Szerkanka Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 [quote name='Monika z Katowic']Jest duża, duża szansa, że będzie żył! A co z tym brzuszkiem? jakis przeszczep czy to sie zagoi? Quote
Kocurek Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Oj jak dobrze,ze z malenstwem lepiej,uff...Zdrowiej dzieciaczku! Quote
AGA35 Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Oto aktualne zdjęcia okruszka z godziny 10.00. No to teraz cioteczki zbieramy kaske na leczenie tego dzieciaka!:evil_lol::evil_lol: Quote
Monika z Katowic Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Aga? Gdzie szukać tych zdjęć z godziny 10.00? Quote
Szerkanka Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 jejku zobaczcie jaka on ma siłe w sobie, chęć życia... pomimo takiego stane, bólu, wstaje probuje chodzic, Maluszku jestes wielki. Quote
Monika z Katowic Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Trzymaj się Okruszku!!!!! Walcz psia dziecinko! Quote
AGA35 Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Trzeba by było coś wymyśleć do leżenia ,bo on cierpi najbardziej jak chce się położyć na tym brzuszku...bladego pojęcia nie mam co by to mogło być...:) Quote
Teba Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 AGA35 napisał(a):Trzeba by było coś wymyśleć do leżenia ,bo on cierpi najbardziej jak chce się położyć na tym brzuszku...bladego pojęcia nie mam co by to mogło być...:) Przypuszczam, że niestety jak leży na brzuszku to jak rana wysycha to się przykleja do podłoża. Może byłoby najwygodniej na jakiś podkładach żelowych... Okruszek jest taki dzielny... Wrzucę info o nim na moją www może jakieś dodatkowe PLNy wpadną Wam na konto... Jak by był potrzebny DT to dajcie znać, może uda mi się go przygarnąć chociaż na ten okres tymczasowy... Quote
Szerkanka Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 a cos takiego żelowego, tzn. jak są okulary robiona z takiego czegos zelowego w takiej ale foli, co wklada sie do lodowki zeby workow nie bylo pod oczami wiecie o co mi chodzi? ten material by nie byl drazniący brzuszek, a sa i takie poduszki? Quote
Nadziejka Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 nawet sie w glowie nie miesci jakiz bol malenstwo przechodzi .....matko ziemio , balam sie zajrzec nawet ...maluniu kochany , dzieciateczko serdunio walcz kochaniutenki walcz , a te babe i tak los kiedys pokara ....malenkosci cudne juz bedzie lepiej musi! Quote
LadyBell Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Nóż mi się w kieszeni otwiera jak patrze na to maleństwo które bezbronnie stoi w cierpieniu a ta kurw* co je zraniła sobie bezkarnie wyjeżdża... :(:angryy::angryy: Słuchajcie może... nazwijcie go LUCKY ?? Może takie imię pozwoli mu szybciej wyzdrowieć???:roll: Trzymam za niego mocno mocno kciuki!! Quote
Kinia1984 Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 właśnie rozmawiałam z p. Januszem, psiak nie ma imienia narazie więc w tytule przelewu prosi o wpisanie[SIZE="4"] "na poparzonego szczeniaka" p. Janusz prosi też o trzymanie kciuków za niego a nie tylko za szczeniaka:lol: Quote
Agata,Sonia Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Szerkanka napisał(a):Czy moze mi ktos odpowiedz kto widzial malego na zywo jakiej on bedzie wielkosci? to jest bardzo wazne, bo jezeli bedzie niwielki to piesek ma prawdopodbnie domek. Na moje oko nie będzie dużym pieskiem,takim do kolana...,ale mogę się mylić. Najlepiej zapytać Pana Janusza... Quote
Monika z Katowic Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Trzeba nadać Mu imię... "Kto nie ma imienia istnieć nie ma siły" - to z literatury. Quote
Szerkanka Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Agata,Sonia napisał(a):Na moje oko nie będzie dużym pieskiem,takim do kolana...,ale mogę się mylić. Najlepiej zapytać Pana Janusza... A moglabys to zrobic, bo ja tu na forum dopiero od niedawna, wiec nie wiem jak dotrzec do P. Janusza. Quote
Marta_Ares Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 jejku jak sie ciesze ze malenstwo przeżyło:multi: teraz bedzie juz tylko lepiej, musi być walcz maluchu z całych sił!!! Ja jeszcze dzisiaj wystawie na niego bazarek(podsune temat Tztowi to na pewno cos zrobi na ten bazarek dla malucha) Quote
Szerkanka Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Marta_Ares napisał(a):jejku jak sie ciesze ze malenstwo przeżyło:multi: teraz bedzie juz tylko lepiej, musi być walcz maluchu z całych sił!!! Ja jeszcze dzisiaj wystawie na niego bazarek(podsune temat Tztowi to na pewno cos zrobi na ten bazarek dla malucha) dorzuce cos od siebie tez na bazarek. Quote
Kinia1984 Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 ja bede pozniej w ambuvecie i zapytam o wszystko.. moze najpierw co do imienia niech sie wypowiedza weci, powinni miec pierwszenstwo;) Quote
bela51 Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 A to jest chłopczyk? Bo nigdzie nie pisze, chyba. Quote
Szerkanka Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 tak to fakt, to czekamy Kinia na info. Kinia1984 napisał(a):ja bede pozniej w ambuvecie i zapytam o wszystko.. moze najpierw co do imienia niech sie wypowiedza weci, powinni miec pierwszenstwo;) Chłopczyk z tego co widze na zdjeciach. Quote
Kinia1984 Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 tak to jest chlopczyk, na zdjeciak nawet widac poparzonego siuraska:( Quote
Recommended Posts