coronaaj Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Cajus JB napisał(a):Co u Mukiego? Moze jakies nowe fotki, chetnie zobaczymy...buzka dla Mukiego!!!! Quote
Aga-33-76 Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 przepraszam za off ale kolega potrzebuje pomocy, zajrzyjcie proszę :( ... http://www.dogomania.pl/threads/192856-LAPI-prosi-o-grosik-na-ratowanie-łapki?p=15382931#post15382931 Quote
auraa Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Co słychać u małego? Ciekawe jak teraz wygląda? Quote
coronaaj Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 auraa napisał(a):Co słychać u małego? Ciekawe jak teraz wygląda? Tez jestem ciekawa co u Mukiego nowego, a moze fotki? Quote
Energy Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Kinia1984 napisał(a):ja tez jestem ciekawa.... I ja też... Quote
Asior Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 teraz powstanie 15 stron z samymi wpisami:' ja też" lub "i ja" :roll: Pan od Mukiego nie odezwał się od wielu miesięcy :roll: Quote
coronaaj Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 [quote name='Asior']teraz powstanie 15 stron z samymi wpisami:' ja też" lub "i ja" :roll: Pan od Mukiego nie odezwał się od wielu miesięcy :roll: Wielka szkoda, ze sie nie odezwali ale pomimo tego; Niech w Nowym Roku - świat będzie dla Ciebie, pełen ciepła... radości...i Przyjaciół... A w Twoim domu niech nigdy nie zabraknie: miłości...serdeczności... pogody ducha... i zrozumienia...oraz wszelkiego dobra! Najwspanialszego... Pełnego uroku - Nowego Roku 2011!!! By miłość królowała! By radość panowała! By szczęście Ciebie szukało! I zdrowie dopisywało!” Tego zyczy Pako, Bully , Borrego i ciotka Ala Tak Pakus jezdzi w Kia Sorento na przednim siedzeniu Quote
ner0 Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Muki ma się świetnie :-) Zaraz załączę film. Quote
ner0 Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 [video=youtube;NYJl6V1AkKo]http://www.youtube.com/watch?v=NYJl6V1AkKo[/video] Quote
Grosziwo Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Kochane, śliczne Mukunio :loveu::loveu::loveu: Quote
ner0 Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Z Mukim jest wszystko OK. Przepraszam, że nie odezwałem się wcześniej na forum ;-) Po prostu czas nam tak miło leci. Jest zdrowy, szczęśliwy. Muki uwielbia: - Łososia, - Szprotki w sosie pomidorowym ;-) - Owoce - Ser bialy zmieszany z tuńczykiem - ... i różne różności ;-) - wędzone kurze łapki - wylegiwać się w naszej sypialni :angryy: Muki codziennie: - wychodzi na spacery ;-) - tęskni za suczkami - jeździ autem z nami - po zakupach zawsze musi dostać kość Muki nie lubi :( - Wysokich, krótko obstrzyżonych, szczupłych mężczyzn co jednoznacznie sugeruje, że początek historii Mukiego był inny. Tak młody szczeniak potrafi pamiętać. Zaglądnąłem tutaj dzisiaj, ponieważ trafiłem na podobną historię: http://www.fundacjamrunio.org/content/podpalony-piesek-kuba-walczy-o-%C5%BCycie Mam nadzieje, że Kuba podobnie jak Muki wyzdrowieje. Muki był w znacznie gorszym stanie. Quote
Energy Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 Cudowny, szczęśliwy psiak:loveu:bardzo dziękuję za wieści o Mukim:lol: Quote
Kinia1984 Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 nie poznałam maleństwa ...bo juz nie jest maleństwem:) cudny leniwiec:) Quote
Monika z Katowic Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 Kochany, wspaniały Muki! Jaki już duży!!!:klacz: Dobrze zobaczyć szczęśliwego Mukiego! Bardzo, bardzo, bardzo dziękujemy za film i wiadomości!:iloveyou: Quote
Laura1108 Posted January 21, 2011 Author Posted January 21, 2011 Duży , śliczny chlopczyk :) Jaki grzeczny no i widzę nie tylko w sypialni lubi się wylegiwać ale na sypialnianym łożu :) Jak wspaniale , że trafił w Wasze cudowne ręce . Ogromnie się cieszę , że ma u Was to morze miłości , które było mu bardzo potrzebne :) Taki ma oczy ufne kochany Mukuś :* P.S. Trochę jakby grzywacz chiński z niego :P Quote
Lolalola Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 ja jestem nienormalna,poplakalam troszke na tym filmiku cudnym............wzruszylam sie,to przez ta muzyke chyba.......................Muki jest cudowny,ma te sliczne oczka,ktore mnie rozwalaly od samego pocztku!!!!prosze Go ucalowc w nosek!! Quote
bsos Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 jestem mamą Pawła, który stworzył dom dla Mukiśka. Dziś po raz pierwszy przeczytałam historię Mukiśka na dogomanii, oczywiście znałam ją ze strony kundelpolski od poczatku.Ale dziś zobaczyłam jak wiele osób towarzyszło psiakowi w jego walce o życie i jestem pewna że Wasza troska i różne podejmowane działania były moterem życia dla tego psiaka , dostał od Was nadzieje, za co bardzo wam dziekuję, Jestem dumna z mojego syna i mojej przyszłej synowej, że dali dom Mukiemu. Ja od momentu kiedy stan Mukiego podczs leczenia się pogorszył pomyślałam sobie Boże nie zabieraj mu nadzieji na życie, pomyslałam sobie chcialabym temu psiakowi dać mozliwość szczęsliwego, godnego życia. Niedługo po tym syn powiedział, że jeżeli nikt psinki nie adoptuje to on to zrobi. Wydawało sie to takie nieprawdopodobne bo były osoby, które chciały to zrobić a jednak cuda sie zdarzają. pierwsze spotkanie z psiakiem "bidą" niezapomniane, bezcenne brak słow żeby je opisać, oczy niesamowite. Dziś minęło trochę czasu. Muki jest radosnym szczęśliwym psem, ma swego psiego przyjaciela, bo mamy już psiaka 9 letniego Fuksa a my wszyscy nie wyobrażamy sobie domu bez Mukiego. wasze forum to naprawdę ważna sprawa, robicie wiele dobrego, życzę Wam wytrwałości bo dajecie nadzieję dla tych co jej nie mają. Jeżeli będę mogła jakoś pomóc zrobię to z przyjemnoscią. Quote
Grosziwo Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 A ja gratuluję Pawłowi TAKIEJ MAMY:cool2::Rose::cool2: Kochajcie Mukiego bo po tym co przeszedł nic złego go już w życiu spotkać nie może, on już wyczerpał limit cierpień nie za jednego, ale za kilka psiaków. Miziaki dla Fuksa ! Quote
bela51 Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 Bsos, witamy na dogo i prosimy zagladajcie tu czesciej.:lol: Bardzo potrzeba takich wspaniałych ludzi jak Wy. Dzekujemy !:loveu: Quote
Recommended Posts