Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

to skoro wszystko juz jest dobrze, to ja tylko zaytam o łapki; czy te "niedzwiedzia lape" da sie wyleczyc? czy bedziecie cos w tym temacie robic? bo moze potrzebna bedzie pomoc?

Posted

Witam,

Dopiero teraz miałem czas odpisać na forum i będe starał się dalej informować.

Muki gdy do Nas przyjechał ważył 4kg.

Teraz waży 6,5kg - mały bardzo chętnie rośnie :-) Cały ściemniał, wychodzi już nowa sierść. Dzięki nawilżaniu skóry kremami dla dzieci jest bardzo delikatna i miekka w dotyku (on jest taki cieplutki!).

Z niedźwiedzią łapą oczywiście nie ma już problemu. Mały przez 2 tygodnie stanął już w pełni pewnie na tylnych łapkach. Przednie są potężne ;-) jednak nie będzie taki malutki jakby się mogło wydawać.

Mały ma wspaniały !! charakter. Chwalimy go za każde dobre postępowanie i niesamowicie widać, że go to bawi. Załatwia się na dworze, lubi ze mną pobiegać (troszkę).

Wspaniały naprawdę wspaniały pies.

Podeślę niebawem fotki.

Pozdrawiam,
Paweł

Posted

[FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana][COLOR=blue][FONT=Verdana][FONT=Verdana][COLOR=#000000][COLOR=blue][FONT=Verdana][COLOR=blue][FONT=Verdana][COLOR=blue][FONT=Verdana][COLOR=blue][FONT=Verdana][COLOR=blue][FONT=Verdana][COLOR=blue][FONT=Verdana][COLOR=blue][FONT=Verdana][COLOR=red][FONT=Verdana][COLOR=blue][FONT=Verdana][FONT=Verdana][COLOR=#000000][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT]
[FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana]Jak kochany MUKI pięknie zarasta! Jaki już duży! Dzięki Ci Boże za Pawła i Jego narzeczoną! :loveu: :loveu: :loveu:[/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT]

Posted

bonsai_88 napisał(a):
A ja miałam nadzieję na pięknie stojącego Mukiego ;)

zajrzyj pod podany wcześniej link do strony "kundel Polski" - tam masz Mukiego siedzącego, biegającego, leżącego - jakiego chcesz