Marta_Ares Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Szerkanka napisał(a):dorzuce cos od siebie tez na bazarek. jak mozesz to podeslij mi na poczte zdjecia tych rzeczy z opisami i cena, dorzuce je na bazarek. Quote
Monika z Katowic Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Faktycznie - Kinia ma rację - niech weterynarze nadadzą Mu imię. Czekamy na dalsze wieści o psim chłopczyku. Quote
Szerkanka Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Marta_Ares napisał(a):jak mozesz to podeslij mi na poczte zdjecia tych rzeczy z opisami i cena, dorzuce je na bazarek. Wieczorem, Ci podesle, najpierw musze znalezc cos sensownego. Quote
aka_nina Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 k..mać! też mnie kiedyś oblano wrzątkiem- nie wyobrażacie sobie jaki to ból!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! co z pieskiem??????? Quote
Monika z Katowic Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Piesek przeżył noc. Stan nadal ciężki, ale to daje dużą nadzieję... Quote
Agata,Sonia Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Szerkanka napisał(a):Ambuś, Szkrab, albo Lucky. Wszystkie są fajne,ale jakoś najbardziej podoba mi się Lucky... Quote
Agata,Sonia Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Oczywiście pierwszeństwo w nadaniu imienia mają nasi dzielni weci. Quote
Kinia1984 Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Dobra ja jade...aż się boję...:-(pozniej napisze co i jak... Quote
Agata,Sonia Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 [quote name='Szerkanka']A moglabys to zrobic, bo ja tu na forum dopiero od niedawna, wiec nie wiem jak dotrzec do P. Janusza. Szerkanka,Kinia o wszystko wypyta jak bedzie w ambuvecie...Informacje o Maleńkim można jeszcze śledzić na www.kundelpolski.pl, wchodząc w szpital Quote
anetta Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Uff, jak dobrze że przeżył noc :)))))))) To było najważniejsze. Sam stoi, nabiera sił :multi: Lucky idealnie do niego pasuje. Quote
Agata,Sonia Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 [FONT=Verdana][/FONT] Ale słodziak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
zachary Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Jakkolwiek nazwą weci szczeniaczka, mam nadzieję,że zazna on jeszcze w swoim psim życiu, prawdziwego człowieczeństwa.Trzymam kciuki za jego życie!!!! Obyś wyszedł z "tego" !!!! Quote
zachary Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Na zdjęciu, jego oczy zdają się pytać : dlaczego????? Quote
Monika z Katowic Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Jego umęczone oczka pytają - "dlaczego? za co mnie to spotkało?" Quote
koss Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Jak mogę mu pomóc?????????????? Nie pytam o Pana Boga - przeciez psy duszy nie mają ... Czy ktoś moze mi pomóc - wyjasnic , jak mog wkleić banerek - chciałbym miec maluch a w podpisie ..w nowej wersji dogo wszystko jest dla mnie tajemnica Quote
aka_nina Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 będzie go bolało przy siusianiu pewnie :( Quote
aka_nina Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 [quote name='koss']Jak mogę mu pomóc?????????????? Nie pytam o Pana Boga - przeciez psy duszy nie mają ... Czy ktoś moze mi pomóc - wyjasnic , jak mog wkleić banerek - chciałbym miec maluch w podpisie ..w nowej wersji dogo wszystko jest dla mnie tajemnica [U RL=http://www.dogomania.pl/threads/174159-Ugotowany-A-ywcem-szczeniak-POMOCY][IM G]http://img39.imageshack.us/img39/9056/ugotowany1.png[/I MG] tylko trzeba połączyć U RL w URL i IM G w IMG i /I MG w /IMG Quote
aka_nina Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 na górze USTAWIENIA i EDYTUJ SYGNATURĘ Quote
ihabe Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Nie wiem co powiedzieć, zabrakło mi słów, po prostu zaniemówiłam jak to zobaczyłam!!!!! Serce wali mi jal młot pneumatyczny, czy człowiek jest zdolny aby coś takiego zrobić tak bezbronnej maleńkiej istocie? Maleństwo musi żyć zobaczycie, będzie żył!!!! Quote
Kinia1984 Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Jestem...zryczalam sie w samochodzie jak nigdy...:placz:trafilam do przychodni w momencie duzego ruchu, bylo duzo pacjentow. Widzialam okruszka przez chwile bo akurat znalazl dobra dla niego pozycję i przysypiał, nie chcialam go meczyc zdjeciami... Sytuacja wyglada kiepsko ale stabilnie narazie..Pojawił się problem, bo Okruszek ma biegunkę i pojawia sie pytanie czy maly byl na cokolwiek szczepiony? Bo jesli teraz dopadnie go jakies chorobsko to boje sie myslec..Pies wył okropnie całą noc mimio maksymalnej do jego wagi i wieku dawki środkow przeciwbolowych... Dostaje tez silne srodki przed kazda zmiana opatrunkow. Nastepny problem pojawi sie w momencie gdy maly zacznie rosnac, skora zacznie pekac i trzeba bedzie ja nacinac i na miejsca ran przeszczepiac skore...moze to wszystko trwac pare miesiecy...Dom ktory zdecyduje sie adoptowac malego musi byc przygotowany na duze koszta zwiazane z leczeniem malucha... Prosba od p. Janusza o nieskupianie sie na odwecie i ocenianiu kobiety ktora Okruszka przyniosla..Sama ma poparzone i pogryzione rece, włożyla je do wrzatku...Kobieta byla kiedys z nim u weta zeby obejrzal malca. Gdyby pan janusz mial swiadomosc ze malec trafil do garnka umyslnie to dołożylby wszelkich staran zeby pani odpowiedziala za to co sie stalo...Szczescie w nieszczesciu ze go wogole przyniosla... Jesli chodzi o wpalty to powtorze: kasa jest baaardzo potrzebna, dopisek w przelewie "dla poparzonego szczeniaka" jak przypomni mi sie cos jeszcze to napisze... Quote
Justynna Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 po prostu mnie zwaliło z nóg...na jakie konto wpłacać kaske? Bo nie mogę znaleźć. Quote
Kinia1984 Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 aha bedzie walka o jego siurka bo wyglada bardzo źle... Quote
Laima Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Kinia1984, dziękuję za wiadomości. Przekaż, proszę, ogromne wyrazy uznania i wdzięczności Pani Januszowi. Bardzo ciężka i długa droga przed tym pieskiem. :( Quote
Kinia1984 Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 w pierwszym poście jest numer konta dopisek "na poparzonego szczeniaka" Quote
Recommended Posts