Aga-33-76 Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Muki, tak się cieszę że jesteś już w swoim domku :multi: Quote
Lolalola Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 powrocilam do cywilazcji i tak sie ciesze,z przeczytanych wiadomosci:))))Mukusiu kochany jestes szczesciarzem:)zycze wszystkiego najlepszego:) Quote
UBOCZE Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Bardfzo cieszu mnie szczęście w nieszczęściu Mukiego! Nie wszystkie psiaki są takimi szczęściarzami!!! Z góry przepraszam za offa!!! Subtelny 10-miesięczny Pixelek za dwa dni trafi z ciepłego domu na mroźną ulicę! SOS!!!!! http://www.dogomania.pl/threads/1754...T-POMOCY/page3 Quote
kakadu Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 to skoro wszystko juz jest dobrze, to ja tylko zaytam o łapki; czy te "niedzwiedzia lape" da sie wyleczyc? czy bedziecie cos w tym temacie robic? bo moze potrzebna bedzie pomoc? Quote
polubek Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Mukolku mały wracaj szybko do zdrowia Quote
Cajus JB Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Bardzo długo mnie nie było i wiele się tu zmieniło. Chyba raczej nie miałem okazji cieszyć się, że Muki ma dom więc robię to teraz. Ponieważ polubek ma na razie niedziałające linkowanie. Funia przymarzła w Łodzi Quote
Dana i Muszkieterowie Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Muki, życzę Ci długich lat szczęśliwego życia w tym cudownym domku do którego trafiłeś :Cool!::Cool!:. Quote
Monika z Katowic Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 MUKI i Rodzinko! Wspaniałego Nowego Roku! Quote
kizimizi Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 off Hope nie ma takiego szczęscia. Wciąż zbiera deklaracje, potrzebne jedynie 50 zł deklaracji stałych. Pomóżmy jej bo schronisko nie dało jej szans:( http://www.dogomania.pl/threads/174165-Hope-juA-straciA-a-nadziejAE-rozpoczynamy-walkAE-o-psie-A-ycie Quote
ner0 Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Witam, Dopiero teraz miałem czas odpisać na forum i będe starał się dalej informować. Muki gdy do Nas przyjechał ważył 4kg. Teraz waży 6,5kg - mały bardzo chętnie rośnie :-) Cały ściemniał, wychodzi już nowa sierść. Dzięki nawilżaniu skóry kremami dla dzieci jest bardzo delikatna i miekka w dotyku (on jest taki cieplutki!). Z niedźwiedzią łapą oczywiście nie ma już problemu. Mały przez 2 tygodnie stanął już w pełni pewnie na tylnych łapkach. Przednie są potężne ;-) jednak nie będzie taki malutki jakby się mogło wydawać. Mały ma wspaniały !! charakter. Chwalimy go za każde dobre postępowanie i niesamowicie widać, że go to bawi. Załatwia się na dworze, lubi ze mną pobiegać (troszkę). Wspaniały naprawdę wspaniały pies. Podeślę niebawem fotki. Pozdrawiam, Paweł Quote
bonsai_88 Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 ner0 ma nadzieję, że w końcu się jakieś fotki pojawią ;) Quote
kakadu Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 to dobrze, ze z tymi lapkami lepiej :) teraz czekamy na zdjecia! Quote
kakaicezar Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Gratulacje Muki, cudowni , że znalałeś kochajacy domek...foteczki foteczki. pozdrowienia dla ner0 i mizianko dla Mukiego Quote
ner0 Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 http://www.kundelpolski.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=54&Itemid=73 Pozdrawiam ;-) Quote
Kinia1984 Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Jacy oni śliczni:) A Muki jaki wielki:) piekne zdjecia:) Quote
Monika z Katowic Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 [FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana][COLOR=blue][FONT=Verdana][FONT=Verdana][COLOR=#000000][COLOR=blue][FONT=Verdana][COLOR=blue][FONT=Verdana][COLOR=blue][FONT=Verdana][COLOR=blue][FONT=Verdana][COLOR=blue][FONT=Verdana][COLOR=blue][FONT=Verdana][COLOR=blue][FONT=Verdana][COLOR=red][FONT=Verdana][COLOR=blue][FONT=Verdana][FONT=Verdana][COLOR=#000000][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT] [FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana]Jak kochany MUKI pięknie zarasta! Jaki już duży! Dzięki Ci Boże za Pawła i Jego narzeczoną! :loveu: :loveu: :loveu:[/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT] Quote
Talia Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Miód na serce :loveu: Wypiękniał chłopak :) Quote
Energy Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Talia napisał(a):Miód na serce :loveu: Wypiękniał chłopak :) Super:lol:wspaniale zarasta i wygląda, serce się raduje:multi: Quote
bonsai_88 Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 A ja miałam nadzieję na pięknie stojącego Mukiego ;) Quote
Selenga Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 bonsai_88 napisał(a):A ja miałam nadzieję na pięknie stojącego Mukiego ;) zajrzyj pod podany wcześniej link do strony "kundel Polski" - tam masz Mukiego siedzącego, biegającego, leżącego - jakiego chcesz Quote
Asior Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 alez on urósł :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Recommended Posts