszy1. ona ma te slynne plastry zelowe, co niejednemu oskalpowanemu psu pomogly na dogo.

to pewnie nie jest teraz w ogóle istotne, ale te jego przednie lapki, on je tak stawia, jakby mial niedzwiedziá lapé, albo mi sié tylko wydaje?

Pan Janusz wczoraj kupił całą torbę opatrunkow żelowych:) a łapy mały tak stawia po poduszeczki ma cale poparzone:roll: