Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Trzeba by było coś wymyśleć do leżenia ,bo on cierpi najbardziej jak chce się położyć na tym brzuszku...bladego pojęcia nie mam co by to mogło być...:)

Posted

AGA35 napisał(a):
Trzeba by było coś wymyśleć do leżenia ,bo on cierpi najbardziej jak chce się położyć na tym brzuszku...bladego pojęcia nie mam co by to mogło być...:)

Przypuszczam, że niestety jak leży na brzuszku to jak rana wysycha to się przykleja do podłoża. Może byłoby najwygodniej na jakiś podkładach żelowych...

Okruszek jest taki dzielny... Wrzucę info o nim na moją www może jakieś dodatkowe PLNy wpadną Wam na konto...

Jak by był potrzebny DT to dajcie znać, może uda mi się go przygarnąć chociaż na ten okres tymczasowy...

Posted

a cos takiego żelowego, tzn. jak są okulary robiona z takiego czegos zelowego w takiej ale foli, co wklada sie do lodowki zeby workow nie bylo pod oczami wiecie o co mi chodzi? ten material by nie byl drazniący brzuszek, a sa i takie poduszki?

Posted

nawet sie w glowie nie miesci jakiz bol malenstwo przechodzi .....matko ziemio , balam sie zajrzec nawet ...maluniu kochany , dzieciateczko serdunio walcz kochaniutenki walcz , a te babe i tak los kiedys pokara ....malenkosci cudne juz bedzie lepiej musi!

Posted

Nóż mi się w kieszeni otwiera jak patrze na to maleństwo które bezbronnie stoi w cierpieniu a ta kurw* co je zraniła sobie bezkarnie wyjeżdża... :(:angryy::angryy:

Słuchajcie może... nazwijcie go LUCKY ?? Może takie imię pozwoli mu szybciej wyzdrowieć???:roll:

Trzymam za niego mocno mocno kciuki!!

Posted

właśnie rozmawiałam z p. Januszem, psiak nie ma imienia narazie więc w tytule przelewu prosi o wpisanie[SIZE="4"] "na poparzonego szczeniaka"
p. Janusz prosi też o trzymanie kciuków za niego a nie tylko za szczeniaka:lol:

Posted

Szerkanka napisał(a):
Czy moze mi ktos odpowiedz kto widzial malego na zywo jakiej on bedzie wielkosci? to jest bardzo wazne, bo jezeli bedzie niwielki to piesek ma prawdopodbnie domek.

Na moje oko nie będzie dużym pieskiem,takim do kolana...,ale mogę się mylić.
Najlepiej zapytać Pana Janusza...

Posted

Agata,Sonia napisał(a):
Na moje oko nie będzie dużym pieskiem,takim do kolana...,ale mogę się mylić.
Najlepiej zapytać Pana Janusza...

A moglabys to zrobic, bo ja tu na forum dopiero od niedawna, wiec nie wiem jak dotrzec do P. Janusza.

Posted

jejku jak sie ciesze ze malenstwo przeżyło:multi:
teraz bedzie juz tylko lepiej, musi być

walcz maluchu z całych sił!!!

Ja jeszcze dzisiaj wystawie na niego bazarek(podsune temat Tztowi to na pewno cos zrobi na ten bazarek dla malucha)

Posted

Marta_Ares napisał(a):
jejku jak sie ciesze ze malenstwo przeżyło:multi:
teraz bedzie juz tylko lepiej, musi być

walcz maluchu z całych sił!!!

Ja jeszcze dzisiaj wystawie na niego bazarek(podsune temat Tztowi to na pewno cos zrobi na ten bazarek dla malucha)

dorzuce cos od siebie tez na bazarek.

Posted

tak to fakt, to czekamy Kinia na info.

Kinia1984 napisał(a):
ja bede pozniej w ambuvecie i zapytam o wszystko.. moze najpierw co do imienia niech sie wypowiedza weci, powinni miec pierwszenstwo;)

Chłopczyk z tego co widze na zdjeciach.